Recensie Lady Fabiola Fatale, div. locaties 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

stropdasje

Newbie
3
12/09/22
6
1
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Anaal bij klant
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. BDSM Klant dominant
  2. Plassex
  3. Soft SM
  4. Speciale kleding verzoek
  5. Voetfetish
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
120+ minuten
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Fijn te vernemen dat er een opvolger is van de oude Hookers.nl site die – hoewel ik de titel (als BDSM liefhebber) nooit passend vond, altijd geweldig informatief was, zeker ook de waarschuwingen wie NIET te bezoeken. Oprecht balen toen het verdween.

Ik zal hier t.z.t. ook wat plaatsen, over mijn Meesteres. Ik spring nooit willens en wetens van de ene naar de andere Meesteres, vind een connactie heel belangrijk.

Nu ik hier toch ben lijkt het me passend een review achter te laten over mijn vorige Meesteres, die tot mijn verbazing hier niet te vinden is, terwijl Ze toch behoorlijk gerenommeerd is. .

Lady Fabiola Fatale kwam op mijn pad in 2018, na teveel omzwervingen: ik kon het nooit echt lekker vinden nadat mijn vaste Meesteres Savanna uit Sneek 20(!) jaar geleden stopte, ben zelf ook een aantal jaren gestopt – maar dat maakte me ook niet gelukkiger, want BDSM is soulfood. Ik fladderde van de ene Meesteres naar de andere. Vaak konden ze niet zoveel met mijn (kleding)fetish, of was ik zelf te moeilijk met scenario's (die heb ik nu afgezworen! Werkt niet). Ik heb vrij slechte tot best goede sessies gehad in al die tijd, maar het beklijfde nooit echt. Voelde weinig of geen klik.

Lady Fatale was anders. Ontzettend kundig, mega dominant, enorm sexy. Gaandeweg werd ik gebiologeerd door de Britse Disciplinarian scene, specifiek gericht op tucht en spanking, in verplicht nette kleding – zowel Meesteres als ik (vandaar mijn naam hier). Lady Fatale kon er wat mee. Ik kan me herinneren dat na onze eerste pure Disciplinarian sessie ik tranen had van geluk: dat was thuiskomen qua kink. Zalig. Lady Fabiola Fatale en ik hebben gedurende ongeveer anderhalf jaar met enige regelmaat sessies gedaan en ik ken Haar spanking bench als geen ander. Toen kwam covid, en dat kreeg ook mij te pakken: het duurde heel lang voordat ik weer een sessie aankon. Dat gebeurde uiteindelijk, met een knallende sessie die overigens op mijn verzoek weer wat breder BDSM was dan enkel spanking/tucht.

Alle sessies die ik bij Lady Fabiola Fatale heb gehad waren uitstekend, opwindend en altijd ontzettend kundig uitgevoerd.

Ik ben toch weer gaan fladderen, elders gaan kijken, met name vanwege de prijs (het leven is duur en een goede Meesteres ook), en na een tijdje zou ik toch wel weer terugkomen bij Lady Fatale.

Ware het niet dat er wat anders gebeurde: ik kwam in contact met een geweldige Meesteres die a) dichterbij ontvangt, b) tussendoor regelmatig direct communiceert en c) met wie ik een geweldige klik mee bleek te hebben. Sinds 29 juli dit jaar ben ik Haar eigendom (via contract).

Ik heb dit uitgelegd aan Lady Fabiola Fatale, die het begreep en die ik niets dan goeds wens. Ik heb er nog spulletjes liggen en ik mag ze ophalen van Haar, da's fijn. Daar Ze nog geen topic hier had, wilde ik bij deze graag een diepe buiging maken en een lans breken voor deze fantastische Meesteres, die me een heel stel prachtige sessies bezorgde.

Het ga Haar goed, en slaven doen er niet verkeerd aan Haar te bezoeken. Ze is het waard!
 
In het verleden meerdere keren bij haar geweest in Lelystad.
Ik heb heb haar privé studio zien groeien van 1 klein kamertje tot een volwaardige en goed uitgeruste SM studio ruimte.
De sessie waren altijd goed, absoluut niets te klagen.
Recentelijk nog contact met haar gehad maar ze doet tot eind 2022 geen SM sessies meer, misschien weer vanaf 2023.
Ze is wel ontzettend druk met haar sociale media en het maken van foto's en filmpjes.
 
@stropdasje
"BDSM Klant dominant" lijkt me niet te kloppen (= BDSM waarbij de klant dominant is)
Haar site: https://ladyfatale.com/
O, stom. Ik las dat als dominant richting klant. Ja duh als je Meesteres bent 😂
Nee de klant is echt niet dominant.

Zonde (vind ik) die focus op online en dat (vind ik) overschatte Onlyfans (irritante bedelsite) (vind ik) (na het een tijdje geprobeerd te hebben) ... maar goed, dat is Haar beslissing en die respecteer ik. Ze zal er ongetwijfeld een goede reden voor hebben.

Lady Fatale en ik hebben een maand of 3? geleden nog contact gehad over hervatten van sessies, maar het liep van mij uit dus anders. Mogelijk dat Ze het houdt op Haar al bekende slaven?
 
Terug
Bovenaan Onderaan