Algemeen Thailand algemene informatie

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Met een Grindr profiel en of een Tinder profiel, kom je veel ladyboys tegen en ik had het idee dat versa ladyboys het meest vertegenwoordigd zijn. Vorige maand in Pattaya trof ik op Grindr een ladyboy die meer top is. Toen ze mijn Willie foto zag hunkerde ze naar om dat ding van mij in haar aars te voelen. Dat gebeurde snel bij de 1e date en daarna appte ze me dat ze graag bare wil en volgespoten wil worden. Dat werd een botergeile afsluiter op mijn verblijf in Pattaya. Elkaar volgespoten.

Dat ze van rol switchen dat kan dus voorkomen.
 
Ik hoorde vandaag dat wiet vrij verkrijgbaar is in thailand. Klopt dit of is dit een broodje aap verhaal?
Thailand is nl altijd heel erg conservatief geweest op dit gebied.
Kan me maar moeilijk voorstellen dat dit recentelijk is veranderd of versoepeld
 
't Is inderdaad overal vrij verkrijgbaar. Prijzen vergelijkbaar met Nederland. Ook cookies en brownies voor de niet-rokers. Kwaliteit weed kan nogal verschillen, hangt af van verkooppunt. Zonder meer grote aantrekkingskracht op toeristen uit de hele wereld, alleen wij, Nederlanders, zijn kieskeurig, maar ook in onze behoefte kan worden voorzien. Het aanbod en keuze is groot.
Let wel: Het is af te raden om in het openbaar te roken, dit wordt niet gewaardeerd. Hou het in veilige beschermde omgeving. Ik heb de indruk dat het een soort van experiment is, en dat de overheid uitwassen scherp in de gaten houdt. Thailand wil zijn wetgeving nogal eens plotsklaps aanpassen, en regulering zal in de (nabije) toekomst zeker gebeuren.
 
Ok. Sta hier vrij verbaasd van eerlijk gezegd.
nou ben ikzelf niet zo'n fan van blowen. Kan af en toe wel genieten van een pilletje en een lijntje.
Hoe is het daarmee gesteld vraag ik me af? Verkrijgbaarheid etc?
Zijn de Thaise dames te porren voor een Wap avondje?
Als dat vrij makkelijk te regelen valt ga ik meteen op zoek naar een ticket
 
Ok. Sta hier vrij verbaasd van eerlijk gezegd.
nou ben ikzelf niet zo'n fan van blowen. Kan af en toe wel genieten van een pilletje en een lijntje.
Hoe is het daarmee gesteld vraag ik me af? Verkrijgbaarheid etc?
Zijn de Thaise dames te porren voor een Wap avondje?
Als dat vrij makkelijk te regelen valt ga ik meteen op zoek naar een ticket

Lijkt me een gevoelig onderwerp op dit Hoerenforum. Net zoals in andere buitenlanden zal het beslist verkrijgbaar zijn, maar er wordt weinig ruchtbaarheid aan gegeven. Ik ben wel aangesproken of ik interesse had, maar ik denk dat het "bruin" geweest is. Nee, dankuwel.
Er wordt in de Gouden Driehoek handel gedreven in grote hoeveelheden zware middelen, waar de overheid geen grip op kan krijgen. Chinese bazen hebben daar de touwtjes in handen. Ik denk dat je je beter niet met deze zaken kan bezighouden. Geld en macht zijn ontoegankelijk voor witneuzen.

Incidenteel zal er best een dame zijn die toegang heeft tot andere geestverruimende middelen dan weed, maar ik denk niet dat je ze makkelijk vinden zal. En er zal best een aardig prijskaartje aan hangen, vermoed ik.
Mocht iemand hier meer over weten, ik lees het met interesse.
 
Naast freelancers staan er op Sukhumvit in BKK ook Afrikaanse mannen. De Thaise dame waar ik daar laatst mee was wist mij te vertellen dat zij drugs verkopen. Welke weet ik niet, ben er zelf absoluut niet van.
 
ben laatste keer een koppel tegen gekomen dat coke had gekocht van die afrikanen, ze zegde dat het oké spul was.
maar zou er ook niet mee beginnen als je gepakt word dan is de kans groot dat je het land uitgezet word of veel moet betalen en ben die afrikanen op sukhumvit redelijk moe dus gun ze het geld ook niet:)
 
De aanpassing van die wetgeving wordt al jaren verwacht, maar is er nog altijd niet.


Sommige ministers in de vorig regering waren erg pro een afschaffing van een verbod op vape-producten; anderen in de regering (waaronder de eerste minister) waren juist contra vaping. En vergeet ook niet de erg sterke positie van de Thaise Tabaksautoriteit, die alle tabak producten reguleert (en belast!).

En niemand die weet wat het standpunt van de nieuwe regering is over dit onderwerp.
 
Welcome to Thailand. Ik rook zelf niet maar liep voor de pandemie door Bangkok met een vape en ik heb het geweten. Ze hebben van alles geprobeerd om geld uit me trekken. Maarja na bijna 15 jaar Thailand kan je soms uit zulke situaties redden zonder te betalen .
 
Dag allemaal,

ik ben van plan om binnen 1-2weken naar Thailand (pattaya/bangkok/phuket) te vertrekken voor 2-3w. Als ik naar de weerberichten kijk zie ik vaak 80% regen staan.

ik vraag me af of er nu iemand in Thailand is. Hoe is het weer? regent het de hele dag of is het even een uur regenen en gele dag droog? zou je nu adviseren om op vakantie te gaan naar Thailand? ik wil niet de hele dag onder de regen staan. Zo niet, naar welke land zou je mij adviseren?

alvast bedankt
 
Laatst bewerkt:
Heb je enig idee hoe groot Thailand is?
Het is een land dat tig keer zo groot is als ons land en een heel ander klimaat heeft.
Wees specifieker qua regio... (Isan, Noorden, Centraal, Zuiden, Pattaya, Phuket, Hua Hin?)
Regen 80% is niet vergelijkbaar met hier. Bij ons duurt regen vaak lang en zeikt het door, in Azië veel hoosbuien die zo weer over zijn.
 
Eerste keer dat ik in Pattaya een echt zware regenbui van ongeveer 20-25 minuten meemaakte schrok ik mij kapot zo hard.
De thai Lopen,Fietsen,Brommeren er gewoon doorheen,, Echt 30Cm water In de straten.Keek op T strand en zag t de zee inlopen via een geul van een meter breed. Na een Uurtje was alles weer droog,.....Niks aan de hand.
 
Ticket geboekt vanuit frankfurt au main, directe vlucht richting bangkok. En voor 1300 euro. Jawadde.

Een dagje genieten in bangkok, dan 13 dagen pattaya, en dan weer een laatste dag in bangkok is de plan.

Mss phuket eventueel maar zal wrschlijk niet het geval zijn.

Ik kijk er naar uit volg week.
 
July algemeen nog doenbaar met iets meer regen maar veelal in half uur tot uur gedaan. Had je nog paar maanden gewacht dat zat je inderdaad wel middenin het regenseizoen. Google kan je nog meer vertellen over het klimaat en de zones ;-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan