Algemeen Pattaya

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
ik vind een barfine van 1500 bath een vrij fors bedrag, immers komt daar ook de prijs van de dame nog bij. Volgens mij moet het nog makkelijk mogelijk zijn om een dame voor 2000 bath voor de hele nacht te vinden.
Maar waar ik voornamelijk van schrok waren de looks van de dames op de FB pagina, die dames zou ik niet eens voor niks mee willen nemen, ik hoop niet dat alle dames er zo uit zien in de zogenaamde top a gogo's . Het leken meiden die zo uit de rijstvelden uit de Isan waren geplukt, weinig met een echt Thais uiterlijk.
Maar het kan ook aan mijn smaak liggen.
 
@Rony80 simpel. Dezelfde dame op beachroad vraagt een ander bedrag als ze bar werkt of ineens gogobar

En ja barfine van 1500 lijkt hoog? Voor models (dus topless dames) en voor 12u betaal je vaak eerder richting de 2000 tegenwoordig (of meer). Bij pinup maakt zelfs de dag van de week nog uit. Zaterdagen zijn duurder dan de maandag bijvoorbeeld..

Tantra is geen "top" club maar leuke middenmotor met knappe en minder knappe dames.

Een aantal topclubs gebruiken trouwens modellen voor hun facebook/social pages dus de dames op de fotos werken er vaak niet eens!

Is een gogo de extra prijs (barfine + hogere fee dame) waard? Nee.. genoeg freelancers te vinden. Alhoewel je bij een gogobar makkelijker een keuze kan maken (uit honderden dames in alle gogo bars) en bij freelancers het toch vaker een hit/mis kan zijn.
 
in mijn ogen is een gogo meer om een beetje op te warmen, en absoluut geen plek om dames, op te pikken, hoewel ik ook best wel eens gogo dames hebt opgepikt.
Ik vind het ook vaak iets voor mannen van middelbare leeftijd die daar een dame oppikken. Enige voordeel is dat je vaak wat beter kan inschatten, hoe de dame er zonder kleren uit zal zien, we kennen allemaal wel die afknapper, van zo'n lelijke buik na een aantal zwangerschappen van de dame.
Vaak kan je ook afspreken met de dame, dat ze na sluitingstijd in een bepaald club komen, zo vermijd je de (te) dure barfine.
Ik begrijp best dat een mooie aantrekkelijke meid, niet voor een appel en een ei meegaan, maar als ik naar de dames van Tatra kijkt op de FB pagina, vind ik ze absoluut niet bijzonder.
Meestal kan je voor de mooie meiden beter naar de gogo barren gaan waar de Oost Aziaten als Koreanen of Japanners komen, daar zijn meestal wel hele mooie dames, maar ik kan me voorstellen dat dat niet ieders smaak is.
 
@Rony80 het ding is. Wat wij als "farang" mooi vinden wijkt nogal enorm af van wat Koreanen bijv mooi vinden. Indiers? Die hebben weer voorkeur voor dames die wij al snel "chubby" vinden.
Bij Tantra (en de meeste) vind ik 80-90% "niets" maar 102 kan ik wel wat mee (heb haar in facebook en ja ze is best girl next door).
318 is mega populair alhoewel ik haar best chubby vind (is wel echt tingtong trouwens)
344? Hell yeah!
105? Been there done that.. leuke dame maar sex was weinig bijzonders. Loopt ook al echt lang rond in het vak (werkte hiervoor bij Eden agogo welke niet meer bestaat)
340 staat wel op mijn shortlist hahaha... niet vanwege haar hoofd maar met zulke boobs maak ik echt graag een uitzondering!
 
maybe handig qua overzicht deze gogos zijn aan elkaar gelinkt. Ik sla soi6 ff over want daar is bijna alles in handen van NWGroup

Ivy/Moon
Pinup/XS
Tantra/Lighthouse
Shark/Farenheit
Windmill/Annabel
Myst/iBar/Insomnia
Bliss/Pacha(voorheen crazyhouse)
 
Ik was er onlangs een paar dagen geweest en kon beide avonden op pad. We verbleven in een van condo torens tussen pattaya en Jomtien. Keuze zat met datingapps. Maar goed mijn range us ladyboys en dames en ik had een paar heerlijke avonden met de mooiste gedeeld. Ook met ons groepje door de soi6 gelopen er waren genoeg dames en ladyboys. Volgens mij waren er ook bars met Russische dames maar die schijnen nogal in het hogere segment te zitten.

CG
 
Ik was er onlangs een paar dagen geweest en kon beide avonden op pad. We verbleven in een van condo torens tussen pattaya en Jomtien. Keuze zat met datingapps. Maar goed mijn range us ladyboys en dames en ik had een paar heerlijke avonden met de mooiste gedeeld. Ook met ons groepje door de soi6 gelopen er waren genoeg dames en ladyboys. Volgens mij waren er ook bars met Russische dames maar die schijnen nogal in het hogere segment te zitten.

CG
Russische dames in Soi 6 ?
 
Heren, Ik heb bij mijn recensie niet vermeld waar de dame van is. Maar geilegerard kon het wel opnoemen.
Normaal ga ik niet naar een gogobar maar ik moest deze gewoon even goed door neuken. Normaal vind je me in soi 6/7. 1500/2000 baht.
 
Is een gogo de extra prijs (barfine + hogere fee dame) waard? Nee.. genoeg freelancers te vinden. Alhoewel je bij een gogobar makkelijker een keuze kan maken (uit honderden dames in alle

gogo bars) en bij freelancers het toch vaker een hit/mis kan zijn.
een gogo heeft meer sfeer en gezelligheid en vaak goede muziek.
Daarnaast zie je goed hoe de dame eruit ziet.
de barfine scheelt per club en qua tijd.
Barfine is een gegeven waar je weinig aan kan doen maar de dame gaat wel voor minder mee,,daar zijn geen echte regels voor.
Ik ga vaak bij de buitenbar waar de barfine 300 is en de dame tussen 1000 en 1500 meegaat.
Of soi 6 of 7 waar je in de bar naar boven kan.
Maar de clubs als kink en champagne zijn mooie opwarmertjes voor de avond.
Kom ik dan een topper tegen en het kost totaal 4 of 5000 dan denk ik ach in Nederland heb je daarvoor maar een uurtje plezier.
 
@Volmer ik ben gek op gogos! Alleen haal er dus relatief weinig dames vandaan ;)
Alhoewel ik laatste x er eentje van Tantra en bliss (werkt nu Pacha) had...

Vaak willen de gogodames niet onder het tarief duiken ivm onderlinge concurrentie. Als dame x voor 3K LT gaat kan dame y en z lastiger 5K vragen. Dat speelt vooral mee. Kortom beetje discreet en het kan inderdaad vaak wel wat goedkoper
 
Dynamite (soi boomrang) gooit de handdoek in de ring. Gaat na vandaag dicht. Opvallend want ze zochten 2 weken geleden nog een manager voor de toko en hebben sinds een uur voor de bekendmaking een twitter account. Media stunt in deze tijd van low season?
 
Ik ga normaal niet naar Gogo's. Veelst te duur.
Prijzen staan ook buiten aangegeven wat het kost om iemand mee te nemen.
Maar heel af en toe zie ik een meid bij een gogo dat echt porno looks heeft.
En dan wil ik wel eens geld uitgeven.
Verder vind je mij nooit in de buurt van walking street.

Helaas ben ik weer terug in NL. ik zou bijna een moord doen om terug te kunnen.
 
@Anaal.ist ja ik had ook al zoiets. Maar dan wel hele domme "Marketing" stunt zeker gezien de aard van het bericht...

Voor den andere... morgen (13 mei) is alles weer vanaf einde middag tot zondag einde middag dicht ivm de verkiezingen...
 
Mensen hier al ervaring met Avarice Bar?

Ik heb gemerkt dat deze bars, en een paar andere bars onder de koepel van Nightwish Group (NWG) zitten (Playpen, Repent, Utopia, Butterfly Bar), zijn dat bars waar jullie een goede ervaring mee hebben of zit er een addertje onder het gras?
 
De NWG bars kan je beter negeren. Natuurlijk zal er heus wel eens leuke dame zitten maar het verdienmodel zit veel meer op ladydrinks dan op neuken.
Best word of advice? Check bij een dame OF ze neukt VOOR je een drankje besteld.... scheelt je geld/frustratie.
 
Het boeit absoluut niet! Was vooral verrast door de consistente schoonheid van al hun dames! Wou vooral weten dat er misschien geen NWG-breed addertje onder het gras lag, dat neuken een optie was, of volledig uitgesloten was! :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan