Beffen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik had wel degelijk prijs,
gonorroe in de keel opgelopen door beffen,.

En het is heus niet zo dat zoiets af te lezen valt.
dame had een verzorgd en proper voorkomen en waarschijnlijk zelf helemaal geen symptomen.
 
Ik weet niet of het hier gevraagd mag worden enof er een andere plek is om dit te doen maar kun je soa's krijgen van (Tong) Zoenen? En met anilingus?

Chlamydia: kan je niet doorgeven of krijgen via tongzoenen.
Herpes: als één van de partners herpeswondjes aan de mond heeft kan herpes overgedragen worden.
Hiv: wordt niet overgedragen door speeksel, er is geen risico bij kussen of tongkussen.
Syfilis: kan worden overgedragen als je een zweer aan de mond hebt.

Gewoon via Google gevonden 🤷‍♀️
 
Chlamydia: kan je niet doorgeven of krijgen via tongzoenen.
Herpes: als één van de partners herpeswondjes aan de mond heeft kan herpes overgedragen worden.
Hiv: wordt niet overgedragen door speeksel, er is geen risico bij kussen of tongkussen.
Syfilis: kan worden overgedragen als je een zweer aan de mond hebt.

Gewoon via Google gevonden 🤷‍♀️
En HPV kun je ook via zoenen overdragen als ook gonorroe, als iemand de soa in de keel heeft.
 
Herpes is een verzamelnaam voor ziekten die veroorzaakt worden door het Herpes Simplex Virus (HSV). Dit is een van de meest voorkomende virussen bij de mens. In Nederland is 50-70% van de bevolking drager van het HSV.

Zelf iig drager, zeker weten.
Heel soms, bij verminderde weerstand iets van blaasjes in mondhoeken.

Zoen of bef dan ook niet. :(
 
Geen bezoek zonder een uitgebreide bef sessie. In de eerste plaats omdat ik het heerlijk vind om te doen, in de tweede plaats omdat in 95% van de gevallen de dame lekker nat wordt en er geen glijmiddel nodig is. Glijmiddel is voor mij echt een afknapper. Dikke bonus als de dame ook nog klaarkomt, dan is de rest van het uurtje gegarandeerd plezier.
 
Pasgeleden toen ik een DvP had gebeft, merkte ik dat mijn tongpunt en lippen verdoofd aanvoelden. Volgens haar kwam dat van een crème die ze gebruikte... Ik vond het maar raar.
Heel goed mogelijk. Het ligt zuiver aan de chemicaliën of natuurlijke toevoegingen. Aloë Vera is daar een goed voorbeeld van.

Ik heb het wel gehad, als ik een trans met condoom had gepijpt. Bij speciale anaal condooms, is een verdovend glijmiddel niet ongewoon, dat moet je gewoon niet in je bek hebben.
 
Laatst bewerkt:
Als je jezelf keihard in het zweet hebt geneukt, dan moet je natuurlijk niet zonder of met een open jas, weer naar buiten lopen. Zeker niet als het vriest, of regent. Dat is vragen om verkoudheid, of erger.

PS Dit is eigen ervaring.
juist wel. zo bouw je weerstand op. Dat is de truc van sauna's: warm, zweterig en dan ijskoud
 
Wat zijn de risico's met beffen? Ik ben niet zo ervaren en sinds kort met deze hobby begonnen. Ik heb bij 1 dvp 69 geprobeerd omdat ik het een keer wilde ervaren en nooit eerder heb gedaan.
Ze zag er schoon uit en redelijk neutraal. Om eerlijk te zijn vond ik dit wel een interessante ervaring, maar nu het logische… Nu zit ik te twijfelen of dit wel een goed idee was? Wat zijn de risico's om een dvp te beffen? Ik zie in veel reviews dat dit als een optie word aangevinkt… omdat zoveel wandelaars het doen betekend dat het veilig is? Of zijn jullie nemen jullie het risico? maar hoe zit het met soa's, herpes en andere aandoeningen? Is het statistisch gezien verstandig? Toen ik thuis was heb ik wel mijn mond gespeld met mond water om te desinfecteren.
 
Laatst bewerkt:
Veilige seks bestaat niet, wel veiliger seks als je een condoom gebruikt. Als je beft, dan is er een klein risico om een soa op te lopen als de DVP een soa heeft. Met name gonorroe, HPV, herpes kun je gemakkelijk oplopen.

MAAR, de meeste sekswerkers laten zich regelmatig testen. Er komen relatief weinig soa's voor bij vrouwelijke sekswerkers. Helaas zijn er nog steeds klanten die zich niet laten testen en zij kunnen dan wel soa's overdragen. Je loopt dus altijd een risico als je seks hebt met een vrouw die wisselende contacten hebt.

De meeste mensen vinden het kleine risico om een soa op te lopen tijdens orale seks een acceptabel risico. Als je altijd een condoom gebruikt bij het neuken, dan is daar iets voor te zeggen. Wil je nog minder risico, laat je dan altijd pijpen met condoom. Wil je nog minder risico lopen, dan kun je een beflapje gebruiken (of een open geknipt condoom) wat je over de vulva legt als je haar oraal wilt bevredigen. Wil je helemaal geen risico lopen, dan moet je geen seks hebben.

Je kunt je laten vaccineren tegen hepatitis B en HPV (Gardasil-9). Het laatste vaccin is discutabel of het zinvol is, maar kun je overwegen. Test minstens 1 x per jaar als je een condoom gebruikt tijdens het neuken.

Trouwens, een schoon iemand kan nog steeds een soa hebben. Het spoelen met water heeft geen zin.

Als laatste, als je het blijft doen, bescherm jezelf door altijd een condoom te gebruiken, maar geniet ook van het contact. Het is zonde om heel angstig te zijn.

Kijk ook op: https://www.soaaids.nl/nl
 
De meeste dames laten zich regelmatig testen, helaas veel mannen niet. Kortom: mannen hier ligt een taak voor jullie! Ik laat mijzelf regelmatig testen maar bef niet. Dit heeft niet te maken met het oplopen van een eventuele soa maar meer omdat ik het gebruik van beflapjes niet prettig. vind. Daarbij geven veel dames aan dat beffen voor hun niet iets toevoegd. Zij doen dit meestal omdat mannen dat graag willen.en heren! De dames worden enkel nat omdat dit biologisch zo werkt. Maar klaarkomen van dames enz? Come on, denk na😉 Terug on topic omdat de meeste dames zich regelmatig testen loop je weinig risico,. Hpv is iets wat velen met zich meedragen maar zich niet vaak openbaart. Kortom, latent maar niet manifest. Spoelen nadien heeft geen enkel effect. 100% veilige seks? Onmogelijk! Wil je risicoloos seks? (Mits je kunt vertouwen op je partner……vul in naar behoefte) ga dan niet naar een dvp.
 
Voor mij is dit een nieuwe hobby dus niet heel ervaren, maar had het bij een DVP gedaan. Ik denk dat ik die dag extra opgewonden was. De dame was eigenlijk mijn ideale porno type dat helpte ook niet. Ik heb die dag wel extra genoten, beste ervaring tot nu toe eigenlijk. Ik hiervoor een aantal DVPs bezocht maar geen beffen of TZ gedaan tot deze dame. Maar nu zit ik toch na te denken of dit verstandig is...

Dus ben ik paranoid of zijn de risico's laag genoeg? Ik zie zoveel reviews van andere forumleden die wel beffen en TZ. Waarom zijn er zoveel mensen die het wel doen? Zijn de risico's echt laag genoeg? Wat zijn de consequenties mocht je wel iets krijgen? Raden jullie mij dit af?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan