Algemeen House of Dreams, Amersfoort

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben er regelmatig en ben er zeer tevreden mee. Het is gewoon een goeie plek en er lopen ook leuke vrouwen rond. Jonge vrouwen onder de 30 zijn niet aan mij besteed. Dan is het leeftijdsverschil te groot en daar voel ik me niet prettig bij.
Als je op zoek bent naar aantrekkelijke vrouwen van boven de 40 dan wordt de spoeling snel dun. Bij HOD heb ik er een paar gevonden en daar ga ik graag heen.
En ze hebben van mij ook een goeie recensie gekregen.
 
Huh, waar zijn alle pagina's ineens gebleven?! Ze zijn allemaal verwijderd door de admin/mods onder het mom van 'off-topic' terwijl ze gewoon allemaal netjes over House of Dreams gingen en onze meningen daarover! Vond HOD dat niet zo leuk en is ze gaan klagen bij de admin? Vanwaar deze idiote censuur?!
 
Ik ben er regelmatig en ben er zeer tevreden mee. Het is gewoon een goeie plek en er lopen ook leuke vrouwen rond. Jonge vrouwen onder de 30 zijn niet aan mij besteed. Dan is het leeftijdsverschil te groot en daar voel ik me niet prettig bij.
Als je op zoek bent naar aantrekkelijke vrouwen van boven de 40 dan wordt de spoeling snel dun. Bij HOD heb ik er een paar gevonden en daar ga ik graag heen.
En ze hebben van mij ook een goeie recensie gekregen.
Ja, helemaal mee eens, voor mij geldt precies hetzelfde. Zelfs door een goede recensie een prijsje gewonnen :p
 
Mijn bericht die verwijderd is als zijnde 'offtopic' ging over dames die ik bij La Cloche bezocht heb - mogelijk wist de Admin niet dat deze dames heen en weer pendelen tussen Utrecht La Cloche en Amersfoort HOD
 
Laatst bewerkt:
Is dit de reden dat er zoveel 5 sterren recenties zijn op deze site voor dit huis?

Wat vinden de bezoekers en de site admins hiervan?

Bekijk bijlage 92059
Nee dat is niet de reden, De reden is dat er veel leuke , goede en lieve dames werken. Helaas zijn de dames echter wel prijziger dan de meeste andere huizen omdat ze echt voor elk wissewasje behoorlijk veel extra geld vragen. Ze hebben er in de laatste jaren privehuizen met streken van de raamdames van gemaakt.

Voor dat wil en kan betalen een prima adres dus. Wie tevreden is met een klein handdoekje en een vieze kamer kan veel goedkoper naar Dynamite lees ik hier ook op de site. Zo is er voor ieder iets wils gelukkig.

Daarnaast zal er links en rechts nog wel een beetje reclame worden gemaakt door de eigenaar die hiervan nogal een handje heeft en dat op deze site helaas ook vast niet zal laten :censored:
 
Als eerste wil ik melden dat HOD (en ook LaCloche van dezelfde eigenaar)een goed privéhuis is. Vaak voldoende keuze en leuke dames. Echter: het wordt met name op het andere forum nogal de hemel in geprezen. Kritiekloze en geweldige dates met welke meid dan ook, nou, het zal vast wel eens een keer tegenvallen, net zoals in andere privéhuizen.
Voor pijpen en neuken met condoom kun je er goed terecht. Wil je echter ietsje meer, tongzoenen, beffen, vingeren enz…dan moet je toch flink de portemonnee trekken en dan ben je al met al toch een heel stuk duurder uit dat menig ander privéhuis waar dit soort handelingen in de standaardprijs zitten en alleen voor pijpen zonder condoom extra gevraagd wordt.
Ik vind de bedragen voor de extra's die daar gevraagd worden (ik heb bedragen tot 130 euro gehoord) toch wel een beetje uit de hand lopen. Dan kies ik toch liever maar voor een ander privéhuis. Ook vind ik de 3 kwartierprijs (120 euro) niet interessant, om voor dat extra kwartiertje 40 euro te betalen vind ik teveel, temeer omdat je effectief hooguit 10 minuten extra tijd hebt.
 
Er zijn inderdaad een aantal erg leuke dames bij la cloche ja de extra's
Snap ik wel want als je kijkt dat de uurprijs nauwelijks gestegen is en de kosten wel en veel dames zonder de extra's 30% meer moeten werk om een beetje normaal inkomen te realiseren
En bij de een krijgen ze van het huis zaken en bij de ander moeten ze dit zelf bekostigen en dat er veel recensies geschreven worden zal wel te maken hebben met de prijzen die verloot worden.
Maar ook op de site word veel reclame en info verstrekt wat ook positief is. Onlangs daar geweest en hebben we elkaar een GFE gezorgd 😉😂😇was bijzonder leuk
 
In regio Den Haag zijn de uurtarieven hoger en bij Park118 in Amsterdam betaal je ook apart v beffen en zoenen. Maar blijkbaar hebben de vele klanten er geen moeite mee, terwijl andere langer bestaande privehuizen in die regio zonder die extras zijn omgevallen... en bij de ramen ben je 200 per uur kwijt zonder extras. Op fora zit het gros met lager besteedbaar inkomen te schrijven. Uiteindelijk is in de realiteit een markt die gewoon draait, los van positief of negatief commentaar op diverse fora.
 
Sinds het ZP gesloten is heb ik het wat betreft de raambuurten wel gezien. Drie niks en allemaal snelle afwerkdates. Met thuisontvangst ook vaak slechte ervaringen. "Veel beloven en weinig geven doet een gek in vreugde leven".
Nu ga ik naar een huis als HOD. Kost inderdaad meer, dus dan ga ik maar wat minder vaak. Als de date geslaagd is, vind ik het verder prima.
 
Dat geldt overal, als ik 200 bij een raamdame neerleg en het het niet ook ben ik 200 kwijt, nou bij privehuis met of 2 extras ben ik dat ook of iets minder kwijt, en bij thuisprosititutie ook
 
ze hebben daar altijd een goede line up dames met goede service en ook vaker Nederlandse te vinden dan elders, vind ik wel fijn.
Ik zou het fijn vinden als dit waar was, want ik woon dichtbij en zou graag eens wat minder ver reizen voor een dvp-bezoek. Maar als ik kijk wat er bij HoD in de weekends beschikbaar is, word ik daar niet vrolijk van. Grotendeels dertigers en veertigers en de twintigers die er wel zijn, zijn dikkerdjes of hebben van die onmogelijke reuze-borsten. Een slank en/of petite jong meisje hebben ze er niet. En van de dames die geen profielfoto hebben kun je niet op aan want de beschrijvingen zullen van geen kant kloppen; immers dames met veel overgewicht beschrijven ze als 'slank' of in één geval zelfs als 'superslank', dus betrouwbaar is anders.

Dit is alles op basis van de site, al ben ik er wel eens geweest, lang geleden. Maar de site geeft mij geen reden om het bezoek binnen afzienbare tijd te herhalen, helaas.
 
Leuke plek met leuke dames. Ik kom er graag en heb er leuke GFE's beleefd. Enige minpuntje: af en toe een slordigheidje. Zo stond ik ooit in de chaos van het spitsuur oog in oog met een medewandelaar op de gang. We kenden elkaar niet, maar toch.... En één keer lieten de dames tijdens het voorstellen de deur wagenwijd openstaan. Dat is wel wat ongemakkelijk, maar het weerhoudt me er niet van om er te komen. De sfeer is gemoedelijk en de kwaliteit goed.
 
Je komt allemaal voor het zelfde, dus een medewandelaar op de gang treffen vind ik niet het grootste probleem. Een bekende op de stoep treffen zie ik minder zitten.
Eens, ik ben bij HOD ook geconfronteerd met een andere bezoeker. En ik kwam een keer tegelijk aan bij Dynamite. Een medewandelaar vind ik niet erg. Als ik de deur naar buiten stap en daar staat een bekende wordt het een ander verhaal.
 
Ik was op Tweede Paasdag aan het rondkijken wat er aan aanbod was in de privéhuizen. Bij HOD stonden genoeg dames op de planning, ik denk zo'n 10, als het er niet meer waren. Maar geen enkele onder de 30! Daarom noem ik HOD gekscherend wel eens een 'bejaardensoos'. Zwaar aangezet natuurlijk, maar de huidige line-up trekt mij niet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan