WHEM Meesteres Amber uit Muiden

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Nog niet, maar ze staat volgende op mijn lijstje (mei 2022). Tot nu toe veel tegenvallers gehad, ik hoop dat zij wat meer "down to earth" is en van aanpakken weet. Wat ik wel leuk vind is dat ze zichzelf "lekker gek" noemt.
 
Geprobeerd een sessie te boeken, Afspraak gemaakt. En afgesproken om te bellen als ik in de buurt was. Helaas nam ze niet op en is ze van de aardbodem verdwenen. Waste of time.
 
Helaas zelfde ervaring, via de app een afspraak gemaakt, moest in de buurt bellen als ik er was om de exacte locatie te krijgen, is dan van de aardbodem verdwenen. Geen tijd dus aan besteden!
 
https://www.sexjobs.nl/sm/100nl-mrs-amber-kinky-erotischlekker-pervers_2735486

Ik heb iets betere ervaringen met Mrs Amber. Ik ken haar al heel wat jaren, nog uit de tijd dat de "oude studio chelsea" in Almere nog bestond. Altijd erg fijne (rubber) sessies met haar gehad. Zeker geen klokkijker. Doet echt haar best om het leuk en lekker te maken. Heeft nu een mooie eigen speelruimte, met veel rubber en speeltjes. Tarieven zijn redelijk normaal en ze is een mooie dame om te zien en vriendelijk en prettig in de omgang. Afspreken gaat makkelijk via whatsapp.
 
Nee als ik 2x v jan lul ergens heen rijdt en dan niets meer hoor dan ben ik er klaar mee. En ik las laatst ergens dat iemand er waa geweest en het totaal niets vond qua uiterlijk en spel.
 
Nee als ik 2x v jan lul ergens heen rijdt en dan niets meer hoor dan ben ik er klaar mee. En ik las laatst ergens dat iemand er waa geweest en het totaal niets vond qua uiterlijk en spel.
Dat ze je voor niets heeft laten komen is natuurlijk niet goed te praten. En zo ken ik haar ook echt niet. Dus dat je er dan klaar mee bent begrijp ik dan ook wel.

Mijn 1ste sessie met haar is zeker al wel 10 jaar geleden en ik bezoek haar nog steeds af en toe. Ik ben altijd zeer tevreden met de sessies en het contact.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan