Hoe je hobby in de schaduw houden?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb dual sim en WA Business voor mijn echte nummer en normale Whatsapp voor mijn wandelnummer, dat kan gelukkig op 1 telefoon. Alle notificaties van de wandel-Whatsapp staan uit, alle chats zijn gearchiveerd tenzij ze actueel zijn. Het nummer kan ook niet gebeld worden tenzij ik een telefoontje verwacht. De contactnamen beginnen allemaal met een vaste code, bijvoorbeeld SJ of GR. Voor mij is het overigens alleen om praktische redenen, mijn normale nummer is te googlen en heb liever iets van een beetje anonimiteit in mijn wandelpraktijken.
 
Ik gebruik een tweede telefoon en simkaart. Mijn pleziertelefoon. Ik wil dat absoluut niet met mijn eigen telefoon doen. Alle contacten, foto's en favorieten op kinky die daarop staan kan ik op mijn privé telefoon nooit apart houden. 🤪. Als die telefoon ooit voor de dag komt dan ontgrendel ik hem gewoon niet.
verder heb ik in mijn auto mijn eigen deo en zelfs mondwater liggen. Omdat ik voor "werk" ook vaak afspraken heb en graag fris voor de dag wil komen. Maar voor mijn hobby ook niet onbelangrijk.
 
ik heb er de gewoonte van gemaakt om niet altijd direct berichten te bekijken en of te openen en te antwoorden
Zo tussen 2 wandelingen ook eens dezelfde tijd onbereikbaar en spoorloos zijn
Contact met dames doe ik gewoon met eigen telefoon namen sla ik op met enkele letters van de dame in combinatie met een of ander al dan niet bestaande bedrijf
En gewoon normaal doen voor dat je gaat wandelen
Ook niet teveel zeggen wat je gaat doen zodat het niet opvalt dat je weg bent
 
Ik gebruik Whatsapp for business, gekoppeld aan een prepaid eSim nummer die ik alleen gebruik voor het maken van wandel afspraakjes.

Na de date disable ik de eSim en verwijder de WA Business app incl. berichten. Nummers van DVP's sla ik nooit op. Gebruik niet mn eigen naam en gebruik google maps in incognito modes. Ook disconnect ik m'n dashcam als ik naar een afspraak ga.
 
Kwam dit net tegen, je ziet dan wel dat er vergrendelde chats zijn mocht iemand je telefoon inzien. Daar kan je natuurlijk vragen over krijgen.

Zo bewaar je geheimen op WhatsApp
De nieuwe instelling is volgens moederbedrijf Meta bedoeld voor iPhone- en Android-gebruikers die bijvoorbeeld hun telefoon delen met huisgenoten. De functie heet Chat Lock en zorgt ervoor dat niemand in een bepaald gesprek kan komen zonder wachtwoord, PIN of biometrische herkenning zoals touch ID of Face ID.
Wanneer je deze Android- en iPhone-functie inschakelt, zitten je conversaties dus potdicht. Je gesprekken verschijnen dan niet eens op je lockscreen als een notificatie. Best handig als je jouw telefoon op een tafel hebt liggen en er wellicht ineens een nieuw bericht komt in je notificaties (overigens raden we je aan nooit je telefoon te laten liggen).

Makkelijk in te stellen
Om Chat Lock op WhatsApp te gebruiken op Android of iPhone hoef je geen whizzkid te zijn. Druk gewoon op de naam van de conversatie en hier vind je de optie om ze op slot te zetten. Overigens kan je deze hele app achter versleuteling zetten, wat al enige tijd mogelijk is. Dit geldt dus alleen voor conversaties.
Wanneer een gesprek op slot zit hoef je deze alleen langzaam naar beneden te slepenop je iPhone of Android-toestel, en je krijgt een prompt voor je wachtwoord of je biometrische gegevens. Op die manier kan niemand snuffelen in die speciale Whatsapp-berichten.
 
Op mijn telefoon krijg ik wel een melding als er een WhatsApp bericht is, maar die kan je niet meer inzien als de telefoon geblokkeerd is, op mijn oude toestel kon dat wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan