WHEM Sofie, Hasselt

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb er ooit Privé mee afgesproken te Zolder. Foto's zijn correct, en ze is wel lief. Maar de klik was er niet echt, en met die hogere prijs dus niet voor herhaling vatbaar.
 
Ik heb er ook een jaar geleden ongeveer mee afgesproken. De klik was er ook niet echt. Zoenen deed ze niet en was vrij afstandelijk. Ze zag er wel heel goed uit en heeft prachtige borsten...
 
Sofie is wie ze is en zoals je ze op de foto's ziet. No nonsens, een beetje vakantie, the girl with the sun in her eyes. Ze weet waarom we daar bij elkaar zijn, zonder dat ze strikt zakelijk wordt. Ze weet dat ze een product verkoopt, maar dat doet ze wel bijzonder goed. Je voelt je, binnen de grenzen van de overeenkomst, welkom bij haar, zeer welkom. Ze verwent je, ze heeft een prachtig lijf en ze weet hoe ze dat moet gebruiken. Als je binnen haar grenzen blijft en dat zou elke man bij elke vrouw moeten doen, heb je een fantastische tijd bij haar. Ik ga geen sterren of punten geven, dat vind ik, met permissie, denigrerend voor de vrouw in kwestie en bovendien volstrekt subjectief. Maar qua return on investment vind ik haar top.
 
@Weric : een typisch geval van polsstokspringen naar conclusies. Waar kan je lezen dat ze niet tongzoent? Lees wat er staat en vul dat niet naar eigen believe aan...
Het zou best kunnen dat ze naargelang het contact haar grenzen elders legt. Dat weet ik niet, maar het is haar goed recht. Ik ga ook niet met elke mens weken op vakantie en is een uurtje op een terras al ruim voldoende als menselijk contact, met sommigen mensen kan je uren tafelen, met anderen drink je niet meer dan een pint. Zonder dat ik precies kan uitleggen waarom dat zo is.
 
Laatst bewerkt:
@Trevor john : ik neem zelden een meetlint en een weegschaal mee, maar ze zag er precies uit als op de foto's. Of om het helemaal duidelijk te maken: wat ik naar aanleiding van haar advertentie dacht/ hoopte te zullen zien, zag ik live ook. Dan kun je je niet bekocht voelen, qua uiterlijk. Of ze biseksueel is, ik zou het niet weten, en exact 28, wie zal het zeggen? Bij de mogelijkheden heb ik de "andere diensten" niet geprobeerd, maar op voorspel en intiem is niks aan te merken wat het nakomen van de beloftes betreft. Willen we de lijst anders samen eens aflopen?
 
Ik heb haar een jaar of 2 geleden es thuis laten komen. Ze is idd zoals haar foto's en op zich viel het wel mee buiten dat ze heel passief was en dat alles snel snel moest gebeuren.

Had voor een uur betaald en ze was na een dikke 25 minuten toen weer buiten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan