Gangbang Haagse(G)B 4,78 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Mag ik hier zelf reageren? Als dat niet de bedoeling is, verwijder dan alsjeblieft mijn bericht!

Allereerst wil ik Gangbanglover43 bedanken, die als één van de aanwezigen op mijn eerste feestje de moeite genomen heeft hier iets te schrijven. Het is echt geweldig om, nadat ik zelf tientallen recensies geschreven heb (op het "andere/oude" forum) over andere feestjes, nu zelf iets te lezen over iets dat ik georganiseerd heb.

Ik doe het ongetwijfeld iets anders dan anderen. Het belangrijkste verschil is dat je mijn feestjes niet terug zult vinden op de bekende websites. Alles gaat via mijn mailinglijst. Als je meer wilt weten hoor ik graag van je, alsjeblieft NIET HIER maar via een privébericht, dan vertel ik je even iets meer
 
Laatst bewerkt:
Overzicht weer gehad van haagse GB en het wildste en geilste feestje van het jaar kon er wel eens aankomen... 2 geile zaadtoppers met onvoorstelbare energie Liza & Xavyra..😈😈😜😜
Effe kijken of ik vrij kan krijgen
 
Vandaag heb ik mogen kennismaken met Mila. Ze is er een tijdje uit geweest, maar ze heeft er weer zin in, want ze doet er meteen twee. Vanavond met Sofie, maar omdat ik morgen vroeg op moet ben ik op het middagfeestje geweest.

En dat is maar goed ook, want in tegenstelling tot de avond zat het lang niet vol. Deze dame verdient eigenlijk een volle bak. Want wat een leuke meid is Mila. Zowel qua persoonlijkheid als op seksgebied helemaal top! Zoals zij deepthroat heb ik nog nooit gezien. Zelfs de grootste lul (en die was vanmiddag serieus groot) verdween helemaal in haar mond. Ook is ze even dubbel gepenetreerd, maar dat liet ze maar heel eventjes toe. Ze moet vanavond immers ook nog.

Al met al weer een mooie ervaring en een voor mij nieuwe leuke meid bij HaagseB, waar ik al zoveel leuke dames heb ontmoet. Het wordt de komende tijd lastig kiezen.
 
Gistermiddag ook langs geweest bij Mila. Wat een mooie vrouw, heel knap gezicht, een top lijf en hardstikke gezellig.
Waren met 7 man, iets kleinere groep dan normaal, maar vind ik zelf wel prettig.
Alles weer tot in de puntjes geregeld door haagseB.

Mila kwam binnen in een rood setje en konijnenoortjes (fuck bunny). Eerst op de bank praatje gemaakt met de mannen. Was nog geen 14u en 1 iemand was wat later.

Na het intro praatje ging het belletje voor de eerste ronde (er was maar 1 ronde...;-) ) en Mila ging op haar knietjes in het midden van de ruimte zitten. Alle mannen snelde toe voor een heerlijke pijpronde (letterlijk en figuurlijk). Mila had knal rode lippenstift op en dat zat snel op alle harde pikken. Ze had witte handschoenen aan en die zaten ook snel onder. Heerlijk gezicht, al dat gepijp en getrek. Mila kan heel veel piemel hebben, lekker diep, tot aan de wortel.

Na een tijdje pijpen kon de eerste het niet laten om haar van achteren te nemen. Lekker geklets tegen haar fantastische kont terwijl de rest netjes om beurten afgezogen werd, staand of zittend op de bank.

Tussendoor kwamen al wat mensen klaar over haar voorgevel. Mila kon dat wel waarderen en ontving het allemaal met een grote glimlach.
Volgende standje op haar rug, lekker diep neuken, beentjes gespreid of in de lucht. Piemel rechts, piemel links, iedereen kwam aan de beurt.

Na een korte pauze, te kort om over een nieuwe ronde te spreken, ging dit zo door en was het tijd voor wat DP actie. Ik bood aan om onder te beginnen (take one for the team haha) en andere kerel kon in haar kontje aan de slag. Om de beurt zorgde de rest ervoor dat ze air tight was... Nog even gewisseld in DP, zodat ik in haar heerlijke kontje kon.

Tien minuten voor tijd, maakte iedereen zich klaar voor de bukakke. Nog even paar keer in missio doorhalen met zn allen. Vlak voor het einde ging Mila op haar rug liggen en kwam iedereen lekker over haar klaar. Ze zat helemaal onder, heerlijk.

Wat een top feestje met een fantastische vrouw!
 
Laatst bewerkt:
Ik was bij de avondsessie aanwezig, met niet minder dan twee godinnen: Mila die de middag al had gedaan en er 's avonds nog een feestje aan vast plakte, en Sofie, die kleine blonde nymfomane opdonder.

Mila prachtig gekleed in een rood setje met leren (?) bandjes, en Sofie in mooie rode en doorschijnende lingerie. MIla deed haar laarzen met hakken maar snel uit, ter bescherming van matras en van onze ogen. HaagseB vroeg aan de meiden om het startmoment te bepalen met een belletje, en Mila drukte gelijk, en Sofie bleef niet achter. Dames op het matras en beginnen met een rondje pikken stijfpijpen, Sofie al bijna meteen zonder bovenstukje, en wat zijn ze toch mooi, die borsten van haar. Sofie werd ook trouwens goed gebeft tijdens het pijpen. Achter Mila werd de eerste condoom omgedaan, MIla op de knietjes, en lekker genomen worden.

Ruim een uur, vrijwel zonder pauze, werden Mila en Sofie in allerlei standjes op matras en op de bank goed geneukt. Toen stond er plotseling een houten bankje met leren zitting midden in de kamer. Wat een toeval en wat handig! Sofie werd er tegenaan gezet, kontje parmantig omhoog, roze kutje helemaal toegankelijk boven die donkere kousen rond om haar prachtige benen. Werkelijk alle pikken waren in een mum tijd weer stijf, voor zover ze dat nog niet waren. Lekker van achteren inbeuken op Sofie, en Sofie maar kreunen. Maar het tafeltje begon te reizen door de kamer, dus werd het vastgezet tegen de paal. Sofie nu op de zitting van het tafeltje, met de rug tegen de paal, benen wijd en kutje open, en dan mag je je stijve lul daarin steken met vol uitzicht op dat lichaam en dat koppie. En Sofie maar glunderen: zoveel dikke stijve pikken om haar heen!

Mila heeft het matras nu voor zichzelf, en als ze genomen wordt maar de handen vrij heeft vraagt ze om wat pikken in hand en mond. Met een flinke scheut glijmiddel pakt Mila mijn stijve en trekt me af: er zijn weinig meiden die dat zo goed doen als Mila, precies de juiste grip, de juiste druk, de juiste rotatie. Mila gaat nog even languit op haar buik op het matras liggen, dat is altijd een heel lekker standje om van achteren je pik in haar kutje te stoten, dus dat doen meerdere mannen maar al te graag. Zo krijg je Mila aan het kreunen!

Tijd om er een einde aan te maken, zegt HaagseB. Pardon? O zo. MIla en Sofie gaan midden op het matras zitten en beginnen elkaar te tongzoenen. Zo geil! Ze lijken de omgeving te vergeten, want ze tongzoenen erg goed. Maar nu worden er kwakjes geloosd op de gezichten en de borsten, heerlijk. Ik heb de hele middag gespaard, en terwijl Mila en Sofie in een diepe kus verwikkeld zijn begin ik over ze heen te spuiten, het meeste in het haar van de dames, maar ook op voorhoofd en tietjes. Ze kijken verbaasd op. Graag gedaan!

Het was opnieuw een geslaagd feest (de tiende van Sofie op deze plek!), HaagseB weer bedankt voor de organisatie en de onmisbare tukjes en leverworst.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Anaal bij sekswerker
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Anaal
  2. Beffen
  3. Klaarkomen op lichaam
  4. Pijpen deepthroat
  5. Pijpen zonder condoom
  6. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
120 minuten
Dag
Vrijdag
Totale kosten (in euro)
110
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vrijdag ook in de middag bij @HaagseB en Mila geweest, voor mijn eerste gangbang. Over de activiteiten is hierboven al genoeg gezegd, maar wat een feest, super relaxte huiselijke atmosfeer, geen haantjes, niemand kwam tekort.

Bedankt, Mila! (en @HaagseB natuurlijk)
 
Ik was vrijdagavond ook aanwezig bij het feestje met de prachtige Sofie en tevens prachtige Mila. Wow, wat zijn beide meiden een prachtige verschijningen. Sofie: het kleine blonde meisje met heerlijke borsten, dito kontje, lieve persoonlijkheid en een sexdrive. En Mila? Wow! Curvy, lekkere volle kont, prachtige borsten, ook lieve persoonlijkheid en goede sexdrive.

Voor aanvang nog even kunnen praten met Sofie. Na de vorige keer ben ik diep onder de indruk geraakt van haar.

Bij de start ben ik eerst naar Mila gegaan. Had goede verhalen gehoord over haar pijpen. En wow, niets was teveel gezegd. Heerlijk diep, vol overgave. Kon zelfs haar hoofd vastpakken. Nice! Toen ben ik naar Sofie gegaan waar het al beetje druk was qua aanbod piemels. Het lukte mij om haar BH los te maken. Die prachten borsten moeten getoond worden. Toen deed ik Sofie een voorstel: als zij haar slipje uit deed mocht ze op mijn gezicht zitten zodat ik dat heerlijke poesje van haar kon likken en dan kon zij ondertussen al die lekkere piemels zuigen. Daar werd Sofie enthousiast van! Na eat improvisatie lag ik en had het heerlijke kutje van Sofie op mijn gezicht. Wat een verwennerij. Tijdens het likken bereed Sofie gewoon mijn tong. Ondertussen had ik zicht op haar lekkere poes, die heerlijke tieten en Sofie die hongerige elke pik zoog. Nice! Merkte dat Sofie goed nat werd van het likken.

Inmiddels werd Mila al goed geneukt van achteren. Wat een geil gezicht. Haar billen die trillen bij elke stoot en dat geluid van het gekets. Damn!

Na mijn opwarmen werd ook Sofie doggy geneukt. Uitzicht op die heerlijke billen en haar tieten in mijn hand had ik niet veel nodig meer. Zo heerlijk!

Na een snelle douche nog lekker bezig geweest. Mila geneukt, Sofie op het vakkundige tafeltje gedaan (tafeltje was iets te hoog, dus lastig - wel geil zicht op dat kutje van haar). Tussendoor laten pijpen door Mila, Sofie weer gelikt - ze hing mooi voorover gebogen op dat tafeltje waardoor ik haar kutje en sterretje kon likken. Werd gewaardeerd geloof ik. Weer wat geneukt en zo tegen het einde nog even de lekkere poes van Mila geproefd. Mmm!

Bukake ronde zat er voor mij helaas niet in. Altijd wat moeite 2de keer te komen. Het tongzoenen van de meiden en de andere mannen die hun met veel zaad onderspoten was wel erg geil om te zien!

Conclussie: top feest! Was al onder de indruk van Sofie maar Mila heeft ook diepe indruk gemaakt. Wat en lichaam, wat een persoonlijkheid. Love that! Voor weggaan beide complimenten gegeven. Voldaan en moe naar huis.

Beide dames smaken naar meer. Hoop ze gauw weer te zien!

Njoyer

NB: Lees dus dat dit al de tiende keer was van Sofie? Damn! Heb al die andere 8 keren gemist! Sla mezelf even voor de kop haha
 
Gistermiddag ook langs geweest bij Mila. Wat een mooie vrouw, heel knap gezicht, een top lijf en hardstikke gezellig.
Waren met 7 man, iets kleinere groep dan normaal, maar vind ik zelf wel prettig.
Alles weer tot in de puntjes geregeld door haagseB.

Mila kwam binnen in een rood setje en konijnenoortjes (fuck bunny). Eerst op de bank praatje gemaakt met de mannen. Was nog geen 14u en 1 iemand was wat later.

Na het intro praatje ging het belletje voor de eerste ronde (er was maar 1 ronde...;-) ) en Mila ging op haar knietjes in het midden van de ruimte zitten. Alle mannen snelde toe voor een heerlijke pijpronde (letterlijk en figuurlijk). Mila had knal rode lippenstift op en dat zat snel op alle harde pikken. Ze had witte handschoenen aan en die zaten ook snel onder. Heerlijk gezicht, al dat gepijp en getrek. Mila kan heel veel piemel hebben, lekker diep, tot aan de wortel.

Na een tijdje pijpen kon de eerste het niet laten om haar van achteren te nemen. Lekker geklets tegen haar fantastische kont terwijl de rest netjes om beurten afgezogen werd, staand of zittend op de bank.

Tussendoor kwamen al wat mensen klaar over haar voorgevel. Mila kon dat wel waarderen en ontving het allemaal met een grote glimlach.
Volgende standje op haar rug, lekker diep neuken, beentjes gespreid of in de lucht. Piemel rechts, piemel links, iedereen kwam aan de beurt.

Na een korte pauze, te kort om over een nieuwe ronde te spreken, ging dit zo door en was het tijd voor wat DP actie. Ik bood aan om onder te beginnen (take one for the team haha) en andere kerel kon in haar kontje aan de slag. Om de beurt zorgde de rest ervoor dat ze air tight was... Nog even gewisseld in DP, zodat ik in haar heerlijke kontje kon.

Tien minuten voor tijd, maakte iedereen zich klaar voor de bukakke. Nog even paar keer in missio doorhalen met zn allen. Vlak voor het einde ging Mila op haar rug liggen en kwam iedereen lekker over haar klaar. Ze zat helemaal onder, heerlijk.

Wat een top feestje met een fantastische vrouw!
IK was er ook bij, voor de eerste keer bij HaagseB, de recensie spreekt voor zich en ik sluit mij hier bij aan.
Mila en HaagseB bedankt en zeker tot een volgende keer.
 
Nog even korte verslagjes van twee feestjes, vorige week en afgelopen vrijdag, die ik bezocht heb.

Vorige week was Charlotte aangekondigd en die gaf inderdaad acte de presence, was weer leuk haar te mogen zien en voelen. Met vibrator erbij bracht ze zich ook weer naar een aantal heerlijke orgasmes. Grote verrassing was een leuke en goedlachse lange donkere dame, Keisha, zogenaamd alleen om te kijken, maar @HaagseB had al laten doorschemeren dat het daar waarschijnlijk niet bij zou blijven, en dat deed het dan ook niet. Op de bank gezeten nam ze wat piemels in de hand, en al snel deed ze volop mee. (@HaagseB: "check, 25 minuten"). Was erg leuk en lekker, en hopelijk komt ze snel terug.

Gisteren twee toppers, Sofie en Fleur, hoeven verder geen introductie meer, en maakten hun naam en faam weer helemaal waar. Bij de bukkake hadden nog maar twee mannen wat te doneren, de rest had zich eerder al helemaal leeg gespoten. En Fleur, als ik zeg dat uitzicht op je kutje inspiratie levert om te spuiten, dan is dat een compliment hè ;)
 
Afgelopen vrijdag middag mijn 2de GB in Den Haag,

potverdorie wat was het weer lekker, ik weet niet waar hij ze vandaan haalt maar ik denk dat hij ergens een vijver heeft.

Dit keer was Ruby aan de beurt. Mijn hemeltje wat een mooie, lieve en geile dame.
Rood haar, slank lekkere borsten en prachtige tatoo's. Ze bleek ook nog van rock muziek te houden dus scoorde ze bij mij al 10 punten.
Er waren 10 man aanwezig en na het start sein werd deze dame gulzig bevoelt, gelikt, geneukt. Op haar beurt werden de mannen gepijpt, gelikt, getrokken, gezoend. Niets leek haar te gek, anaal, vaginaal, dp, spanking, squirten ik heb veel voorbij zien komen en het leek net een porno film waar je zelf in speelt en naar kijkt. Gewoon rete geil. Eerste rondje verdween mijn zaad in haar mondje en slikte dat gelijk weg. Aan het einde van de middag ging zij er eens goed voor zitten met een trilvriendje en vervolgens werd ze door wie nog kon bespoten. Ze zat onder kan ik vertellen.
Na het applause voor Ruby kwam de middag weer ten einde en ging iedereen volgens mij tevreden naar huis.

Dank je wel Ruby en HaagseB
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Een paar weken geleden ben ik eindelijk een keer naar de bang van HaagseB kunnen komen. Raven en Naomi waren er. Met name Naomi vond ik erg aantrekkelijk. Na het startschot me eerst bij Naomi gevoegd die op haar knietjes een rondje mannen stijf pijpte. Heerlijk gezicht. In de twee uur die volgden meer dan genoeg aan mijn trekken gekomen met deze 2 dames. Hoogtepunten waren Naomi van achteren nemen terwijl ze op een bankje leunde en haar mond en kutje op toerbeurt werden gevuld door verschillende mannen. En Raven op de bank genomen terwijl ze twee anderen aan het aftrekken was. Het afsluitende spuitfestijn heb ik aan me voorbij moeten laten gaan omdat de pijp al helemaal leeg was.

Heerlijke tijd gehad en hoop binnenkort weer een keer tijd te hebben om langs te komen.
 
Een paar weken geleden ben ik eindelijk een keer naar de bang van HaagseB kunnen komen. Raven en Naomi waren er. Met name Naomi vond ik erg aantrekkelijk. Na het startschot me eerst bij Naomi gevoegd die op haar knietjes een rondje mannen stijf pijpte. Heerlijk gezicht. In de twee uur die volgden meer dan genoeg aan mijn trekken gekomen met deze 2 dames. Hoogtepunten waren Naomi van achteren nemen terwijl ze op een bankje leunde en haar mond en kutje op toerbeurt werden gevuld door verschillende mannen. En Raven op de bank genomen terwijl ze twee anderen aan het aftrekken was. Het afsluitende spuitfestijn heb ik aan me voorbij moeten laten gaan omdat de pijp al helemaal leeg was.

Heerlijke tijd gehad en hoop binnenkort weer een keer tijd te hebben om langs te komen.
Ik was er die dag ook. Persoonlijk was ik erg van Raven gecharmeerd (ik ben een fan van rood haar!). Terwijl ze me pijpte, bleef ze me strak aankijken. Dat was zeer geil. Een aantrekkelijke dame met een klein lijntje rood schaamhaar. Deze middagen waren als vanouds weer prima door de gastheer georganiseerd waarvoor dank! Een hapje, een drankje (voor mij water) en een warme douche. Verder veel gezelligheid en en paar lekkere vrouwen die op het einde ondergespoten werden. Wat kan een man nog meer wensen? :) Ben benieuwd wat er na de zomer gaat gebeuren, want dan verandert het concept wat.
 
Ik was er die dag ook. Persoonlijk was ik erg van Raven gecharmeerd (ik ben een fan van rood haar!). Terwijl ze me pijpte, bleef ze me strak aankijken. Dat was zeer geil. Een aantrekkelijke dame met een klein lijntje rood schaamhaar. Deze middagen waren als vanouds weer prima door de gastheer georganiseerd waarvoor dank! Een hapje, een drankje (voor mij water) en een warme douche. Verder veel gezelligheid en en paar lekkere vrouwen die op het einde ondergespoten werden. Wat kan een man nog meer wensen? :) Ben benieuwd wat er na de zomer gaat gebeuren, want dan verandert het concept wat.
Blijft de top voor wat betreft GB daar bij Haagse.
 
Terug
Bovenaan Onderaan