Hebben jullie weleens 2 dames achter elkaar bezocht?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Als ik naar Antwerpen rijd om het skw te bezoeken plan ik dikwijls om 2 dames te bezoeken, ik moet een eind rijden, zo'n 75 km. enkel en dan bezoek ik de eerste dame zo rond middernacht en doe daarna nog een wandelingetje en bezoek dan een tweede dame zo na 1 uur middernacht en het tweede orgasme is dan dikwijls krachtiger omdat de penis nog iets gevoeliger is en dan rij ik terug naar huis en is mijn weekend goed.
Ik moet al genoeg en hard genoeg werken dat dit toch wel een uitlaatklep is om naar uit te kijken!
 
Laatst bewerkt:
Gisteren 2 op een dag bezocht omdat de eerste neukpartij me geen voldaan gevoel gaf. Daar baal je dan toch wel van. want dan had je er beter wat gratis handwerk van kunnen maken. Ben ook verliefd op een prostituee geweest, die heb ik zelfs 3 keer op een dag bezocht. En meerdere malen 2 keer op een dag.
 
Ja, het was een challenge tussen mijn vriendin en mij.
Ik ging eerst 's ochtends in Almelo naar een dvp. 's Middags doorgereden naar Doetinchem voor een 2e dame. Dat waren beiden korte lust-sessies.
En daarna naar mijn vriendin in Arnhem. Zij wist wat ik 'doorgemaakt' had omdat we het zo gepland hadden. En toen hebben we slowsex gedaan. Die sessie heeft wel 3 uur geduurd voordat de mijne weer lekker stijf genoeg was voor penetratie. Mijn vriendin is in die tijd wel 2x klaargekomen.
Ik had de challenge geaccepteerd en volbracht. Mijn vriendin en ik waren beiden winnaars 😇
Inmiddels zijn we een half jaar verder en heb ik een 5-tal gangbangs bezocht. De gangbangs waarbij er slechts 1 dame is tellen hier niet in mee.
Maar er zijn ook grotere gangbangs met 5 of 6 dames tegelijkertijd.
In die gevallen heb ik steeds wel de 5 dames geneukt, maar niet in allemaal klaar gekomen. Dat was in 2. Die andere 3 waren dus opwarm- of blijf-stijf neukjes. 😉
 
Gister toevallig nog eens gebeurd. Ik was het totaal niet van plan, maar de eerste was niet m'n eerste keuze dus op veilig gespeeld en maar een half uurtje genomen. Nou, het was dramatisch slecht. Ik ben zelfs niet klaargekomen en ze deed het zo slecht dat ik niet eens stijf bleef. Toen we van de kamer kwamen, was er inmiddels een ander meisje vrij, en dat was een adembenemende beauty, dus toen daarmee naar de kamer gegaan, en dat was totaal de tegenovergestelde ervaring! Haar ga ik zeker nog vaak terugzien, wat een leuk ding. En toen gelukkig wel heerlijk klaargekomen.
 
Het is eigenlijk bar weinig in mij opgekomen om na de 1ste dame nog een 2de dame te bezoeken...

Als m'n bezoek dermate goed is bevallen, heb ik daar helemaal geen behoefte aan en kom ik liever even bij/ geniet ik nog even na!

Die ene keer dat ik eraan dacht om het wél te doen, was na een (zwaar) tegenvallend bezoek (wat op 1 hand te tellen is (gelukkig)), maar uiteindelijk nooit gedaan. Zou ook niet weten hóe eigenlijk...
 
Is me 1x gelukt, met 3x bij de dames.

Was in LoveNJoy in Leeuwarden. 1e keer bij Mirella. Daarna wat rondjes gelopen tussen de panden. Daarna Roemeense Eva 1 kamer verder gehad. Daarna had ik zin in eten, en heb wat gehaald bij de MAC..... En daarna had ik nog wel zin in een ronde met dezelfde Eva.

Ik herinner me die chagrijnige blik die Mirella toen had nog erg goed. Kreeg de volgende dag nog appjes daarover.... Blijkbaar was ze nogal jaloers dat ik ronde 2 en 3 niet bij haar kwam :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Ja ik had gewoon meer klik met Eva :cool:
 
Zeker weleens twee dames achter elkaar.

De eerste keer kan ik me nog goed herinneren. Het was prive-ontvangst in de L-Flat in Zeist. Op een hoge verdieping werd ik ontvangen door een prachtige vrouw van Indonesische afkomst. Geweldige tijd gehad, en daarna de bus naar Utrecht gepakt. In de bus was ik nog steeds flink geil, en dus in de Voorstraat uitgestapt om naar Huize Mona te gaan. Aldaar met Barbara geweest.

Daarna is het nog weleens gebeurd bij Stout in Den Haag, maar daar weet ik zo geen details meer van. Tegenwoordig gebeurt het weleens vaker, als ik Duitse saunaclubs bezoek.
 
Jazeker, meerdere malen, in de raambuurt bij de eerste naar binnen,leuk half uurtje, dan buiten 5 minuten rondkijken wat er verder zit.
En naar binnen.En dan relax van voor af aan.
Ook wel vanaf de raambuurt,door naar mijn favoriete dame in het privehuis.Dan kan ik er nog meer van genieten.
 
Een dagje weggeweest daar een dame bezocht in een prive huis en daarna huiswaarts gegaan,er was een wegomleiding ,via die omleiding kwam ik langst mijn vast adresje .Dus een uur na bezoek èèn, bezoek twee gedaan.
De dame die ik regelmatig een bezoekje bracht,had het wel door dat Zij niet de eerste was vandaag😉
 
In mijn jongere jaren wel. Eerst naar de Geleenstraat voor een lekker halfuurtje wilde sex met Asha. Daarna naar de Doubletstraat voor een uurtje rustig aan bij Ineke.

Op dit moment is 1 bezoekje per dag wel voldoende.
 
bij raamdates wel. Overigens wel uit het zicht van de desbetreffende dame. Meestal begin ik in het singelgebied waarna ik doorrij naar RDK. Deze zones kun je van verschillende kanten benaderen dus kun je uit het zicht van de dames je gang gaan. Heb vaak moeite met kiezen dus dan maar meerderen haha. Als ik bij HOD in Amersfoort afspreek dan kies ik voor een langere periode met 1 vaste dame waarbij ik meerdere hoogtepunten bereik. Heb een hoge productie dus 3-4 rondes in een uur is (gelukkig) geen probleem
 
Met het klimmen der jaren wordt een tweede ronde wel moeilijker. Als ik tijd en geld heb voor twee rondjes ga ik meestal eerst naar een dame van mijn "to-do-lijstje", want dat kan mee- of tegenvallen. Wie de tweede dame wordt weet ik meestal van tevoren wel, want dat wordt dan een dame die ik al goed ken en waarvan ik weet dat ze effectief is 😈. Natuurlijk moeten ze wel allebei denken dat ze de eerste zijn, dus uit elkaars zicht zitten 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan