Gangbang Haagse(G)B 4,78 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Normaal lees ik eigenlijk alleen review enzo, maar speciaal hier voor heb ik een account aangemaakt en ben ik er vrijdag voor het eerst bij.
Ik lees hier allemaal bizarre dingen, maar wat zou ik aankomende vrijdagavond nou echt allemaal kunnen verwachten?

Heb er zin in!
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Klaarkomen op gezicht
  3. Pijpen deepthroat
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Tussen borsten (russisch)
  6. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Leeftijd
30-35
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Vrijdag
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Happy Happy Joy Joy,

Altijd een verassing wat je bij Haagse B kan verwachten, bij de voordeur hoorden we al wat dames, had al van een collega gehoord dat er dames kwamen "kijken" want hij was ook al in de middag geweest.

Ik loop door naar de keuken en wie zit daar vrolijk op het aanrecht?
Ene Xavyra 😅 een bekende stoute meid 😏 maar ff vragen hoe het gaat en antwoorden waarom ik er 5 mei niet bij ben, werken, geld moet toch ergens vandaan komen 😝

Goed, na het douchen en het wetboek van HaagseB aangehoord te hebben kwam Joy ten tonele, licht zenuwachtig had ik het idee, maar ze stond te springen.

Bij het bukken op het matras was haar diamanten buttplug goed zichtbaar, maar dat was na 5 minuten ook verdwenen 😅
Na een goed rondje pijpen was het al meteen raak, DP tijd, wie wil onder, wie wil boven?
Zo heb ik meteen maar haar strak kontje geprobeerd en later lag ik onder waar ik lekker tussen de borsten van Joy lag, heerlijk.
Er werd lekker afgewisseld en de tijd vloog weer voorbij, tot het laatste half uurtje toen Liza besloot om ook mee te doen, er kwam ineens weer leven in de brouwerij 😁 iedereen wil Liza natuurlijk ook weer even voelen waardoor het weer super druk was op het matras, terwijl HaagseB nog een tril ei bediende en Xavyra lekker aan het kreunen was, gebeurde er in een korte tijd nog heel veel en werd er een collega nog een paar minuten door Xavyra gepijpt, en toen de resterende 3 minuten in ging kreeg ik helaas nog net een likje op mijn eikel van Xavyra, volgende keer beter.

Ik had nog een paar druppels voor Joy en m'n collega spoot er nog een lading over, tijd om te douchen en applaus voor Joy en Liza.

Tot de volgende maar weer 😉
 
Snotverdikkie, en bij ons deed Xavyra nog niet mee 🤪😝. Review van de middag volgt...
bij ons ook niet echt hoor, ze was meer met HaagseB aan het vozen dan met ons, ze werd ff losgelaten en ze heeft 1 man gepijpt, haha, was wel grappig, ze kon het niet laten, twee gangbangs aanzien met nog kleren aan, moeilijk 😅 o_O
 
HaagseGB Debutantendag 28 april 2023

Afgelopen vrijdag riep HaagseB uit tot debutantendag, oftewel alle ruimte voor enthousiaste dames die voor het eerst een gangbang willen meemaken. Dat klinkt toch fantastisch? Ik snap HaagseB wel dat je dergelijke verzoeken van mooie meiden natuurlijk moet inwilligen. En dus een debutantendag moet uitroepen!

In de middag was het de beurt aan debutante Suzy. Zij had wel ervaring met trio's, maar wilde dolgraag eens een keer een gangbang meemaken.

En met die wetenschap ging el niño vol ongeduld en met gezonde spanning op weg naar Den Haag. Hop, parkeren en snel die auto uit. Onderweg naar het huis van HaagseB haalde el niño nog snel even een vrome moslim in, die op zijn slippertjes en in lang wit gewaad dezelfde kant op ging als el niño. Maar hoe mooi het contrast: daar waar de vrome moslim rechtdoor schuifelde voor zijn wekelijkse vrijdagmiddagpreek en ondertussen over het paradijs droomde, sloeg el niño linksaf voor een geil vrijdagmiddagparadijsje met in zijn hoofd het veelbelovende fotootje van Suzy dat bij de uitnodiging zat. Het contrast kan niet groter in zo'n stad als Den Haag. En met deze gedachte verscheen er een grote grijns op het gezicht van el niño.

Waar: Den Haag. Huiskamer HaagseB, twee uurtjes lang. Weer veel bekende gezichten onder de gasten. Ook o.a. weer een lekker gevuld bakje Tucs. En het bier kon je openen met de rondborstige Wendy, die in haar achterwerk een flessenopener verborg 😋.

Wie: Suzy. Een Caribbische beauty van 25 jaartjes jong. Lekker klein van stuk, slechts 1.53m lang. Een vrolijk gezichtje, fonkelende ogen, lekkere naturel borsten, krulletjes in het halflange haar gezet, en gezegend met een lekkere sanka. Echt een type voor el niño. Al bij de eerste aankondiging was het: niet nadenken, maar direct aanmelden.

De grijns van el niño werd nog groter toen er een ander meisje aan de keukentafel bleek te zitten. Ook zij was een debutante, nou ja, bij HaagseB dan wel te verstaan 😛😛. Straks daarover meer.

Mogelijkheden bij Suzy:

A) PZC: direct na het startschot ging gretige Suzy de matras op, maar daar waar de meeste andere dames hun onderbroekje en bh nog even aanhouden, deed Suzy het anders en trok meteen zelf haar zwarte slipje uit. En daar liep ze lekker met haar ronde kont richting de matras om voorovergebukt een pik in haar mond te stoppen. En 10 tellen later trok ze ook maar zelf haar bh uit. Alleen haar zwarte stockings hield ze aan. Pijpen deed ze echt gulzig. Voorovergebogen, of op haar rug liggend zodat ze van weerszijden de aangeboden pikken kon zuigen, afwisselend aan de eikel zuigend om je pik op sterkte te krijgen, of helemaal in haar mond, met stevige halen. Prachtig gezicht om haar te zien pijpen.

B) NMC: Suzy had zin in veel verschillende standjes. Op haar rug, zodat ze in missionaris werd geneukt op de matras, of in cowgirl op de bank, waarbij ze ook nog een gast achter de leuning kon pijpen, of in cowgirl op de matras, in doggy tegen de bank, waarbij ze al pijpend van de ene naar de andere gast ging die op de banken zaten terwijl ze van achter werd gepenetreerd. Of plat op haar buik met haar benen gesloten terwijl de gasten bovenop haar konden liggen om te penetreren.

Ze wilde zelfs de salontafel gebruiken waar ze languit en diep voorover gebogen met haar kont omhoog plaatsnam. Geen idee of dat allemaal voor iedereen even handig was 😆 maar el niño nam haar gewoon lekker klassiek in doggy style en het probleem met el niño en Caribbische konten is dat el niño dan veel te vroeg denkt: ach wat the heck en zo het condoom volspuit. Maar man man wat voelt dat lekker om tegen zo'n heerlijke warme exotische kont te kletsen en dan maar te besluiten om het niet langer tegen te houden. 'Ben je nu al klaargekomen?' vroeg Suzy enigszins teleurgesteld (althans, el niño meende een lichte teleurstelling op te maken uit haar toon).

C) COB. Suzy ontving diverse ladingen sperma op haar borsten. Dat was zeker mooi om te zien. Ook el niño wilde COB uitproberen en voor de tweede keer deze middag kwam hij klaar, grotendeels op haar borsten en een heel klein gedeelte vloog in haar oor. Ay, disculpa! CIM was helaas niet mogelijk.

D) CO Back. Het liep al weer tegen 16 uur en iedereen was eigenlijk al voldaan, maar el niño dacht, een derde keer klaarkomen moet nog wel lukken. Zelfs na het nuttigen van al dat bier van de voorbije Koningsdag. En hoe dat dan zo makkelijk ging, dat kwam natuurlijk door dat heerlijke lijf van Suzy. El niño: 'Suzy, als jij met je kont schudt, dan kom ik klaar over je rug'. Okee dat is goed! En met dat magnifieke uitzicht op haar heerlijke schuddende sanka, waarbij ook haar kutje af en toe open en dicht schudde, kwam el niño voor de derde keer deze middag klaar, tot groot genoegen van Suzy dat ze zowat op elk lichaamsdeel was ondergespoten deze middag.

Suzy is echt een hele enthousiaste debutante en hét type voor el niño. Zo zie je ze niet vaak, de afgelopen periode bij HaagseB bijvoorbeeld alleen Jane, Layla en Pauline. Meer van deze mooie exotische meiden graag 🥳!!

Maar zoals al hierboven vermeld, vanaf de zijkant keek een debutante mee 🤪. Ik kende haar eigenlijk alleen in nietsverhullende sexy lingerie, of helemaal naakt, maar nu was ze casual gekleed in strakke blauwe spijkerbroek. En die strakke blauwe spijkerbroek zat als gegoten om haar mooie ronde kont. Ze was lekker op blote voetjes in de keuken en stond het schouwspel gade te slaan. Wat een geil idee, dat deze mooie meid zeer binnenkort zelf actief op de matras bezig zal zijn.

En daar stond ze op een gegeven moment met haar handen op de keukentafel en haar kont uitdagend naar achteren. Volgens mij wachtte ze op een spankbeurt door HaagseB. Even later lag ze op de keukenvloer met haar benen wijd. En weer eventjes later trok ze haar broek nog even naar beneden zodat we konden genieten van die heerlijke kont van haar. Het verslag van haar aanstaande debuut zal el niño hier uiteraard neerpennen, want ja, ook daar was het voor el niño niet nadenken, maar meteen aanmelden.

Het was weer een zeer geile middag met alleen maar mooie ontwikkelingen daar bij de HaagseGB. Suzy, mashá danki! En HaagseB tot de volgende keer!!
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Klaarkomen op gezicht
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Pijpen zonder condoom
  5. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
18-25
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Vrijdag
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ricky Par Fickt wil de komende tijd lekker rondtoeren in Nederland en België en het er eens even goed van nemen in gangbangland. De aftrap van deze toer was op 'Sperma bevrijdingsdag' door deze organisator met jongedame Xavyra.

Wow, wat een heerlijke jonge meid is Xavyra, zeg. Nog voordat de organisator zijn introductiepraatje had afgerond, lag deze 24 jarige schone al te kronkelen op de matras in de woonkamer. Met zwarte hoge hakken, jarretels, mooie glanzende gloed in haar lange haar, prachtig jong snoetje, peervormige borsten en een lekker ronde en stevig aanvoelende kont.

Oorbellen uit, slipje afgestroopt, de hoge hakken uit en daar ging ze vol in de pijpaanval. Binnen 10 min kwam de eerste gast al klaar in haar mond. Uitdagend hield ze haar mondje met het opgevangen sperma open en hup, daar verdween het met één slikbeweging. Op de eikel zat nog wat sperma, als een toefje slagroom op de opening van een slagroomspuit. Behendig krulde ze het sperma met haar tongetje ook even naar binnen en hup, weggeslikt.

Na een half uurtje kwam Ricky in het mondje van Xavyra klaar. Deze shot was vakkundig op de film gezet door de organisator, waarbij het hoofdje van Xavyra vol in beeld gebracht werd. Er kwamen nog een paar ladingen sperma overheen en ook die werden met een ferme slikbeweging verorberd. Ricky is benieuwd hoe zijn cumshot er op de film uit ziet.

Er werd geneukt, veel geneukt. Xavyra liet zich gewillig nemen. In doggy liet zij oorverdovende harde petsen op haar kont toe, zo hard dat zelfs de verpeste rock oren van Ricky helemaal dichtsloegen.

Ze werd over de rugleuning van de bank gehangen, zodat ze van achter hard genomen kon worden, terwijl ze voorovergebogen een gast kon pijpen, of ze stond uitdagend met haar ronde kont tegen de paal om in doggy genomen te worden. Aan haar continue gekir en gegiechel was te horen dat ze er enorm van genoot. Je kon haar lekker zoenen, lekker vingeren, lekker hard op haar billen petsen, lekker neuken en in haar mond klaarkomen.

Na een kort intermezzo werd ze met SM bivakmuts op naar binnen gebracht voor een pijpsessie waar alleen haar gulzige mondje was te zien. Ricky kwam een tweede keer in het mondje van Xavyra terwijl ze in doggy style werd geneukt.

Xavyra is echt een snoepje. Ricky genoot er met volle teugen van toen hij zich in de douche even opfriste en zij ook even de badkamer binnen kwam. Haar geur, haar omhelzingen, haar billen, haar zoenen. Naast dat ze zo lekker geil is, is ze ook nog eens hartstikke lief.

De afsluitende bukkakescène werd helemaal compleet met veel ladingen in haar mondje, simultane cumshots van beide kanten over haar gezicht en in het haar.

Deze organisator heeft er een hele leuke en mooie dame bij. Ricky gaat vol goede moed door naar de volgende gangbang, maar noteert alvast een 10 voor Xavyra voor inzet en looks.
 
Net terug uit het Haagse, waar @HaagseB vandaag weer een drukke dag had met twee feestjes. De middagsessie moest ik helaas overslaan, alleen Z. was weer in staat om beide feestjes bij te wonen, chapeau. Maar de avond maakte weer veel goed: bekende knappe dame Natalia, dit keer vergezeld van een nieuw gezicht, horende bij Issabella. Natalia, slank en goed gebruind, donker, bijna zwart, haar, prachtig lichaam, mooie borsten, leuk fijn toefje schaamhaar boven haar heerlijke poesje. Issabella: ietsje voller dan slank, heerlijke kont, brunette met een rossig tintje, wat kleinere tietjes, met wat sieraden in haar tepels en klitje, leuk koppie.

De dames kwamen binnen in een soort van verpleegsteruniform, maar met netkousen en rode laarzen, dus zo zul je zuster A en zuster B in het verpleeghuis waarschijnlijk niet tegenkomen. Issabella was wat nerveus, het was haar eerste feestje met meer mannen dan in een triootje en ze zei wat beduusd te zijn over al die naakte mannen om haar heen. Na de gebruikelijke introductie gingen de dames de mat op en begonnen maar wat te dansen, Issabella een beetje onwennig, maar al snel dienden de eerste stijve piemels zich aan. En toen: een transformatie zoals ik die nog nooit ergens heb gezien. In zeven seconden negenenvijftig honderdste waren de zenuwen van Issabella verdwenen. Ze greep die pikken vast of stopte ze diep in haar keeltje, iedereen moest er deepthroat aan geloven en Issabella maakte een keurig rondje rond alle deelnemers. Laarzen uit en broekje uit, en de dames op z'n hondjes genomen. En weer een verrassing van Issabelle: ze houdt van hard. Echt hard. Aan haar haar trekken en spanking. Sterker nog, halverwege liet ze weten wat een softies wij waren. Oeps. Z. zit op de tafel naast de matras, Issabella pakt hem bij zijn benen en trekt hem pardoes van de tafel af op de matras, condoom om, en gaat op hem zitten rijden. En hoe. Pats, een klap in het gezicht van Z. Die laat dat niet op zich zitten en slaat terug. Pats, nog een klap. Hilarisch (hoewel eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding, ben blijkbaar toch een softie).

Maar ook Natalia wordt goed genomen en geniet ervan. Het is zo zalig om rustig bij haar binnen te glijden en elke vierkante centimeter van haar vagina om mijn stijve pik te voelen. En dan naar Natalia's reactie kijken. Onbetaalbaar. Halverwege nemen de dames even een korte pauze en komen terug met nieuwe, doorzichtige pakjes aan. We krijgen op de bank weer een deepthroat pijpbeurt van Issabella, en de pikken gaan er tot de aanslag in. Issabella maar weer van achteren genomen en proberen dat wat harder te doen, de reacties zijn positief.

Na ruim anderhalf uur ben ik behoorlijk afgepeigerd, en ik wil wel over één van de dames gaan spuiten, en nog een andere gast naast me denkt er net zo over. De pakjes zijn inmiddels weer uit en Issabella gaat er eens lekker voor liggen, ze duwt haar kutje bijna in mijn gezicht, en zo lukt het me makkelijk om flink over haar buikje te spuiten. Terwijl ik spuit krijg ik kramp in mijn been, maar daar liet ik me niet door stoppen, mijn sperma zal ze krijgen. Even later is het sowieso tijd voor de bukkake en krijgen de meiden hun beloning.

Issabelle lijkt het naar haar zin te hebben gehad, ik ben heel benieuwd of we haar vaker terug gaan zien in het Haagse. Ik ben fan. (En van Natalia sowieso natuurlijk).
 
Gistermiddag was het ook weer een top feestje. Alles weer tot in de puntjes geregeld door @HaagseB .

Ruby en Ginger stonden op het menu. Man o man, twee enorm mooie vrouwen met een geweldige sex drive.

Ginger vervulde de rol van fluffer door de mannen stijf te houden met haar heerlijke mondje. Hele mooie vrouw, super strak lichaam, heerlijk kontje en borsten. Ze kreeg gedurende de middag meerdere salvo's over haar gezichtje (ook die van mij hihi).

Ruby heeft een enorm uithoudingsvermogen en geniet echt van al het mannen vlees. Heel geil lichaam, heerlijke borsten en kont en mooie tattoeages.

Veel was mogelijk bij Ruby. Eerst haar lekkere kutje (veel gekreun), later haar kontje (veel gekreun) en tenslotte DP (nog meer gekreun).

Top middag dus!
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Het was gistermiddag inderdaad geweldig. Voor mij eerste keer bij HaagseGB, direct met de neus in de boter. Ginger, petite, heerlijke billetjes, kleine zachte handjes en een echte pijpkoningin en Ruby, kende ik al, prachtige vrouw, heerlijk lijf, geniet er zelf echt van en niks is haar te gek! 15 kerels die zich echt van hun beste kant lieten zien, de vrouwen werden zeer stevig onder handen genomen en er werd goed gespoten, vooral in Gingers mondje of over haar gezichtje, zo ook tegelijkertijd door Dave Brave (zie boven) en mij… Fantastische organisatie, op eenzame hoogte…
 
Laatst bewerkt:
Ben eindelijk ook bij Haagse beland, verre rit maar elke km waard.. te laat toegekomen, was dus al volop aan de gang… dus maar vlug ertussen gedoken. Bovenstaande kan ik alleen maar bevestigen, Ginger is een prachtmeid met leuke borstjes, prachtig slank poepke en wat een heerlijk kutje… daar mocht je niet in - begrijpelijk als je al die beren op Ruby zag losgaan, dat frêle meisje zou afzien - maar heb de eer gehad haar lekker op mijn mond te hebben gehad, heerlijke poes om te likken…. Denk wel dat ze het fijn vond, want bleef lekker lang zitten… mijn topmoment van de middag… 🥳 ook lekker in haar mondje gekomen, heerlijk dat zicht!
Ruby werd goed afgeneukt door de medebangers, ikzelf ben niet die harde doorstooter, toch lekker tweemaal kunnen berijden in beide toegangen… heerlijk gekomen in haar kont…
Afsluiten nog een laatste geil moment : kussende dames, rukkende piemels en laatste druppels in beider mondjes….
Thanks dames, thanks Haagse ! Topmiddag ! Ik ben fan.
 
Net terug uit het Haagse, waar @HaagseB vandaag weer een drukke dag had met twee feestjes. De middagsessie moest ik helaas overslaan, alleen Z. was weer in staat om beide feestjes bij te wonen, chapeau. Maar de avond maakte weer veel goed: bekende knappe dame Natalia, dit keer vergezeld van een nieuw gezicht, horende bij Issabella. Natalia, slank en goed gebruind, donker, bijna zwart, haar, prachtig lichaam, mooie borsten, leuk fijn toefje schaamhaar boven haar heerlijke poesje. Issabella: ietsje voller dan slank, heerlijke kont, brunette met een rossig tintje, wat kleinere tietjes, met wat sieraden in haar tepels en klitje, leuk koppie.

De dames kwamen binnen in een soort van verpleegsteruniform, maar met netkousen en rode laarzen, dus zo zul je zuster A en zuster B in het verpleeghuis waarschijnlijk niet tegenkomen. Issabella was wat nerveus, het was haar eerste feestje met meer mannen dan in een triootje en ze zei wat beduusd te zijn over al die naakte mannen om haar heen. Na de gebruikelijke introductie gingen de dames de mat op en begonnen maar wat te dansen, Issabella een beetje onwennig, maar al snel dienden de eerste stijve piemels zich aan. En toen: een transformatie zoals ik die nog nooit ergens heb gezien. In zeven seconden negenenvijftig honderdste waren de zenuwen van Issabella verdwenen. Ze greep die pikken vast of stopte ze diep in haar keeltje, iedereen moest er deepthroat aan geloven en Issabella maakte een keurig rondje rond alle deelnemers. Laarzen uit en broekje uit, en de dames op z'n hondjes genomen. En weer een verrassing van Issabelle: ze houdt van hard. Echt hard. Aan haar haar trekken en spanking. Sterker nog, halverwege liet ze weten wat een softies wij waren. Oeps. Z. zit op de tafel naast de matras, Issabella pakt hem bij zijn benen en trekt hem pardoes van de tafel af op de matras, condoom om, en gaat op hem zitten rijden. En hoe. Pats, een klap in het gezicht van Z. Die laat dat niet op zich zitten en slaat terug. Pats, nog een klap. Hilarisch (hoewel eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding, ben blijkbaar toch een softie).

Maar ook Natalia wordt goed genomen en geniet ervan. Het is zo zalig om rustig bij haar binnen te glijden en elke vierkante centimeter van haar vagina om mijn stijve pik te voelen. En dan naar Natalia's reactie kijken. Onbetaalbaar. Halverwege nemen de dames even een korte pauze en komen terug met nieuwe, doorzichtige pakjes aan. We krijgen op de bank weer een deepthroat pijpbeurt van Issabella, en de pikken gaan er tot de aanslag in. Issabella maar weer van achteren genomen en proberen dat wat harder te doen, de reacties zijn positief.

Na ruim anderhalf uur ben ik behoorlijk afgepeigerd, en ik wil wel over één van de dames gaan spuiten, en nog een andere gast naast me denkt er net zo over. De pakjes zijn inmiddels weer uit en Issabella gaat er eens lekker voor liggen, ze duwt haar kutje bijna in mijn gezicht, en zo lukt het me makkelijk om flink over haar buikje te spuiten. Terwijl ik spuit krijg ik kramp in mijn been, maar daar liet ik me niet door stoppen, mijn sperma zal ze krijgen. Even later is het sowieso tijd voor de bukkake en krijgen de meiden hun beloning.

Issabelle lijkt het naar haar zin te hebben gehad, ik ben heel benieuwd of we haar vaker terug gaan zien in het Haagse. Ik ben fan. (En van Natalia sowieso natuurlijk).
fijne recensie.
 
Vrijdag voor het eerst in lange tijd weer eens afgereisd naar Den Haag voor de avond sessie met Natalia en Issabella.

Natalia stond al een tijdje op mijn bucketlist, dus het moest er maar eens een keer van komen.
Om klokslag 19:00 stond ik voor de deur en bleek ik als tweede binnen te zijn. De dames waren zich nog aan het voorbereiden, wat mij de gelegenheid gaf om rustig uit te kleden en te douchen.

Ondertussen waren er meerdere gasten gearriveerd en werd het gezellig druk in de huiskamer. Niet lang daarna verschenen de twee dames ten tonele, allebei gehuld in een sexy verpleegsters uniform. Issabella wat voller en Natalia heerlijk slank. Lucky me…ze kwamen aan weerszijden van mij op de bank zitten om naar het openingspraatje van Haagse te luisteren. En na een korte speech kon het feest beginnen.

Voor Issabella was het de eerste gangbang en ze gaf aan een beetje zenuwachtig te zijn. Zoals in een ander verslag te lezen was verdwenen de zenuwen als sneeuw voor de zon toen ze de eerste pik in haar mond had. Als een uitgehongerde wolf viel ze aan en voordat ik het door had was mijn pik diep in haar keel verdwenen. Ik moest al snel even pauze nemen om te voorkomen dat ze mijn jongeheer zou afbijten. Iets te ruw voor mijn doen (ik heb nu nog tand afdrukken in mijn pik staan!). Van een afstand zag ik hoe Natalia op haar knieën zittend verschillende gasten pijpte. Wat een ontzettend mooie en geile vrouw is het, bizar gewoon. Na verloop van tijd mengde ik mij weer in het feestgedruis en richte mijn aandacht op Natalia. Ze zat op handen en knieën een aantal bankzitters te pijpen en het aanzicht van haar wulps naar achter gestoken kontje was voldoende om mijn pik binnen no time keihard te maken. Condoom er om en lekker van achteren naar binnen geschoven. Even je temperatuur opnemen zei ik. Daar kon ze wel om lachen. Wat er daarna allemaal gebeurde ga ik niet allemaal beschrijven, maar neem van mij aan: het was allemaal geil en lekker.

Samen met de mannen die waren overgebleven sloten we de avond af met een bukkake. Issabella schoof strategisch Natalia naar voren om het zaad op te vangen, wat ik helemaal niet erg vond. Terwijl ze mij geil aankeek en met haar tong mijn eikel likte trok ik mij naar een hoogtepunt, waarbij Natalia gretig de klodders sperma in haar gezicht en mond opving. Jesus, wat was dat geil!

De sfeer was goed en iedereen gunde elkaar de ruimte, erg belangrijk op zo'n avond. Ook de jongeman voor wie het de eerste gangbang was had het volgens mij goed naar zijn zin. Complimenten ook voor Haagsche, die perfect weet hoe je een feestje organiseert.

Ik kijk al uit naar de volgende ontmoeting met Natalia, die sinds vrijdag samen met Molly bovenaan mijn lijstje van favoriete gangbang dames staat!
 
Gistermiddag was het ook weer een top feestje. Alles weer tot in de puntjes geregeld door @HaagseB .

Ruby en Ginger stonden op het menu. Man o man, twee enorm mooie vrouwen met een geweldige sex drive.

Ginger vervulde de rol van fluffer door de mannen stijf te houden met haar heerlijke mondje. Hele mooie vrouw, super strak lichaam, heerlijk kontje en borsten. Ze kreeg gedurende de middag meerdere salvo's over haar gezichtje (ook die van mij hihi).

Ruby heeft een enorm uithoudingsvermogen en geniet echt van al het mannen vlees. Heel geil lichaam, heerlijke borsten en kont en mooie tattoeages.

Veel was mogelijk bij Ruby. Eerst haar lekkere kutje (veel gekreun), later haar kontje (veel gekreun) en tenslotte DP (nog meer gekreun).

Top middag dus!
Afgelopen vrijdag was ik zowel in de middag als de avond aanwezig bij 2 leuke feestjes bij @HaagseB

Ruby en Ginger waren in de middag als duo aanwezig. Ginger had ik 2x eerder gezien en ze staat bekend als Vlaamse pijpster. Ruby had ik nog niet eerder gezien, maar ze was onwijs geweldig en veel voor dingen in. Een leuke combinatie van 2 roodharige dames

Beide dames stonden rond de startsignaal al te trappelen om te beginnen en namen plaats op de matrassen. De heren werden goed oraal verwend en er stond een hoop leuke momenten te wachten later.

Ginger zoog iedere pik vakkundig goed en Ruby werd op een gegeven moment eerst missionaris genomen. Aan haar gekreun was op te maken dat ze het wel lekker vond. Vaginaal en anaal beide was mogelijk bij Ruby, waarbij ik later met een medebanger voorstelde om een DP te doen. Ze kwam cowgirl reverse op mijn pik zitten en de andere heer kwam van boven erbij. Van 2 kanten zoog ze nog 2 heren erbij. Het was een geile uitzicht om te zien van onderen. Later draaide ze nog van positie en nam ik dit keer plaats van boven. Dat was zo geil en intens om weer te belven

Ginger kreeg op een gegeven moment ook een echte bukkake waaronder van mij. Wel 3 ladingen vlak achter elkaar ontvangen en ze vroeg vlak erna is er nog meer😁😂

Haar mooie gezicht zat flink onder het zaad en vlak voor het einde volgde precies dezelfde behandeling voor Ginger. Ze kon het wel waarderen 😎😊

Bij het einde van de bukkake werden beide dames goed ondergespoten en ik wilde graag Ruby mijn 2de donatie geven in haar mondje 😄

Al met al een top middag beleefd met aanwezige heren die goed samen werkte! Ga zo door @HaagseB
 
Net terug uit het Haagse, waar @HaagseB vandaag weer een drukke dag had met twee feestjes. De middagsessie moest ik helaas overslaan, alleen Z. was weer in staat om beide feestjes bij te wonen, chapeau. Maar de avond maakte weer veel goed: bekende knappe dame Natalia, dit keer vergezeld van een nieuw gezicht, horende bij Issabella. Natalia, slank en goed gebruind, donker, bijna zwart, haar, prachtig lichaam, mooie borsten, leuk fijn toefje schaamhaar boven haar heerlijke poesje. Issabella: ietsje voller dan slank, heerlijke kont, brunette met een rossig tintje, wat kleinere tietjes, met wat sieraden in haar tepels en klitje, leuk koppie.

De dames kwamen binnen in een soort van verpleegsteruniform, maar met netkousen en rode laarzen, dus zo zul je zuster A en zuster B in het verpleeghuis waarschijnlijk niet tegenkomen. Issabella was wat nerveus, het was haar eerste feestje met meer mannen dan in een triootje en ze zei wat beduusd te zijn over al die naakte mannen om haar heen. Na de gebruikelijke introductie gingen de dames de mat op en begonnen maar wat te dansen, Issabella een beetje onwennig, maar al snel dienden de eerste stijve piemels zich aan. En toen: een transformatie zoals ik die nog nooit ergens heb gezien. In zeven seconden negenenvijftig honderdste waren de zenuwen van Issabella verdwenen. Ze greep die pikken vast of stopte ze diep in haar keeltje, iedereen moest er deepthroat aan geloven en Issabella maakte een keurig rondje rond alle deelnemers. Laarzen uit en broekje uit, en de dames op z'n hondjes genomen. En weer een verrassing van Issabelle: ze houdt van hard. Echt hard. Aan haar haar trekken en spanking. Sterker nog, halverwege liet ze weten wat een softies wij waren. Oeps. Z. zit op de tafel naast de matras, Issabella pakt hem bij zijn benen en trekt hem pardoes van de tafel af op de matras, condoom om, en gaat op hem zitten rijden. En hoe. Pats, een klap in het gezicht van Z. Die laat dat niet op zich zitten en slaat terug. Pats, nog een klap. Hilarisch (hoewel eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding, ben blijkbaar toch een softie).

Maar ook Natalia wordt goed genomen en geniet ervan. Het is zo zalig om rustig bij haar binnen te glijden en elke vierkante centimeter van haar vagina om mijn stijve pik te voelen. En dan naar Natalia's reactie kijken. Onbetaalbaar. Halverwege nemen de dames even een korte pauze en komen terug met nieuwe, doorzichtige pakjes aan. We krijgen op de bank weer een deepthroat pijpbeurt van Issabella, en de pikken gaan er tot de aanslag in. Issabella maar weer van achteren genomen en proberen dat wat harder te doen, de reacties zijn positief.

Na ruim anderhalf uur ben ik behoorlijk afgepeigerd, en ik wil wel over één van de dames gaan spuiten, en nog een andere gast naast me denkt er net zo over. De pakjes zijn inmiddels weer uit en Issabella gaat er eens lekker voor liggen, ze duwt haar kutje bijna in mijn gezicht, en zo lukt het me makkelijk om flink over haar buikje te spuiten. Terwijl ik spuit krijg ik kramp in mijn been, maar daar liet ik me niet door stoppen, mijn sperma zal ze krijgen. Even later is het sowieso tijd voor de bukkake en krijgen de meiden hun beloning.

Issabelle lijkt het naar haar zin te hebben gehad, ik ben heel benieuwd of we haar vaker terug gaan zien in het Haagse. Ik ben fan. (En van Natalia sowieso natuurlijk).
In de avond was ik ook erbij en Natalia had een leuke vriendin meegenomen genaamd Issabella. Zoals @sxjunkie mooi samengevat heeft in zijn recensie waren beide dames gekleed als verpleegsters. Natalia had ik 1x eerder gezien bij een jubileumfeest waar ze een goede indruk maakte op mij. Issabella beleefde haar vuurdoop in de gangbang en oogde eerst nerveus, maar dat verdween niet lang erna met dansen en sensuele bewegingen.

Issabella trok mij opeens zoals @sxjunkie beschreef bij mijn benen en kwam op mij rijden op het matras. Ze bleek van wilde, harde seks te houden en greep mij even vast bij de keel. Na eerst gevraagd te hebben of het mocht gaf ik haar toestemming. Met een paar harde, goede klappen😂😁 liet ze merken dat het van haar wel hard mocht gebeuren. Ach ja weer eens iets anders dan normaal, maar vond het totaal geen probleem.

Natalia werd ondertussen ook goed verwend door de heren en zij kon af en toe een bepaalde, zwoele blik geven in haar mooie ogen dat ze het geil vond. Toppertje eerste klas.

Na eerder in de middag 2x mijn kruit verschoten te hebben lukte het toch een derde keer op het mooie gezicht van Issabella mijn zaad te doneren. Dat deed ze geweldig door af en toe bij de ballen te likken.

Bedankt Natalia en Issabella voor de goede inzet en energie. De heren waren ook goed bezig en het is altijd leuk om bekenden terug te zien en te spreken.

Tot de volgende keer!
 
gisteren weer een paar uurtjes op visite geweest bij Haagse B, nog voor 14u werd juf Lotte geblinddoekt de kamer binnen gebracht waarna zij werd vastgebonden aan touwen tussen twee pilaren in. de aanwezige heren konden zich vervolgens op haar uitleven :) zo nu en dan kreeg ze van de gastheer des huize een paar flinke klappen met het zweepje...
Geblinddoekt werd zij later naar het matras geleid en ook hier konden wij haar weer helemaal verwennen!
Ook de keukentafel werd deze keer gebruikt waarzij voorover gebukt werd vastgebonden. het ingebrachte tril ei werd bediend met de afstandsbediening.
als laatste pijpte zij iedereen heerlijk klaar.
Herhaligsgevaar aanwezig
Weet iemand of zij ook 1 op 1 dates doet?
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Klaarkomen in mond
  2. Klaarkomen op gezicht
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Soft SM
  5. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Vrijdag
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Oh Sienna,

Wat een mooie dame,
Heerlijke lichaam, prachtig gezicht.
Het matras was voor 4 uur weer leeg, want we waren allemaal weer leeg en voldaan, niemand hield het langer vol.

Denk dat ik geen andere dame heb bezocht die nauwelijks pauze nam, een paar slokjes cola en weer door.

Na een uur lekker pijpen en gewillig om beurten genomen te worden ging Sienna en HaagseB even wat voorbereiden...
Er werd een houten BBQ, eh... Correctie, een houten sm bokje neergezet en Sienna werd geblinddoekt, geboeid en de mond gesnoerd naar het bokje geleid, daar werd ze voorover gezet en de handen vast gemaakt aan het bokje.
Vervolgens werd er een zweepje en leren matje op de billen losgelaten, vervolgens mochten we om de beurt het fraaie achterwerk van Sienna beklimmen.

Nadat iedereen aan de beurt was geweest werd ze weer naar het matras geleid voor potje blind pijpen.
Even later mocht blinddoek af en zag ze weer wat ze aan het doen was.

Laatste half uur ging in en Sienna lag lekker op haar rug de ene pik na andere te deepthroaten en werd stevig genomen.
De ene na de andere spoot z'n lading in haar mond en zo kwam er wel een einde aan al dit geweldige schouwspel.

Moe en voldaan, Bedankt Sienna en HaagseB voor weer een heerlijke vrijmibo 😌
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan