Recensie Eva, Arnhem 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

neukeboot

Newbie
1
02/06/23
0
1
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Duits
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/1348158-eva
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Een afspraak ging vlot. Bij binnenkomst was het nog wel ok maar het voelde al een beetje raar. Het is volgens mij wel de dame van de foto's. Het pand kan wat onderhoud gebruiken zeg maar. Dame spreekt beter duits dan engels. Na betaald te hebben, uitgekleed en samen op bed gaan liggen. Ze begon me ruw af te trekken terwijl ze afwezig voor zich uit keek. Na 2 minuten ging het condoom eromheen terwijl ie nog half hard was. mijn eigen condoom werd overigens afgekeurd wegens te dun. Toen heeft ze 10 seconden gepijpt en daarna moesten we maar neuken. Dat ging niet erg makkelijk vanwege half hard , niet nat en geen glijmiddel aanwezig. Hoe verzin je het .... een DVP zonder glijmiddel in huis. Ik mocht het ook niet zelf smeren door te beffen.
Tijdens de seks lag ze inactief en ongeïnteresseerd onder me . Daar knap ik al op af. Nog geprobeerd door te gaan maar toen leek het alsof ik haar pijn deed.
Wat ik dan ook wel weer snap zonder glijmiddel. Dan hoef je niet eens te groot te zijn. Toen was het voor mij wel klaar.
Er kwam geen steekhoudend antwoord toen ik probeerde te overleggen over hoe nu verder. Het werd me duidelijk dat ze wilde dat ik ging.
Uiteindelijk ongeveer 10 minuten binnen geweest terwijl ik voor een half uur betaald heb. Gelukkig spreek ik altijd zo kort mogelijk af met nieuwe dames.
Duidelijk geen herhalingsgevaar voor mij .
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan