Algemeen Sixsens bezoekjes

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Good to know. Wel vreemd, want ze moet zelf ook inkom betalen. Kan me niet voorstellen dat je goed verdient als je 7u lang geen enkele klant aanneemt. Had aan haar gezicht al willen aflezen dat ze 'hard to get' speelt, maar je kan dat nooit met 100% zekerheid zeggen natuurlijk.
Bad day at the office? 😅

Om welke reden precies? Only she knows.
En zelfs dat is niet zeker want sommige mensen kennen zichzelf niet goed. En vragen zich af en toe later af waarom heb ik dat dan (wel of net niet) gedaan??
 
Bad day at the office? 😅

Om welke reden precies? Only she knows.
En zelfs dat is niet zeker want sommige mensen kennen zichzelf niet goed. En vragen zich af en toe later af waarom heb ik dat dan (wel of net niet) gedaan??
Beter spijt om de dingen die je wel hebt gedaan dan om de dingen die je niet hebt gedaan denk ik dan 🤷
 
Een vrije Pinksterdag was een goede aanleiding om Sixsens te bezoeken. De dag zat denk ik een beetje tussen een normale maandag en een weekeind-dag in. Dat weet ik niet, want ik ben er nog nooit op een normale maandag geweest. Er waren veel mannen. Toen ik iets na 11 uur de parkeerplaats op draaide, stonden er al veel auto's en het deel bij de ingang was al helemaal vol. Op zaterdag en zondag vind ik daar meestal nog wel een plaatsje. Lekker ontbeten met haringen in het zonnetje in de tuin en meteen al bijgepraat met wat bekende stamgasten. Een groepje was de dag ervoor ook geweest en zag er deels nog niet zo fris uit. Dat zou lang duren. Daarna even lekker in de zon gelegen bij het zwembad.
Er was een mooie Line-Up. Goed in verhouding tot het aantal mannen en het aantal kamers. Daardoor waren er geen wachttijden en de dames konden goed verdienen. Wel duidelijk wat minder keuze dan de 70 dames die er tegenwoordig van vrijdag tot zondag zijn. Ik schat tussen de 30 en de 40. Ik ga even een poging wagen:
Roemeens: Aïsha, Amalia, Anastasia, Anja, Carmen, Cindy, Clarissa, Claudia, Cristina, Erica, Ina, Kassi, Leila, Mickey, Vanessa, Vivian.
Bulgaars: Boggy (Nieuw), Dani, Laura, Margareta, Maria, Melanie, Melissa, Nancy, Natacha, Victoria.
Overigen: Carmen (Sp), Celine (Turk), Eliza (P), Nicole (Ho), Sarah (Dom).
1 anoniem, 1 wat vollere knappe jongedame waarvan ik de naam vergeten ben.
Er was ook nog een nieuwe wat vollere dame met halflang bruin haar.
Dus in ieder geval 34.
Boggy is een jonge goedlachse dame met lang krullend haar. Een beetje het postuur van Vivian, maar dan ruim 10 cm langer. Ik heb met haar vast een afspraak gemaakt voor komend weekeinde. Flauwe woordspeling, maar ze vraagt erom met zo'n artiesten naam: dat wordt dus doggy met Boggy.
De bar was vrijwel leeg qua dames, dus ben ik weer naar boven gegaan. Hongaarse Nicole zat te ontbijten op het overdekte terras. Ik had erg enthousiaste verhalen over haar gehoord en ze is ook altijd druk bezet. Dus nu maar even een praatje gemaakt en nadat ze klaar was kamer 15 opgezocht. En dat was inderdaad een prima kamer. Ouderwets goede service met een dame die er toch bijna 10 jaar jonger uit ziet dan haar werkelijke leeftijd. Ik ben blij dat ik nu een keer de kans had met haar de kamer op te gaan. Ze is er weinig in het weekeinde. En de paar keer dat ik haar gezien heb was ze voortdurend bezet. Dat zou na mij deze hele dag ook zo zijn.
Koffie met Limburgse kersenvlaai zorgde ervoor dat ik weer wat energie tankte. Daarna weer lekker in het zonnetje zitten. Er was gelukkig weinig wind. Clarissa kwam met Boggy en de dame waarvan ik de naam vergeten ben bij me zitten, dus even gezellig bij gekletst. Meteen een afspraak gemaakt met Clarissa voor een kamer na het avondeten.
Even later kwam Vanessa een sigaretje roken in de tuin en kondigde aan dat zij de volgende kamer met mij zou maken. Prima timing voor mij en met mijn favorietje (nummer 1 op mijn lijst voor de Miss Sixsens 2022 verkiezing) naar kamer 25 vertrokken. Haar pijpen was weer hemels en ook in de rest van het uurtje werd haar favorieten status weer waargemaakt!
Nu was het tijd voor een wat langere rustpauze. Lekker in de jacuzzi gaan bubbelen. Die stond een paar graden te heet. De elektriciteit is zeker weer wat goedkoper geworden? Maar als je er 1 keer doorheen was, dan was het genieten en ik heb er langer in gezeten dan normaal. Daarna weer onder de douche en ik wilde een pilsje en een bamiblok gaan nuttigen, maar het was al te laat. Het restaurant ging open voor het avondeten. Zoveel honger had ik nog niet, dus 1 stukje lekkere kip met groente genomen. Melissa kondigde aan dat ze op zoek was naar mij en na het eten heb ik haar een massage gegeven in de Kino, die weer met het nodige gekreun gepaard ging. Daarna naar de bar beneden voor wat Spa Rood en voor de verjaardag van Gaby! Bekende Belgische ijsbeer W. had 5 lingeriesetjes in zijn auto liggen (nooit geweten dat hij een travestie fetish had, maar ik schat in, dat hij er prachtig uit ziet als drag queen:LOL:) en Gaby mocht er 1 uitzoeken. Op mijn verzoek om hem te showen ging ze helaas niet in.
inmiddels was Clarissa ook in de bar verschenen en het werd tijd voor onze kamer. Clarissa stond 3e op mijn lijstje voor Miss Sixsens 2022 en was helaas lange tijd afwezig. Ik ben erg blij dat ze weer terug is en ook zij maakte haar plaats op de ranglijst weer volledig waar in kamer 26!
Na die kamer weer wat gedronken aan de bar. Nu kwam Laura met het verzoek om gemasseerd te worden. Op de sofa's links naast de ingang heb ik haar toen ook nog gemasseerd. Daarna nog een Spa rood en ook nog even wat gegeten. Afscheid genomen van deze en gene. Er was nog een klein misverstand bij het vertrek over het bedrag op mijn bandje, maar dat werd door Meggy zeer snel en prima opgelost. Al met al een heerlijk relaxed dagje met veel zon, goed eten en drinken en geweldige sex in het gebied met de mooiste natuur van Nederland.
 
Laatst bewerkt:
Gisteren sinds (heel) lange tijd weer eens deze club bezocht. Vond het aanbod enorm tegenvallen !
Ik was er rond 12 uur tot een uur of 3, merendeel van de tijd gebruikt gemaakt van de welnessfaciliteiten.
Wist ook niet eens dat ze verbouwd hadden….hopelijk is het aanbod de volgende keer beter.
 
Vandaag weer eens richting SS getrokken was het wel weer voor 25 graden in het Limburgse.
In de late ochtend aangekomen en de drukte was gemiddeld nog plek zat in de tuin dus me meteen maar geïnstalleerd.
Ontbijt rondje gemaakt zoals een autist als ik zijn vaste rituelen heeft ook weer alles keurig in orde.
Qua dames viel het in de ochtend/vroege middag wat tegen rond 11:30 arriveerde een taxi met 6 dames en daarna bleef het een tijdje rustig qua aanwas.

Het begon om de een of andere reden na 15:00 toch ineens fors drukker te worden zowel qua dames als heren.
En vanaf toen was de tuin ook behoorlijk gevuld, de beneden bar bleef flink achter maja wat wil je met dit weer zoveel hebben we dit jaar nog niet gehad.
De buitenbar was na 13:00 ook geopend wat ook fijn is zeker ook voor de omzet van de SS zelf want er werden flink wat flessen sterke drank en speciaalbieren (zover je Mexicaans bier speciaalbier mag noemen ;) verkocht.

Verder vond ik het vandaag opvallen dat er behoorlijk wat dames echt bijna een hele dag bij een vaste klant of groepje bleven hangen vnl. in de tuin.
Een ander deel eruitzag alsof ze niet zoveel zin hadden vandaag, en dan heb je nog de vampiertjes die je niet buiten zal aantreffen maar continu in de bar beneden blijven hangen in de hoop zo snel mogelijk een kamergang te maken.
Optisch heb ik het ook weleens beter gezien als de bezetting die vandaag aanwezig was.

Avondeten dan nog even meegepakt helaas ondanks het weer geen BBQ maar een buffet.
Het was zoals gebruikelijk redelijk wat je krijgt qua smaak was goed, aanbod niet enorm, thema was een beetje Aziatisch vandaag.
 
Laatst bewerkt:
Onder meer aanwezig op vrijdag 2 juni 2023: 55 + 1 onbekend
Roemeens: Alena, Amalia, Anastasia, Angela, Anja, Angelina, Ariana, Carla, Cataleya, Clarissa, Cindy, Claire, Claudia, Cristal, Cristina, Diana Orginal, Elisa, Erica, Gabriella, Ina, Kassi, Kim, Leila, Lia, Lidia, Lili, Lulu, Mara, Mickey, Mona, Ruby, Sandra,Vanessa, Vivian, …

Bulgaars: Boogie, Dani, Domenica, Laura, Margareta, Maria, Melanie, Melissa, Nancy, Natacha, Veronica, Victoria,…

Overigen: Alexis (D), Carmen (Sp), Eliza (P), Marlène (Slo), Minny (Mex), Natalia (Oek), Sarah (Dom), Senna (D), Stefanie (It),…

Zelf gekamerd met Ruby, Erica en Alexis

Recente terugkomers: Sandra R (nu met silli's), Lidia R,…



Click

 
Vandaag voor het eerst in lange tijd weer eens afgereisd naar het zuiden, laatste 2 keer dat ik hier was, was de ervaring niet heel goed (druk, wachttijden, veel opdringerige meiden). Maar de zon scheen en ik had zoiets van als ik op tijd ben lekker in het zonnetje bij zwembad, ook als er geen kamers inzitten dan nog een relaxte dag met sauna, zwemmen, lezen en eten.

En dat was het, ik was er om 10:30, geïnstalleerd aan het zwembad met een koffie en een ontbijt. Het was niet heel druk en dat beviel wel. Na een gang naar de sauna naar de bar gelopen. Op 6 meiden na helemaal leeg, ik was er wel aan toe ik zag iemand die me beviel. Prima kamer gehad. Echter ook weer niet zo bijzonder dat ik haar naam nog weet of haar uberhaubt nog herken (respect voor de mensen die alle namen onthouden).

Na nog weer een keer rondje welness en een aantal hoofdstukken in mijn boek, tijd voor de snacks. Net toen ik met bordje vol terug liep zag ik een donkerharig petite meisje die ik absoluut wilde. Maar ik greep net mis, was duidelijk niet de enige die haar zag zitten. Na een half uur maar eens naar beneden gelopen in de gok dat haar kamer wel klaar zou zijn. Liep ze net de douche in dus snel gehandeld.

In mijn lange wandel loopbaan komt gfe niet zo vaak voor. Maar dit was er één. Minny uit de USA, uit Missouri zei ze. Maar haar Engels was vele malen broerder dan dat van mij en ze had sowieso wat vage verhalen. Dus alles met een korrel zout (@Bachatero geeft hierboven aan dat ze uit Mexico komt, lijkt logischer). Maar de kamergang was fantastisch. Gelukkig is het een eind rijden want anders was ik hier morgen weer :)

Een derde gang wilde ik eigenlijk wel maar zat er niet meer in nadat ik toch iets te lang in de hete sauna had gezeten.

Sowieso was dit een prima dag. Ik ga wel weer wat vaker maar dan wel op rustige dagen en bij mooi weer.
 
Laatst bewerkt:
Ze vertelde mij half Amerikaans en half Thais te zijn met Amerikaans als moedertaal. Dat klopt in ieder geval niet gezien haar Engels. Ik denk eerder half Bulgaars. Ik zal mijn Spaanse leugen detector nog eens inschakelen om dat Mexicaans te checken. Maar ach wat maakt het uit. Als zij denkt met dit soort verhalen meer kamers te maken… Het gaat om de service en die is zo te horen goed! Dank voor het delen!
 
Vandaag weer in Lemiers geweest het weer was top en net als vorige week begon de dag relatief rustig.
Misschien nog wel rustiger als vorige week woensdag, echter ook nu veranderde dit ook al snel na 14:00.
Ik vond de line up beter qua optiek dan vorige week, in de middag ook amper wachtrijen voor de kamers gezien ook fijn.
En weer een ouderwetse bbq in de avond geen reden tot klagen dus tot de volgende keer.
 
Donderdag sinds lange tijd weer eens bij Sixens geweest. Geen spijt van. Ik was er pas rond 13:00 uur. Deze keer geen eigen vervoer maar met OV. Is me eigenlijk heel goed bevallen. Zeker de terugreis met de bus via o.a. Ubachsberg en Waubach naar Heerlen. Zeer pitoresque. En omdat ik zelf niet hoefde te rijden, met dit warme weer, de nodige frisse biertjes kunne nuttigen.
Maar het belangrijkste natuurlijk de dames. Wat mij betreft viel de line-up war tegen. Ik hou niet zo van (te) jong en skinny. Voor wie daar wel van houdt, was het wellicht een topdag.
Bij het zwembad was het goed toeven, meer dan voldoende topless kijkplezier.
Daarnaast waren er gelukkig ook een paar dames aanwezig die wel bij mijn smaak passen.
Na mijn zeer plezierige ervaring vorige keer, zodra ik zag dat ze vrij was, met Nancy naar de kamer gegaan. Was weer een prima sessie. I.t.t. Andere ervaringen was het wat mij betreft opnieuw weer meer een GFE met veel respect en persoonlijke aandacht. Naast de gepassioneerde sex ook nog een heerlijke plagende massage gehad en een goed gesprek gevoerd. Top. Later in de middag een tweede kamer met Seline gehad. Voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.
Mijn timing v.w.b. Het eten was deze keer slecht. Voor het ontbijt was ik te laat en door mijn kamergang met Nancy heb ik het warme lunch buffet gemist. 😞
Gelukkig heb ik later op d middag wel twee rondes langs de barbecue kunnen doen. Dat maakte veel goed.
Ik hoop dat ik snel weer in de gelegenheid ben om Sixsens, zeker met dit heerlijke weer, te bezoeken!
 
Zeker de terugreis met de bus via o.a. Ubachsberg en Waubach naar Heerlen. Zeer pitoresque.

Wel jammer dat die bus er bijna een uur over doet om bij het station in Heerlen te komen. Ik heb het wel eens op de fiets gedaan en dan doe je er net zo lang over!

Het hangt er natuurlijk vanaf wat je bestemming is, maar je kunt beter de bus naar Station Maastricht nemen.
Maastricht is hemelsbreed verder weg maar je bent korter onderweg.
 
Wel jammer dat die bus er bijna een uur over doet om bij het station in Heerlen te komen. Ik heb het wel eens op de fiets gedaan en dan doe je er net zo lang over!

Het hangt er natuurlijk vanaf wat je bestemming is, maar je kunt beter de bus naar Station Maastricht nemen.
Maastricht is hemelsbreed verder weg maar je bent korter onderweg.
f4fun,
daar heb je helemaal gelijk in. Op de heenweg ben ik via Maastricht gegaan. Deze route is echter minder mooi. Bovendien moest ik nog noordelijker en dan maakt het met alle aansluitingen verder, qua tijd, niet uit of je via Heerlen of Maastricht gaat. Belangrijkste voordeel, in het OV kan ik lekker mijn mail bijwerken en de krant lezen en ik kan bij Sixsens lekker een paar biertjes meer dringen. Met dit weer is een heerlijk koud biertje geen overbodige luxe.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk, los van de manier hoe je er naar. toe reist, dat je bij Sixens (weer of geen weer) een prima tijd kunt hebben!
 
Onder meer aanwezig op vrijdag 9 juni 2023: 53 + 1 anoniem + 6 onbekend

Roemeens: Ada (N), Alena, Amalia, Anja, Angelina, Ariana, Camille (N), Carla, Cataleya, Cathy, Clarissa, Cindy, Claudia, Cristal, Elena, Elisa, Erica, Gabriella, Ina, Kassi, Kim, Leila, Lia, Lidia, Lili, Lulu, Mickey, Mimi, Mira, Nikki, Ruby, Sandra,Vanessa, Vivian, …

Bulgaars: Boogie, Dani, Domenica, Laura, Margareta, Maria, Melanie, Melis, Melissa, Nancy, Natacha, Victoria, …

Overigen: Alexis (D), Carmen (Sp), Celine (Tur), Marlène (Slo), Martha (P), Mirabelle (Hong), Stefanie (It),…

Zelf gekamerd met Cataleya, Carla, Angelina

Recente terugkomers: Elena, Martha, Mimi, Mira, Nikki,…
 
Voor degenen die nog nooit in Sixsens zijn geweest nog maar eens een verslagje van mijn bezoek afgelopen zaterdag. Hoe gaat dat eigenlijk zo'n dag in een saunaclub?
Na een rustige rit ben ik 's morgens de parkeerplaats opgedraaid. De mooie loper naar de voordeur genomen en het hek zwaaide open. De voordeur stond al open vanwege het mooie weer. Desinfectie van mijn handen en naar de receptie. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en voorzien van een polsbandje voor de locker, een badjas en handdoek. Je kunt er ook badslippers (die heb ik zelf) en een saunahanddoek krijgen.
De trap af naar de omkleedruimte en na het omkleden even douchen om op te frissen van de 1,5 uur durende reis. Naar boven naar het restaurant waar een zeer uitgebreid brunch buffet staat tot ca. 2 uur. En je kunt de chef ook nog vragen om eieren te bereiden. Met het eten naar buiten gegaan om het op te eten. Toen mijn ontbijt bijna op was kwam Cateleya naar boven met een nieuwe dame (Eileen) die ze liet zien waar alles was in de club. Ik stond op om haar te begroeten en meteen gevraagd of wij na het ontbijt naar de kamer konden gaan. Dat was goed, dus daarna rustig mijn ontbijt opgegeten, koffie gedronken en en toen Cateleya ook zover was, samen naar kamer 11 vertrokken. Cateleya is niet voor niets miss Sixsens 2022 geworden, dus dat was weer een uitstekende kamer. Na het douchen ben ik weer in het zonnetje gaan zitten. Ruby en Ina (2 zeer aantrekkelijke jonge dames) waren naakt aan het zwemmen met een paar mannen, Ariana hield haar badpak aan. Langzaam kwamen er steeds meer dames binnen waarvan ook een deel (Angelina!) topless rondliep. Kortom veel eye candy om van te genieten. Inmiddels was ook mijn persoonlijke favorietje Vanessa binnen gekomen en haar vriendin Elena was net terug van vakantie. Ik besloot om een trio met beide dames te gaan doen. Ook niet mijn eerste trio met beide dames, dus dat was weer genieten!
Daarna was het weer tijd om wat aan te sterken, dus een bordje sushi opgeschept, die inmiddels klaar stond in het restaurant. Lekker in het zonnetje opgegeten l, daarna nog een flesje Bitburger uit de koelkast gehaald en opgedronken aan een tafel met een aantal mij wel bekende mannen. Daarna beneden naar de wellness gegaan. Heerlijk loom liggen bubbelen in de jacuzzi. Het was al etenstijd, maar ik had nog niet zo'n honger, dus ik ben even een dutje gaan doen in de men's room. Daarna naar boven en genoten van de BBQ met een grote, prachtig medium gebakken steak met salade en frietjes. Daarna wilde Melissa graag door mij gemasseerd worden en we vertrokken naar de Kino. Mickey wilde daarna ook door mij gemasseerd worden in de bar en Kim kwam vragen om wat massage gel voor Vanessa. Dat was goed om wat uit te buiken. Even douchen en daarna op zoek naar een dame voor mijn laatste kamer. Ik wilde graag met Lulu, Boggy of Mimi naar de kamer, maar die waren allemaal bezet. Met de ruim 60 dames die er waren zijn er gelukkig alternatieven genoeg en Cateleya had mij 's ochtends aangeraden eens met haar vriendin Lia naar de kamer te gaan. Zo gezegd, zo gedaan en het was een verrassend goede kamer met deze dame met een mooie stevige B-cup (zie recensie)! Na het afrekenen en douchen in de tuin gaan zitten en 2 mannen gesproken die ook een flink feestje hadden gevierd. 1 van hen bleek fan van Lidia te zijn en hij wist nog niet dat ze weer terug was. Zaterdag was ze er helaas niet, maar wellicht volgt nog een hereniging? Daarna nog even een stukje van de Champions League finale gekeken, maar die was van een dermate matig niveau dat ik besloot om naar huis te rijden en de wedstrijd verder via de autoradio te volgen.
Het was weer een heerlijk relax dag geweest, met veel vrouwelijk schoon om maar te kijken, zeer goede sex en een leuke sfeer met andere wandelaars.
 
Ariana is een kleine jonge aantrekkelijke dame met vrij veel tattoos, een kleine B cup, hele hoge hakken en halflang zwart haar. Er zijn niet veel dames met dat halflange zwarte haar, eigenlijk alleen Erika en Ariana kan ik zo bedenken. De meesten hebben langer haar en alleen Clarissa en Nikki hebben korter zwart haar. Ze is vrij op zichzelf en vrij stil. Volgens mij zie ik haar altijd in zwarte kleding. Ze is veel gevraagd, maar als ze beschikbaar is in de bar dan zit ze op het uiteinde van de ronde bank rechts als je vanuit de Kino de bar binnen komt.
Ze zit dus slechts 1-4m verwijderd van Mona :LOL:
 
Ariana was zeker een verdiende winnaar. Ondertussen vind ik ze niet alleen nog mooier maar ook leuker in de omgang geworden…

Persoonlijk vind ik langer haar mooier... Maar mbt tot omgang moet ik je helemaal gelijk geven. Hoewel ook vorige jaar totaal geen klachten had over haar, is ze de laatste weken nog relaxter geworden.... bij de laatste kamergang afgelopen zondag was ze zeer ondeugend ;-) Maar moet nogmaals benadrukken ook in het verleden altijd top kamers!

Voor mensen die haar niet kennen, in de bar en tot aan de kamer kan ze vrij nors overkomen, maar dat is ze niet... ;)
 
Wie bepaalt het eigenlijk wie dat wint?
Wij mannen kunnen stemmen op het forum van Sixsens. En dan is er een organisator die de punten optelt. Dit was de uitslag:
1 Ariana 28 punten
2 Lisa 16 punten
3 Catelya 14 punten
4 Vanessa 12 punten
5 Mona 10 punten
Natalie 10 punten
7 Mara 8 punten
Kinga 8 punten
Nikki 8 punten
Inna 8 punten

Er is ook een Franstalig forum met zo'n verkiezing. Daar was Lilly de winnares.
1) Lilly 23 punten
2) Cateleya 22 punten
3) Aisha 7 punten
4) Valentina 6 punten
5) Ariana 5 punten
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan