Algemeen Duisburg algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Afgelopen vrijdag, ook naar Duisburg gereden, eerst naar sexpalace had voor het eerst een blauw pilletje gebruikt, niet dat ik het nodig heb maar kijken of het verschil maakt.
Ik voelde wel iets meer geilheid op komen, dus normaal maak ik een flinke ronde voor dat ik een keus maak.
Nu kwam ik in sex palace een Romeense tegen die me naar binnen trok en i m'n oor fluisterde I do everyting for you.
For €50,- ik voelde gelijk het bloed naar m'n lul stromen en weg was het verstand.
Maar op bed was de service belabberd.
Alleen wat ruiken en zo snel mogelijk afwerken.
Ik zeg eerst neuken ,want anders komt ze er te makkelijk vanaf.
Stelde niks voor, ik zeg you are a bad girl and a bad service. Weer wat geleerd.
Zat in sexpalace op 1e verdieping naam weet ik niet.
Daarna naar 26 geweest, veel mooiere dames ook nieuwe dames die er heel goed uitzien , wel vanaf €50,-
Weer een latina look a like gekozen uit Albanië, naam ook vergeten hele goede service.als je binnen komt meteen links 2e deur/raam.
 
Duisburg: Sicherheitsmängel im Rotlichtviertel
Weiter ging es bei einer Kontrolle im Rotlichtviertel an der Charlottenstraße. Hier kontrollierten die Beamten 70 Personen und mehrere Etablissements des Prostitutionsgewerbes. Bei einem Sicherheitsdienstmitarbeiter fanden sie ein Messer und stellten somit einen Verstoß gegen das Waffengesetz fest. In einem Gebäude an der Julius-Weber-Straße hielten sich drei möglicherweise illegal Eingewanderte auf, die die Polizisten vorläufig festnahmen.

Des Weiteren stellten die Behörde Verstöße gegen das Prostituiertenschutzgesetz und gegen das Glücksspielrecht fest und erteilte infolge 13 Platzverweise. Aufgrund von fehlender Sicherheit für die Prostituierten ordnet die Polizei ein Bußgeld an und den Betreibern droht möglicherweise der Widerruf ihrer Konzession.

droht möglicherweise der Widerruf ihrer Konzession. = de exploitanten kunnen eventueel een intrekking van hun vergunning tegemoet zien (straattaal: Toko moet sluiten)
Ik was eens een biertje aan het drinken in de bar van Eros26, en zag daar een dame (geen idee wie) wat Boliviaans marcheerpoeder scoren bij de barvrouw, zat in een soort bal die niet helemaal goed dichtgedraaid was waardoor wat poeder op de toog viel. Dus dat die zone niet helemaal koosjer is, lijkt me een open deur.
 
wat Boliviaans marcheerpoeder scoren bij de barvrouw, zat in een soort bal die niet helemaal goed dichtgedraaid was waardoor wat poeder op de toog viel. Dus dat die zone niet helemaal koosjer is, lijkt me een open deur.
is niks vreemds ofzo, vroeger belde de dame met de vaste telefoon in de kamer naar het security hok, die sturen dan weer een nachtapotheker maatje de kant op van de dame
 
Ik ben al een tijdje op zoek naar Eva. Geil milf met blond haar en mooie blauwe ogen rond de 35/40 en komt uit Litouwen. Heeft iemand enig idee of zij is gestopt of ergens anders werkt? Ze zat vroeger in Palace en na sluiting zat ze op haus 48.
 
Gisteravond hier weer eens geweest na een half jaar afwezigheid.
Wat een treurnis alom is het daar.
Nu kan je bij ieder huis dat er een beetje toe doet inkom gaan betalen. En iedere keer opnieuw. Wil je het totale aanbod van Eros en Vulkanhaus zien? Dat kan, maar alleen dat kost je al minimaal 6 euro.
Ze graven hun eigen graf daar. In Eros liepen er omstreeks 22 uur goed en wel 5 wandelaars. En geen enkele ging bij een dame naar binnen. Dames daar zijn 1 brok stress. Geen wonder, want klanten hebben ze niet meer. Wel de torenhoge kamerhuur en de "druk" van de motorboys achter de schermen op het kantoor.
Geen wonder dat er op een gegeven moment een ware bitchfight uit brak tussen 2 dvp. Eén van de 2 was er achter gekomen dat haar concurrente voor 5 tientjes een klant had gepijpt zonder condoom. Wat een schouwspel! De ene dvp die de andere dvp aan haar haren over de vloer van Eros trok. Waar vroeger de motorboys uit hun kantoor kwamen om vervelende klanten in elkaar te timmeren kwamen ze nu aangesneld om 2 dvp uit elkaar te trekken.:LOL:
Enige huis op de Vulkan dat nog een beetje interessant kan zijn is Haus Gabi. Hier vind je best leuke en redelijk uitziende dvp die nog wel goede service leveren voor 3 tientjes. Zelf Jessica uitgetest. Geen spijt van! Goede service en zeer vriendelijk. Geen klok kijkster.
Dat Eros is intussen tourist trap geworden. Torenhoge prijzen waarvoor je zeer minimale service krijgt. Ook Sexxxpalace kan je vergeten. Waardeloze en zeer onverzorgde dvp die vooral op je centen uit zijn en nauwelijks tot geen service leveren. En dan hebben we het al helemaal niet over Haus23-25. Alleen die vieze lucht al die daar hangt. Bah! Je zou er spontaan een slappe van krijgen.
Duisburg is dus best wel een beetje vergane glorie ondertussen:sleep:

Groet, schoolmeester.
 
@schoolmeester jammer dat je zo een slechte ervaring had, ben wel met je eens dat het niet meer de hemel op aarde is, er zijn inmiddels betere wandelbuurten.

Er zijn natuurlijk wel een hele reeks omstandigheden die van grote invloed zijn geweest :
Je was er op een Dinsdag avond, niet de beste avond van de week.
Veel dames zijn op vakantie ivm ons afgelopen paasweekend en aankomend weekend orthodox pasen
In NRW is het ook nog eens een schoolvakantie week
Het is ramadan, en veel normale bezoekers van de vulkaan doen daar aan mee

Als je over een week of 2 nog eens op een Vrijdag avond gaat zal de wereld er heel anders uitzien. En die 2 euro entree tja, het is er na de introductie ervan wel wat aangenamer wandelen, met name in het weekend veel minder overlast gevende groepen jongeren die alleen maar komen kijken.
 
Half jaar terug een keer geweest op de zaterdagavond.
Ook toen was het er al zeer rustig qua wandelaars alhoewel het toen geen Ramadan of Pasen was.
Het probleem was ook niet het damesaanbod zoals jij beweert, het zijn meer de torenhoge prijzen en wat je daarvoor terug krijgt. Namelijk zeer beperkte service. Daarbij zijn vooral de dames in Eros erg arrogant en gestrest. Wat ook wel te begrijpen is bij de situatie zoals die nu is. Bij navraag benadrukten veel dames dat 50 euro echt het instaptarief is en dat je daarvoor niet al te veel hoeft te verwachten. Velen spraken over 15 minuten standaard sex en 1 positie. Nee, volgens hun is het beter 80 euro te betalen voor een half uurtje. Nou, dan ga ik al niet eens meer de gok wagen. Sprak er dinsdagavond een andere Nederlandse wandelaar in Eros die net bij een dame daar geweest was. Hij sprak over 50 euro die hij beter door het toilet had kunnen spoelen. Dan weet ik genoeg.
Conclusie is dus dat de Vulkan vergane glorie is. Beter is het om bijvoorbeeld naar een club als Penelope te gaan. Daar kan je voor 80 euro 2 keer met een dame een half uur naar de kamer en krijg je pijpen zonder en zoenen er nog gratis bij. Een veel betere optie lijkt mij.

Groet, schoolmeester.
 
Ik ga altijd naar mijn favorieten op Eros. ff een appje sturen en als ze er niet zijn blijf ik lekker thuis.
Afgelopen weekend op SKW geweest en ongepopt verlaten wegens desinteresse vd dames die de telefoon belangrijker vinden
 
Jammer als laufhauser entree beginnen te vragen zegt dat al genoeg en is het einde nabij zeker voor relatief kleine hauser.
Vulkan was zeker een buurt die wel wat had maar dan heb ik het al over jaren geleden, sinds de prijsverhogingen, daarna de corona entree bewijzen, en de hordes vluchtelingen/zwervers daar.
Intussen is het skw een beter en veiliger alternatief en zit er qua prijs ook nog amper wat in, ook de A-straat is Aachen moet de laatste maanden weer op behoorlijk niveau zijn sinds daar ook de prijs bij de meeste dames ook weer verhoogt is. Maar goed hier zijn ook allemaal geen entree prijzen om ergens binnen te komen dat scheelt veel.
 
Reccent ook de vulkan nog bezocht (overdag). Ja de 2 euro entree is niet leuk maar ook veel minder hangzigeuners en ander mediterraan tuig. En ja: 10/15 jaar was het er écht nog leuker en drukker. net als overal elders trouwens. Prijzen van Dames in de Eros zijn wat gestegen maar er zitten nog genoeg goed uitziende dames waar je voor 40/50 euro nog een prima tijd mee kunt hebben. In Sexxpalace en 21-23 geen entree en voor 30 euro kun je nog 'gewoon' 20 minuten lol maken met diverse dames. Deze zijn over het algemeen van een iets minder niveau dan eros en pas op: sommige kamers en bedden in sexxpalace zijn ronduit smoezelig.... In vergelijking met NL raambuurten is DU de moeite echt nog wel waard, als je toch in de buurt bent, in mijn optiek.
 
Zwei Unbekannte haben am Dienstag im Duisburger Rotlichtviertel einen 67-Jährigen mit einer Schusswaffe bedroht und ausgeraubt.
Is inderdaad niet pluis daar. Schijnt dinsdagavond gebeurd te zijn. Heb ik weer geluk gehad want liep er toen ook. Maar ja, ben natuurlijk niet zo stom om op één van de meest onveilige plekken in Duitsland te gaan staan pinnen.
Het stond er rondom die buurt wel weer bomvol met polizei. Maar in plaats van de misdaad in die buurt aan te pakken gaan ze dan een beetje Nederlandse voertuigen aanhouden en van top tot teen uit lopen pluizen. In de hoop dat dit afschrikwekkend zal werken en Nederlanders voortaan weg blijven. Want ze willen niets liever dan die buurt uitroeien.
Ik kom er sowieso niet zo snel meer terug. Die buurt is veel te duur voor wat je krijgt. Ga niet overal iedere keer 2 euro door die poortjes mieteren. Met een beetje geloop ben je alleen daaraan al 10 euro lichter. En de service daar is ook veel te duur voor wat je krijgt. Minimale afwerkservice, 1 positie en slechts 15 minuutjes bij de dames op de kamer tenminste in Eros. Nee, laat maar.
In Den Haag gewoon veel mooiere dames, vriendelijker en betaal je 40 euro in de Doublet en 50 euro in de Geleen en krijg je uitgebreidere service en meestal wel een half uur op de kamer. En toegang is gewoon gratis. Prijzen rondom de Vulkan zijn trouwens ook de pan uit gerezen. Klein flesje water betaalde ik bij die Kiosk tegenover Sexxxpalace dinsdag al 3 euro voor. Koop je in Den Haag voor 1,50 euro!o_O Hoezo Duitsland goedkoop?:oops:
Dat Sexxxpalace kan dan wel gratis entree zijn maar lees eens de reviews op deze site over de dames die erin zitten. Eén en al kommer en kwel en oplichterij. Daar ga ik dus niet eens meer naar binnen.
Nee, Duisburg is echt vergane glorie.

Groet, schoolmeester.
 
Vandaag na sky wuppertal naar Duisburg gereden, normaal begin ik bij sexpalace om gewoon wat te kijken en een keuze te maken in 17-19 of Eros 26
Maar was positief verrast op de begane grond beetje rechts van sexpalace door een mooie Italiaanse blonde met curvy ass, precies mijn smaak, normaal maak ik eerst een grote ronde om dan terug te keren naar de mooiste, maar deze was te mooi.
Zeer goede prijs/kwaliteit
 
Vervelend is het feit dat de huizen gerund worden door penoze uit Turkije of Albanië. Mening van wandelaars is wel het laatste waar ze zich mee bezig houden. Met de entreepoortjes hebben de mannen wederom een nieuwe inkomsten lijn om drugsgeld wit te wassen. Want, op papier zal de kamerverhuur, bar, spielhalle én toegangspoort ontzettend goed lopen! ;)
 
Want, op papier zal de kamerverhuur, bar, spielhalle én toegangspoort ontzettend goed lopen!
Op papier wel ja:D. In ieder geval 1 iemand hier die snapt hoe het zit!
Dinsdag was er ook geen hol te doen in die bar van Eros.
Wie gaat daar dan ook zitten? De bardames staan er nog steeds achter grote glazen ruiten en dat terwijl corona al lang verleden tijd is. Tenminste, in Nederland wel.
Waarschijnlijk hebben die penoze ook nog eens smetvrees. Ze zijn bang dat hun eigendommen besmet worden:D
In feite is het ook gewoon een eenvoudig optelsommetje daar. Als je ziet hoe weinig wandelaars er nog lopen, de paar dames die er nog zitten, nooit geen mens in die bar en je zet dat af tegen de peperdure bolides die er voor de deur staan dan kan je niet anders concluderen dat daar op massale wijze zwart geld wordt witgewassen.

Groet, schoolmeester.
 
De omgeving van de Vulkan wordt steeds erger. Momenteel op 500m van de vulkan verwijderd (schwanenstrasse) waarschijnlijk een aanslag in een fitness-studio:
Bluttat in einem Fitnessstudio in Duisburg! Die Polizei ist mit einem Großaufgebot vor Ort. Vier Menschen wurden verletzt.
 
Vervelend is het feit dat de huizen gerund worden door penoze uit Turkije of Albanië. Mening van wandelaars is wel het laatste waar ze zich mee bezig houden. Met de entreepoortjes hebben de mannen wederom een nieuwe inkomsten lijn om drugsgeld wit te wassen. Want, op papier zal de kamerverhuur, bar, spielhalle én toegangspoort ontzettend goed lopen! ;)
Vaak ben je te bang joh! inderdaad, die 2 euro is niet leuk maar zo werkt het wel op meer plekken; Haarlem was dat altijd al zo volgens mij en Leeuwarden sinds een tijd ook al. In Duitsland zijn er meer wandelgebieden waar het er zo aan toe gaat zoals Hildesheim. Denk dat de inkom vooral bedoeld is om bepaalde groepen windowlickers te weren. De dames weten nu in ieder geval dat de meeste klanten serieus op zoek zijn naar wat vertier op de kamers. Zelf vind ik het ook wel prettig om in de huizen 17-19 en eros 26 rustig rond te kunnen lopen en met de beschikbare dames een kort praatje te houden zonder gasten in joggingbroek die je weg staan te kijken. En ja, dat er aan het wandelwereldje ook een flink rauw randje zit zal geen verbazing wekken. Dat maakt het ook wel weer wat spannend toch?
 
https://www.derwesten.de/staedte/duisburg/duisburg-fitnessstudio-john-reed-id300494457.html

Een plek waar een paar dagen terug nog meerdere mensen aan het mes zijn gestoken door een compleet losgeslagen Südländer omschrijven als "een rauw randje" hebbend vind ik een groot understatement.
Vaak ben je te bang joh! dat er aan het wandelwereldje ook een flink rauw randje zit zal geen verbazing wekken. Dat maakt het ook wel weer wat spannend toch?
Het zegt ook wel iets over het referentiekader van de persoon die zoiets schrijft.
Iedereen mag doen wat ie wil, maar mij zien ze er niet meer. Te groot risico en te veel criminaliteit. Dat is ook in het verleden meerdere malen gebleken. Dit was immers niet het eerste incident daar.

Groet, schoolmeester.
 
https://www.derwesten.de/staedte/duisburg/duisburg-fitnessstudio-john-reed-id300494457.html

Een plek waar een paar dagen terug nog meerdere mensen aan het mes zijn gestoken door een compleet losgeslagen Südländer omschrijven als "een rauw randje" hebbend vind ik een groot understatement.

Het zegt ook wel iets over het referentiekader van de persoon die zoiets schrijft.
Iedereen mag doen wat ie wil, maar mij zien ze er niet meer. Te groot risico en te veel criminaliteit. Dat is ook in het verleden meerdere malen gebleken. Dit was immers niet het eerste incident daar.

Groet, schoolmeester.
Dan kun je beter stoppen met wandelen want dagelijks gebeurt er ook van alles in de ramenbuurten. Desondanks voel ik me nooit onveilig maar ben ik wel altijd op mijn hoede.
 
https://www.derwesten.de/staedte/duisburg/duisburg-fitnessstudio-john-reed-id300494457.html

Een plek waar een paar dagen terug nog meerdere mensen aan het mes zijn gestoken door een compleet losgeslagen Südländer omschrijven als "een rauw randje" hebbend vind ik een groot understatement.

Het zegt ook wel iets over het referentiekader van de persoon die zoiets schrijft.
Iedereen mag doen wat ie wil, maar mij zien ze er niet meer. Te groot risico en te veel criminaliteit. Dat is ook in het verleden meerdere malen gebleken. Dit was immers niet het eerste incident daar.

Groet, schoolmeester.
In deze fitnessstudio ben ik nog nooit geweest, nooit gezien ook op de Vulkan. Kan daar dus ook niets zinnigs over zeggen. Snap ook niet dat je met zoveel Basicc fit's etc helemaal naar Duisburg gaat om te fitnessen maar zo heeft een ieder zijn hobby.
 
Dan kun je beter stoppen met wandelen want dagelijks gebeurt er ook van alles in de ramenbuurten. Desondanks voel ik me nooit onveilig maar ben ik wel altijd op mijn hoede.
Ik wandel allang ergens anders dan de vulkan, sinds 2018 is het daar al dood. Je reactie toont meer dat je de realiteit van deze buurt niet onder ogen wil zien. Zoals het bekende gezegde: trekken aan een dood paard
 
Laatst bewerkt:
Ik wandel allang ergens anders dan de vulkan, sinds 2018 is het daar al dood. Je reactie toont meer dat je de realiteit van deze buurt niet onder ogen wil zien. Zoals het bekende gezegde: trekken aan een dood paard
Ik de realiteit van de buurt niet onder ogen wil zien, ha ha ha.
Wat ik zeg is dat het in vele buurten niet pluis is en dat er veel gebeurd wat we niet zien of horen.
Ik kom er gewoon maar wel altijd op afspraak en over dag. Ik heb nog nooit iets bedreigends of vervelends meegemaakt.
Tot slot is de achteruitgang van de buurt overeenkomstig met alles in Duitsland. Dat land verloedert hard.
 
Verloedering gaat in Duitsland inderdaad erg hard.
Kan je niet vergelijken met de rijkdom hier in Nederland.
Vooral hier in het westen van Nederland vliegen de splinternieuwe Range Rovers en Tesla's je bijna letterlijk om de oren.

Groet, schoolmeester.
 
Laatst bewerkt:
Verloedering gaat in Duitsland inderdaad erg hard.
Kan je niet vergelijken met de rijkdom hier in Nederland.
Vooral hier in het westen van Nederland vliegen de splinternieuwe Range Rovers en Tesla's je bijna letterlijk om de oren.

Groet, schoolmeester.
Heeft volgens mij ook echt te maken met de wir schaffen dass groene mentaliteit van de Duitsers.
Net terug van het über Deutsche plaatsje Cochem, maar waar je amper nog een Heinrich en Helga aantreft (Duitse toeristen zelf uitgezonderd) viel me echt op een paar dagen geleden.
 
Verloedering gaat in Duitsland inderdaad erg hard.
Kan je niet vergelijken met de rijkdom hier in Nederland.
Vooral hier in het westen van Nederland vliegen de splinternieuwe Range Rovers en Tesla's je bijna letterlijk om de oren.

Groet, schoolmeester.
Hier in her zuiden importeren we 2e hands lada's en voor de action staat een wachtrij van Oekraïners...
 
Terug
Bovenaan Onderaan