Recensie Leslie (roe) Antwerpen Villa Tinto 12. 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Krokettje

Stamgast
Forumpionier
847
23/07/21
641
30
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
A
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vandaag met het mooie weer besloten eens af te zakken richting Antwerpen. Goed weer, een verlengd en mooie meisjes, wat moet een mens nog meer hebben in zijn leven? Juist, een goe fris pintje gekocht in één of ander supermarktje daar en ik kon beginnen rondkijken. Echt heel veel volk zat er niet maar er was allezins genoeg volk om er ééntje uit te pikken in die grote zee van Antwerpen. Na lange studieronde en het gedacht dat het rond 14 u en er niet veel meer ging veranderen aan de setting 35 % Denk ik van de ramen waren bezet maar wat een luxe als je dit vergelijkt met Gent 🤪🤪lijkt hier wel een snoepwinkel 😀. Keuze gemaakt voor de mooie Leslie die in villa tinto zit en is (natuurlijk) van Roemenië. Ze stond te pronken in een appelblauw kleurig bikini setje en ik was verloren. Haar glimlach en haar vriendelijk overkomen heeft me helemaal overstag laten gaan. Afgesproken wat er allemaal kon en begonnen met een lekkere knuffel en een zoen op de mond. Niet tongzoenen voor de verduidelijking. Erna mocht ik me verfrissen (daar staat ze echt op) de handjes was en de kroonjuwelen ook. Is maar normaal vindt ik ook, wederzijds respect en hygiënisch gezien vindt ik dit fair. Zij deed dit trouwens ook. Mondje moest ik ook spoelen omdat ik haar wilde en mocht beffen. Erna hebben we elkaar beginnen teasen en uitkleden. Voor mij was er niet veel aan om uit te kleden want ze was heel schaars gekleed 🤣😅. Ze droeg roze blinkende heels en die mocht ze van me aanhouden omdat ik zag dat ze er redelijk mee aan het worstelen was. Erna op bed ermee en beginnen likken aan haar lekkere kleine borstjes en ze nam het initiatief en kuste me op mijn nek en op mijn borstkas. Daarna kwam ze meer en meer boven op me en ze trok het condoom over mijn dan al keiharde krokettje. Ze plaatste haar poes recht op mijn mond en ik mocht beginnen aan het visfestijn. Lekkere frisse poes die niet kaal was maar goed getrimd. Heb haar lang mogen beffen en zij genoot er ook wel van want ze ramde hem in alle hoeken en uiteinden van haar mond, moest haar beetje into men of ik had de situatie niet meer onder controle 🤪🤪. Man man man kan heel lekker pijpen en ik voelde als ze het tempo opdreef dat ze het snel kon finishen als ze moest willen. Daarna hebben we geswichst en heb ik haar lekker 😋 klaargereden in haar smalle kutje. Voelde heel erg nauw, was heel lekker. Erna over haar beetje gepraat. Zit nu paar weken in Antwerpen vertelde ze en zou graag nog maandje willen blijven. Ze is 22 jaar en o zo knap, ale vind ik toch e 😉. Geef haar de nodige respect en aandacht en je krijgt gegarandeerd veel terug van deze beauty
 
Ik heb deze dame ook gezien denk ik. Het is echt wel een schoontje, en trok meteen mijn aandacht. Die moet ik onthouden voor de toekomst. Volgens mij zat ze echter op VT 14 of zo. In elk geval niet 12, maar een paar ramen verder.

Ik schat de bezetting van gisteren echter iets beter in, ongeveer 50%. Dat is niet van echt groot belang, want er was meer dan keuze genoeg.
 
Ik dacht dat het de 12 was. Nu ja kan de 14 geweest zijn ook want al die kamertjes gelijken een beetje op elkaar.
Ze is heel knap allezins.
Heb moeten kiezen tussen haar en Amy in mijn verstand en aangezien ik destijds al bij Amy was geweest heb ik toch voor iets nieuws gegaan. Ook Helena en Alessia vielen me op in de schippestraat, allebei droegen ze een brilletje. Deze staan bij deze ook nog op mijn bucket list 😋😀
 
Naar aanleiding van positieve berichten de reis van Nederland naar het Schipperskwartier gemaakt.
In zag haar in Villa Tinto op nummer 14 maar ze knikte van "nee je mag niet binnen". Geen idee waarom.
Ben een verzorgde Nederlandse man van 54 jaar, wellicht te oud ?
 
Bij wie is het nog niet voorgevallen bij mij wel maar bij de volgende poging wel binnengeraakt zelfs bij Kristienne 2 keer geweigerd en nu kind(man)aan huis .Het gebeurt ook als ze teveel klanten heeft gedaan en een rust wil of een afspraak .
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
50
Had haar al eerder zien staan, maar bij afwezigheid van de dame die ik eigenlijk wilde bezoeken vandaag, bij dit vrolijke meisje naar binnen gestapt, dit omdat ze altijd vriendelijk lacht naar me als ik voorbij loop, zonder bij haar naar binnen te stappen en ze best een verleidelijk setje aan had vandaag.

Op de kamer is ze heel relaxed, vriendelijk en we hebben best veel lol gehad met elkaar. Ik ga zeker nog wel eens terug. Borstjes passen goed bij haar slanke lichaam, het is denk ik een kleine B (de B van Beetje)

Vandaag stond ze op VT nr 7
 
Gisteren gepolst naar de prijs maar het was 100 euro voor 30 min ik ben niet naar binnen gegaan .Ik kreeg een gevoel van schoon van ver maar ver van schoon en ook veel schmink toch liever wat meer naturel.
 
Gisteren gepolst naar de prijs maar het was 100 euro voor 30 min ik ben niet naar binnen gegaan .Ik kreeg een gevoel van schoon van ver maar ver van schoon en ook veel schmink toch liever wat meer naturel.
Vondt het nochtans wel de moeite om ze eens te bezoeken. Knap meisje en ze kwam ook vriendelijk over. Zoals muis het ook beschrijft, aangename tijd mee beleefd en heb er ook wel wat mee afgelachen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan