Duisburg - Villa Venus

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Popeye80

Newbie
Forumpionier
17
10/07/21
17
7
Afgelopen maand toch maar eens besloten lekker een club op te zoeken.
Aangezien de informatie voorziening over SS volledig is opgedroogd en de recensies over Venus lovend, besloten die kant op te gaan.
Vlug nog het adres van het forum geplukt, dat VLUG, dat zou mij nog een apart avontuur opleveren.

Nadat ik eerst toch maar eens bij TÜV in Aachen gestopt was voor het groene stickertje, wat achter de voorruit van de nieuwe 6-cylinder moest komen, ik op weg naar de Konrad Adenauer Ring 17.
Surprise, surprise, dit was toch echt niet Club Venus. Stom, iets te vlug het adres opgeschreven en ik stond dus bij Villa Venus voor de deur.
Nou ja, when life gives you lemons, you make lemonade. Ik naar binnen.

Oef, dit was toch wel wat anders. Het deed me denken aan mijn eerste wandeljaren voor dat ik de SC's had ontdekt.
Duistere, beetje louche-achtige tentjes zoals vroeger in de Jodenstraat in Maastricht of de bordeeltjes in Kerkrade en de rijksweg richting Roermond.
Vergane glorie zullen we maar zeggen, maar voor €30,- uit te proberen.

De dames lopen naakt, dat is wel leuk, maar wat ik zag aan dames, tja. Niet echt mijn smaak.
Je zit in een duistere ruimte op een bankje, dames hebben ieder een eigen bankje. Lijkt een dame je wat, dan ga je bij haar zitten.
Horecavoorzieningen, niet bestaand. Wel een goed werkende sauna in de kelder.
Maar ja, geen plek waar je de hele dag blijft voor je vertier.

Uiteindelijk naast Dana gaan zitten. Zij kon mij verder vertellen dat de overige dames Larissa, Maria, Michaela, Alexandra en Sonja genaamd waren.
Met Dana naar boven gegaan en de service was voldoende. Wel nog een verrassing qua verleende diensten zullen we maar zeggen.

Al met al, na een goed anderhalf uur terug bij de auto. Schade €30,- entree, + €30,- voor een ruim half uurtje boven.
Herhalingsgevaar, nee. Ondanks de budgetprijzen is dit toch echt niet mijn ding.

Bij de auto aangekomen het juiste adres opgezocht van Club Venus en mijn Amerikaan die kant op gestuurd. Zie vervolg in het draadje van Club Venus.
 
Je was in een AO-club uit de "Rote Teppich keten" terecht gekomen dus ik kan me de verrassing qua service wel voorstellen.
Daar kom je, in tegenstelling tot de betere saunaclubs, niet voor een dagje vakantie, maar voor een of meer AO-quickies voor weinig.

Momenteel is de line up daar niet zo denderend, inderdaad. Maar na de zomer verwacht ik beter en dan zitten er doorgaans wel 2 à 3 redelijk knappe dames tussen.
 
Ik ben vandaag naar Villa Venus geweest. ik kwam om half 2 aan. Vanwege alle reviews had ik me er niet veel van voorgesteld. Er werd open gedaan door een mooie blondine met strak slank lichaam. Naakt. Eerste indruk was niet slecht. Na garderobehandelingen en douchen ben ik naar boven gegaan. Eigenlijk wel veel vrouwen die ik lekker genoeg vond voor sex. Eerste keuze viel op een Turkse milf met een mooi figuur. De naam ben ik helaas vergeten. Na wat tongzoenen en pijpen heb ik haar uitgebreid gebeft. Ze had een lekker kutje daarvoor en is drie keer klaargekomen op mijn tong. Ik was hiervan zo geil geworden dat ik het pijpen overgeslagen heb en haar lekker geneukt heb. Zonder condoom, dat wel. Het was erg lekker en ik spoot mijn lading eigenlijk te snel naar mijn zin in haar. Na een douche en koffiepauze ben ik naast een dame gaan zitten met enorme borsten, ze zat me al steeds te lokken. Michaela heet ze en is Roemeens. Gewoon een heel mooie vrouw met echte grote tieten. Ook daarmee de kamer opgegaan. Heerlijke sex mee gehad. Ook haar gebeft, maar toen ze klaarkwam wilde ze daarna neuken. Nou, daar had ik ook wel zin in en ook deze dame heerlijk geneukt. Toen ze bovenop mij kwam zitten en die prachtige tieten voor mij bungelden kon ik het niet meer houden en spoot ook haar vol. Superlekkere sex was dat met beide dames. Totale kosten waren 100 euro. Spotgoedkoop voor dat geile arrangement.
Ik ga hier zeker terugkomen, nog veel meer lekkers daar waar ik wel eens aan wil proeven. En Michaela staat voor mij vast op het menu.
 
is dit club AO? Ik snap het niet precies.
Ja, die club is AO. Was ook even verbaasd bij de eerste vrouw dat ze na het beffen haar kut zo aanbood zonder ook maar over condooms te reppen. Maar zoals gezegd, door het uitgebreide beffen, wat ik heerlijk vind, was ik zo geil geworden, dat ik geen moment twijfelde en mijn lul zo in die natte kut stak. Ook Michaela bood haar kut zo aan zonder over condooms te beginnen. Ook dat neukte uiterst plezierig, moet ik zeggen. Mijn voornemen is om daar vaker vrouwen te gaan neuken zonder condoom.
En ja, ik bef die kutjes graag, ook al zitten ze nog vol zaad van voorgangers. Maakt mij niks uit, ik pijp ook wel eens wildvreemde pikken leeg. Liefst van shemales, dat dan weer wel, maar sperma vind ik niet vies. Dus of het nu uit een anonieme pik komt gespoten of uit een geile hoerenkut druipt maakt dan in principe niet veel uit. Maar dat even terzijde.
 
Villa venus is een RTC club (Rot Teppich) in Duisburg. Er zijn meerdere van dit soort clubs in NordRhein Westfalen (arabella in Bochum, grimbergsauna in Gelsenkirchen, Luderland in Leverkusen, villa verena in Dortmund) en momenteel extra aantrekkelijk vanwege de lage entree tussen 10 en 12 of na 19 uur van maar 10€ i.p.v. 30€. In de club staat dan wel vermeld dat er uitsluitend met condoom wordt geneukt maar neem van mij aan dat alles zonder gaat waarbij sommige dames hun service iets beperken door alleen AO light aan te bieden m.a.w. neuken zonder maar niet in kutje klaarkomen.
 
Ik ben nu vier keer in Villa Venus geweest en elke keer is het daar een groot succes. Met name Cherrie en Michaela zijn erg lekker en sterk GFE gevoel.. Larissa, ook een heerlijke meid. Mij zien ze daar vaker. Alleen al voor Cherrie is het zwaar de moeite waard. Voor Michaela ook.
 
Ik ga hier al een paar maanden heen en vind de service hoog net als de GF gehalte. De prijs is on Nederlands laag. Je kan hier gewoon aangeven dat je met condoom wil. Dan kan je nog steeds genieten van mooie dames voor een zachte prijs. Zelf graag sex met, maar pijpen zonder is toch een guilty pleasure (ontvangend btw :D)

Ps: Erika bied ook anaal aan. Of alleen bij mij omdat hij niet zo groot is;)
 
Vorige maand eens een bezoekje aan VV gebracht. 10 uur aangebeld, boven afgerekend en beneden omgekleed in handdoek. Er waren zo vier dames aanwezig.

Duidelijk voor mij was Michaela met haar grote borsten en daar dus maar naast gaan zitten. Na wat gefriemel en gezoen naar de kamer gegaan. Heerlijke pijpbeurt waardoor ik na 10 minuten haar mondje al vol spoot. Ze vroeg dan of ik wilde verlengen, wat ik zeker wel wilde want ik wilde deze ook nog wel een even goed doorneuken. Nou dat dan ook zeker de volgende 20 minuten gedaan en voor de tweede keer gekomen. Top kamer, Michaela is inderdaad erg lekker. Naar beneden om af te rekenen waar ik haar 40v30 gaf. Maaruhhhh….dat was het niet, omdat ik twee keer was gekomen was het nu 60 euro……okee…. Ik dacht dat het hier per tijdslot ging, 30v20 40v30 80v60. Maar okee bij Michaela is extra klaarkomen ook extra afrekenen. Volgende keer na klaarkomen 20 minuten volmaken en dan gewoon gelijk nog een keer voor 20 minuten naar boven. Dan dus ook twee keer komen voor 60, maar wel 40 minuten.

Daarna weer een koffie, die Michaele netjes voor mij haalde. Ondetussen waren er zo'n 8 dames en vier a vijf beren in handdoek. Volgend was Alexandra. Super mooie slanke meid maar ergens komt ze wat ongeïnteresseerd over. Wel een goede kamer van 20 minuten lekker pijpen en diverse standjes, maar geen echte passie. Super lekker figuur, zeker in doggy. Maar toch prima kamer 30v20 zonder gezeur.

Weer even bijkomen met een cola waar Cherry zat te lonken. Ook die natuurlijk niet kunnen negeren en maar naast gaan zitten, nou ja tegenaan gaan zitten. Binnen 'no time' hafting tongen en alles beetpakken wat we maar fijn vonden. Daarna naar kamer en een heerlijk half uurtje alles gedaan (met condoom) met veel inzet. Na half uurtje naar beneden om af te rekenen en gaf haar 40 euro. Staat ze mij na het douchen op te wachten om te zeggen dat het 45 minuten waren en er dus nog 20 euro extra betaald diende te worden. Okee, ik heb geen in in gezeur dus maar gegeven.

Tsja……de tent is wel okee. Ik hou wel van de opzet. Een beetje oud alles, een beetje donker, dames allemaal helemaal naakt. Totaal geen luxe, glamour en stakke jonge meiden. Maar het upsellen wat hier gaande was doet af van het plezier. Dus, nog even een koffie en dan maar weer op huis aan. Dan tegenover mij zit een dame die eigenlijk vanaf het begin onopvallend in de kamer is, ze opende de deur bij binnenkomst voor mij. Ik raak met haar aan de babbel. Ik meen dat ze Amanda heette, ze is nieuw hier. Elf jaar geleden ook hier gewerkt en nu door omstandigheden weer terug. Ben op de bank naast haar bank gaan zitten, ik was van plan naar huis te gaan. Maar zo leuk met haar gepraat over van alles, verleden, clubs, Brazilie (waar zij vandaan komt), dat ik toch maar naast haar ben gaan zitten. Dus wat volgt….. heerlijk tongzoenen en lekker overal aanzitten met een kamergang tot gevolg. Wat was die goed!!!! Was ik blij niet gelijk naar huis te zijn gegaan. Een uur echte GFE porno sex meet twee keer klaarkomen én anaal!!! Beneden 120 euro afgerekend wat dit meer dan waard was. Deze dame moet zo snel mogelijk weg tussen de Roemenen en Bulgaren uit VV en naar Sky in Wuppertal naar de latina's met top service, daar hoort zij thuis en dat heb ik haar ook aangegeven. En nu dus echt wel op huis aan.

Voor een eerste keer Villa Venus heb ik zeker genoten. Leuke tent en ondanks dat er vaak gezegd wordt dat er weinig vertier is moet ik zeggen dat ik makkelijk de tijd heb vol gemaakt van 10 tot 16 uur. Ga ik nog een keer terug? Ja, dat denk ik wel. Het heeft wel wat daar, maar toch eerst maar weer eens elders kijken.

Enne oh ja, dit is een RTC club waar je ook alles met condoom kan doen. Gewoon even aangeven en alles gaat veilig.
 
Ik was er midden Januari (ik weet niet of je dat recent noemt) toen waren er 4 dames aanwezig. Was relatief laat, rond 21.00 uur, slechts 1 dame vrij Cherrie. Ga zeker nog een keer terug
 
Ik ben recent ook geweest. Was er uiteindelijk pas om 12:30 maar geloof niet dat eerder aanwezig zijn beter had geweest. Lange slanke dame deed open, ging snel weer o haar bankje zitten voordat ik boven was. Geen idee waar ik heen moest en dat maakt de ontvangst op zn minst onhandig. Knorrige dame aan de toog €30 betaalt en kreeg er een sleuteltje voor terug. Voordat ik iets kon vragen zat ze alweer te roken achter de bar en het make up te doen. Ik liep door naar de dames gebaarde me dat ik moest omdraaien. Na omgekleed te zijn en een bakkie koffie gepakt te hebben even een rondje gelopen. Redelijk oude meuk en ietwat groezelige indruk maakt het geheel. Zo ook de dames. Voor wie de Haagse straten kent is deze sauna club de Doubletstraat onder de clubs.

Na een paar minuten naast Delara (?) gaan zitten en mee gekamerd. Lekker laten zuigen maar CIM mocht niet, wel in haar muchie. Haar lekker door laten zuigen, echt helemaal diep lukte haar niet met mijn formaat 'anaconda' , aldus zij zelf. Ik mocht wel oppervlakkig vingeren, niet naar binnen. Jammer. Dat is juist zo geil. Had ik even van te voren moeten vragen natuurlijk. Ze zoog lekker door en deed dit redelijk, niet bijzonder. Ze wilde vooral doorgaan en vertelde me dat het heel normaal is de eerste Kamer snel te komen. Dat geloof ik wel, maar ik wil niet al na een paar minuten buiten staan ;) Haar nog even liggen beffen en haar hoofdje daarna weer op mn pik gezet. Zo lagen we even in 69.
Na weer een kleine tien minuten zuigen wilde ik haar kutje wel even proberen en stak mijn harde pik heerlijk naar binnen waar ik nog geen vijf stoten later haar volspoot. Bedankte haar, gaf haar de afgesproken €30 en ging even de sauna in.

Boven terug gekomen zag ik hoe een gozer gepijpt werd op het bankje, dat was geil om even te bekijken. Ik vond die slanke dame wel wat, haar lijfje vond ik het meest aantrekkelijk. Maar ik had geen haast en besloot even af te wachten of er nog meer dames kwamen. Aan de andere kant van de ruimte zat een wat jongere, mooie dame met wat Makeup en tattoos. H helaas deed ze niks zonder condoom, ook pijpen niet. Een dat welke ik wel. Dus geen kamer.

De lange slanke dame werd snel weer gekamerd en dus werd ik een beetje haast van wachten op het bankje. Sonja opzich ook okay naar was ook weg. Bleef er 1 dame over. Wat ouder, minst aantrekkelijke gezicht en wat slechte tanden. Maar ik wilde actie dus wenkte het en ze hebben naar me toe. Kussen sloeg ik af, gaf haar de vraag om te laten zien of ze een beetje kon pijpen en haalde mijn harde pik tevoorschijn. Gretig zoog ze er aan en de spanning van publiekelijk op het bankje gepijpt te worden vond ik heerlijk. Ik remde haar even af en complimenteerde haar enthousiasme. Op mijn vraag hoe diep ze kon drukte ze der hoofd zo ver mogelijk over mijn lul. Helemaal DT lukte net niet maar wel goed sloppy. Ze stelde voor hier op het bankje te blijven en dat leek me wel wat. Heerlijk nat heeft ze me daar gezogen, haar kutje heb ik afgeslagen. Zuig maar door! Ik hield me niet in een kom heerlijk kreunend zien hoe mijn stijve lul gretig afgezogen werd. Ze hield me een paar keer dicht tegen orgasme aan een stopte dan even. Heel fijn aangevoeld! Uiteindelijk heerlijk gekomen daar midden in de huiskamer. Wat een ervaring! Geen idee hoe lang wel bezig waren, ik gaf haar €45 wat ik er prima voor over had zo en-public, ze accepteerde het dus zat wel goed.

Daarmee was ik wel weer klaar met deze zaak en ging douchen en omkleden.
Bezoek van 2/2.5 uur voor €100 en lekker aan m'n behoeftes kunnen voldoen.

Geleerd dat ik sneller mijn dames niet benaderen, want eenmaal weg is het lang wachten anders. Een derde kamer had zeker gekund naar dat is voor de volgende keer. Lichte spijt van NZC, toch een risico wat ik eigenlijk niet okay vind. Volgende keer het hoofd en niet de geilheid laten spreken
 
Tja hoe dom kun je zijn. Naar villa venus gaan en dan klagen over nzc. Op elk forum bekend dat dit hier standaard is en dan met de opmerking hier komen over lichte spijt nzc.
Dat licht in dit geval niet aan de dames of club maar toch echt aan de bezoeker.

Let wel ik kom zelf ook in zulke clubs en doe dit bewust. Maar heb een teringhekel aan zulk soort opmerkingen acheraf
 
Tja hoe dom kun je zijn. Naar villa venus gaan en dan klagen over nzc. Op elk forum bekend dat dit hier standaard is en dan met de opmerking hier komen over lichte spijt nzc.
Dat licht in dit geval niet aan de dames of club maar toch echt aan de bezoeker.

Let wel ik kom zelf ook in zulke clubs en doe dit bewust. Maar heb een teringhekel aan zulk soort opmerkingen acheraf
Zo, denk je aan je hart? Angry much 🙄
 
Nou……het is dus nu ook hier gebeurd……..prijsverhoging. Per deze week zijn de prijzen met 10 euro verhoogd bij de dames dus nu, 40v20, 50v30, 90v60. En voor de liefhebbers van nzc, dat is nu 10 euro extra, maar ik doe liever met. Entree is wel gewoon nog 30 euro.

Vandaag woensdag 5 april ben ik dus 10 uur binnengekomen, drie medeberen maar dan in handdoek, en aanwezig Sonja, Larissa, Zara, cherry, Alexandra, Dilaria en Angelina, later rond 12 uur kwamen er meerdere beren binnen, maar druk is het niet geweest. Ik ben om 14 uur weer vertrokken en heb vier kamers gedaan.

De eerste was met Zara, leuk ogende Meid, lekker zoenen en friemelen en naar de kamer. Nou, daar hield het op, mog nergens aanzitten, tepels opeens gevoelig, bij likken de clitoris gevoellig en snel willen overgaan op pijpen. Nou ik zei "Doe maar snel een rubbertje erom en ficken…" Voor mij hoefde het niet meer, even snel de druk van de ketel halen en……. Tschüss

Tweede kamer met Dilaria een wat gezette kleine dame, leuk gezellig en veel vrijer. Een hele goede kamer gehad. Mocht overal aanzitten, lekkere borsten heerlijk poesje waar je met meerdere vingers in mag. Diverse standjes gedaan en rubbertje vol geschoten. Voor herhaling vatbaar.

Derde kamer Larissa, wat een topper. Op de bank lekker zoenen en :blow: Op de kamer een feest, wat een lekker lichaam en heerlijke kleine tietjes met top tepeltjes. Lekker likken, geen vingers in poesje, en na diverse standjes het feest beëindigd. Wel klaar gekomen maar het rubbertje is na twee keer niet meer vol.

En dan als laatste Sonja, ja………daar hoef je niks over te zeggen. Dat is een heel klein super geil ding. Fantastische afsluiting en na vier keer gekomen te zijn is het voor mij over en uit.

Aankleden, sleutel inleveren en naar huis.
 
Vandaag maar eens op ontdekkingstocht geweest bij Villa Venus, netjes €29,99 entree betaald en mezelf maar eens omgekleed in die witte versleten handdoek. ik denk dat er binnenkomst zo'n 5 wandelaars waren en een stuk of 10 dames.

Het is toch wel een beetje een ouderwetse club maar ja, wat verwacht je ook voor dat geld, ik zag schemerlampen staan die mijn ouders 40 jaar geleden ook in huis hadden staan. De sauna en de douche zagen er ook al niet te proper uit maar ik dacht, kom niet te negatief denken.

Boven op een bankje gaan zitten (waar geen handdoek op lag) en maar eens een afwachtende houding aangenomen, er gebeurden niet veel de dames bleken allen te druk met hun telefoons hoewel dit binnen niet toegestaan is.

Uiteindelijk maar eens bij Angelina op haar bank plaatsgenomen en in gesprek geraakt voor zover dat dit mogelijk was, volgens mij sprak ze alleen Roemeens en een beetje Engels, al snel gingen haar handjes op onderzoek uit onder mijn handdoek, plots ging haar mondje open toen mijn jongeheer reageerde op haar aanrakingen, ik dacht bij mezelf die gaat wel heel erg vlug over op een blowjob. helaas, het was echter verbazing over het formaat. toch maar even snel gekamerd met deze aantrekkelijke dame, ik moet zeggen het viel niet tegen maar ze bleef wel lang met haar mondje aan mijn jongeheer zitten, na een paar keer aangegeven te hebben dat ik klaar was voor de volgende stap begreep ze het uiteindelijk, na veel in het Roemeens gemopperd te hebben ging ze er toch uiteindelijk voor, het paste net en hij ging er met moeite in maar ik mocht niet te diep stoten, dit liet ze merken door de kreetjes.

hierna toch maar even in de sauna gezeten en na gedoucht te hebben een sigaretje gerookt onder het genot van een glaasje cola, toen kwamen de dames een voor een even op onderzoek uit onder mijn handdoek, blijkbaar had Angeline e.e.a. verteld aan haar collega's. ik heb verder geen gebruik meer gemaakt van enige diensten van de dames en met een goed humeur naar huis gegaan, een leuke middag voor een totaalprijs van €70,- maar ik denk dat er voor mij geen vervolg meer inzit.
 
Ik moet zeggen als je groot geschapen bent dan heb je met Angelina misschien niet zo'n goede keuze gemaakt. Ze heeft een strakke kut das wel lekker neuken maar als je niet diep kan stoten en het rustig aan moet doen dan zijn er betere opties. Angelina heb ik ook geneukt en ik moest het ook rustig aan doen. Zij staat erom bekend dat ze echt grote pikken niet aankan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan