Algemeen Club Eroxx, Balen, Bert Leysenlaan 20

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dan probeer ik tijdens onze verlof eens op maandag met haar te komen. Andere mannen pijpen zal ze sowieso doen, maar hopelijk komt het dan ook zo ver dat ze zich eens lekker door een paar andere mannen plat laat walsen!

Grappig weetje: zij zag er gisteren zo goed uit dat zelfs twee van de jonge barmannen naar haar toe kwamen en haar complimentjes gaven en toch ook eens informeerden of ze nog naar achter zou gaan :sneaky:
Ik kom met en maat van mij de maandag met pinksteren eens af , wij wille gerust je vrouwtje verwennen .
 
Dan probeer ik tijdens onze verlof eens op maandag met haar te komen. Andere mannen pijpen zal ze sowieso doen, maar hopelijk komt het dan ook zo ver dat ze zich eens lekker door een paar andere mannen plat laat walsen!

Grappig weetje: zij zag er gisteren zo goed uit dat zelfs twee van de jonge barmannen naar haar toe kwamen en haar complimentjes gaven en toch ook eens informeerden of ze nog naar achter zou gaan :sneaky:
'pijpen zal ze sowieso doen'...wordt ze dan ook graag gelikt als wederdienst? 🤔
In dat geval heb je zeker mijn aandacht 😉
 
Na de wat wisselende reacties dacht ik: laat ik toch maar eens een samenvatting schrijven.
Als niet heel regelmatige bezoeker vond ik het in één woord geweldig! Het was mijn derde bezoek aan de Eroxx. Ruime parking. Vriendelijke ontvangst, uitstekende faciliteiten. Al die dingen kloppen meer dan voortreffelijk. Maar dan de seksuele snoepwinkel waarin ik een paar uur alles kon proeven waar ik zin in had. Die was uitmuntend. op het bed rechts achterin was een dame onder toezicht van haar partner tientallen mannen aan het verslinden. Met een prachtig gebruind lijf en prachtige borsten lokte ze werkelijk iedereen in haar geile val. Zodra het mannen aanbod uit leek te drogen begon ze rond te kijken en mannen rechtstreeks uit te nodigen. Deze gelukkigen werden dan speels en vakkundig gepijpt en tegelijkertijd een condoom omgedaan. Hoe ze het precies deed weet ik niet maar knap was het wel. Naar mijn idee was dit geen huisdame maar echt een enorme liefhebster. Fenomenaal!

Op hetzelfde bed was een Franstalige mevrouw bezig die de iets oudere zus had kunnen zijn van de zojuist beschreven dame. Zij was duidelijk wel een huisdame. Niet dat het de pret drukken mag overigens. Deze dame heeft me heerlijk gepijpt waarna ik haar hebt geneukt. Ik heb echter mijn kruit nog niet verschoten. Immers als je in de snoepwinkel bent moet je natuurlijk ook van zoveel mogelijk smaken genieten.

Verderop was een blonde dame massages aan het geven op een tafel. Wat mij betreft iets te veel in het zicht maar wel een leuke service.

Het valt niet mee om alle geiligheid verder samen te vatten maar op het hoofdpodium op de dansvloer gebeuren de mooiste dingen. De Franstalige huisdame en een dame van een stel gingen samen los op een paar gewillige mannen. De dame van het stel droeg een prachtig visnet pak. En ging geil zoenend tekeer. En dat terwijl op het andere bed naast de dansvloer twee dames vol continu mannen aan het behagen waren.

In de ruimtes achter de dansvloer werd af en aan verschrikkelijk geil geneukt. Maar het echte toetje moest nog komen. Op een rond bedje in het donker was een dame van een stel het hele geile slotstuk van mijn middag. Achter elkaar door zoog ze daar mannen klaar. In een bizar tempo verzamelt ze donatie na donatie. De mannen stonden in de rij en werden om beurten geholpen. Tussendoor was er dan gelegenheid voor mannen om met haar te zoenen nadat ze haar mond vol zaad had. En naar het leek deed ze af en toe hetzelfde met haar partner. Het was te donker om te zien of ze nu doorslikte of het zaad in haar mond hield, maar dat maakt per saldo ook niet uit. Geil was het. En toen was ik zelf aan de beurt. Ik lag achter haar en op aangeven van haar partner draaide zich om en werd ook ik in enkele momenten de zevende hemel ingezogen. Zo geil en vakkundig was ik nog nooit gepijpt. Af en toe likte ze mijn ballen er nog bij. Totdat ik in haar mond spoot. Ze zoog me geduldig helemaal leeg waarna ze ook nog even de tijd nam om ook mijn ballen weer te likken. Ook hier weet ik niet zeker of ze niet ook mijn eigen lozing over mijn ballen uitsmeerde. Maar het leek wel op en de gedachte alleen was al verschrikkelijk geil.

Ik was er op de maandag. Ik heb geen enkele bezoeker gezien die zich misdroeg, het was echt een top ervaring die natuurlijk vooral ook tot stand kwam door de laatste beschreven ervaring.
 
Gister naar de Eroxx gegaan, was gezellig druk. De parking was goed gevuld.
De tien dames waarmee geadverteerd wordt, dat zou wel eens kunnen kloppen, paar nieuwe dames gespot. Waals koppel was ook weer present. Masseuse met happy end, twee Braziliaanse een daarvan is nogal klein en dook meteen het restaurant in toen het open ging....Een kleine mollige bonde vlaamse schoof later aan, op teenslippers🩴 niet bepaald sexy. Een ook wat mollige, donker haar, was ook present wel vriendelijk en actief ook op slippers haha. Een waalse zwart haar die ik nog niet eerder had gezien deed ook mee op het ronde bed.

Een blonde milf stond geregeld aan de toog, wel in sexy outfit en komt altijd naar je toe om te voelen of alles nog werkt, zit al snel in je boxer en pijpt als de beste, zeker als je haar poes onderwijl verwent, hmm geil.:p Laat zich ook gewoon aan de toog neuken.
Een andere blonde waalse, vlaams praat ze ook, ze zegt altijd "wat zeg je??"...maar is wel altijd goed verzorgd, vriendelijk en is gewillig.
Er liep nog een kleine vlaamse rond die geregeld in de rokersruimte opdook.

In het begin van de middag was er genoeg actie bij de grote spiegel was het bed aan de kleine kant met 3 vrouwen erop.

In de relax waren de best wat koppels actief zoals op het ronde bed een vrouw ze was alleen in het begin had ze alleen een veterbody aan, dan weet je genoeg) ze liet zich goed verwennen door heel wat mannen. Aan het eind van de middag het was al half vijf heb ik haar nog klaar kunnen vingeren, ze kreeg er niet genoeg van.:love:
In de kooi en op de kamers gingen er paar goed van bil een dame met mooie tattoos liet zich goed door de nodige heren verwennen.
Een koppel, zij liep al meteen met een grote blote boezem door de disco na een uur was de rok ook uit, ze genoot zichtbaar van de interesse van andere mannen.👅
Ik zag trouwens ook dat waals koppel in de relax aan het eind van de middag, dat gaf weer wat leven in de brouwerij, want in de disco en bioscoop werd het rustig. Ook die sexy blonde milf met dat korte haar dook daar op, eerst in de kelder, de trap is verlicht en beneden is het hartstikke donker, alles op de tast dus hmmm Daarna zat ze in de glory hole, ze had genoeg belangstelling. Blijkbaar kunnen de huisdames aan het eind van de middag naar de relax dat geeft toch wel weer een impuls omdat veel koppels dan al vertrokken zijn. En de dames waren volgens mij blij met al die pikken.
En ik denk dat sommige mannen niet graag in de disco gaan neuken die kunnen dan na half 5 terecht bij de huisdames in de relax.
Prima middag beleefd...:p:p
(y)
 
Laatst bewerkt:
Net terug van de lange pinkster XXL party in de Eroxx. Het was duidelijk niet alleen party maar ook weer een geile hete samenkomst van vele koppels en mannen. Er was geen tuin nodig om het warm te krijgen😉, het was er overal heet genoeg door de geile bezoekers!🔥😍💦💦.
Rond 13u aangekomen, het was al lekker druk en na mij bleef het volk mooi binnenstromen tot...ja full house👌👊. Het koppeltje waar ik 2 weken geleden een top maandag mee had waren er ook weer dus ja wederom een super geile ervaring gehad. Samen met haar een hele tijd een afsluitbare kamer in beslag genomen...gordijn op een kier met haar mannetje rukkend aan de andere kant voor het raam. 2 keer bij haar mijn zaad flink verschoten. Een eerste maal na flink neuken in haar mondje klaargekomen. Met open mond en uitstekende tong pronkte ze voor het raam naar haar ventje toe😁😁😁 wat een sletje😍. Dan weer lekker rustig op gang gekomen, het vrouwtje bovenop me en lekker intens kussen, ze was me flink aan het teasen, pussyglyding op en neer over mijn jongeheer tot hij ineens verdween in haar kletsnatte strakke kutje😋. Tegen mijn principes maar het voelde lekker dus lekker laten gaan, niet veel later kwam ik hemels in haar klaar. Ook nu ging ze met de beentjes wijd voor het raam en zag haar mannetje mijn DNA uit haar kutje stromen. Ja deze was wel geil, hij bedankte me nog voor het geile gebeuren😍👌. Verder later op de middag nog aangesloten bij 2 koppeltjes waar ik lekker lang kon doorgaan😁. Dus....het was wederom een topdag....zo mogen ze nog zijn💦💦💦.
Complimenten voor de service en het lekkere eten, en de geile sfeer!
CU next time Eroxx👍
 
hallo ik kan misschien naar event Nina & friends gaan op 8/6, was het goed gisteren ?
Waarschijnlijk wel, ik was er niet. Deze vraag heeft helemaal geen nut want de ene party is de andere party niet dus wat er gisteren is gebeurd zegt niets over de party van 8 juni. In bijna alle gevallen zijn de party's op donderdag goed
 
Waarschijnlijk wel, ik was er niet. Deze vraag heeft helemaal geen nut want de ene party is de andere party niet dus wat er gisteren is gebeurd zegt niets over de party van 8 juni. In bijna alle gevallen zijn de party's op donderdag goed
Klopt, en zelfs op de drukke/goede dagen in Eroxx valt of staat alles met de mensen die je in de kamertjes tegen het lijf loopt. Maar al bij al zit je in Eroxx op donderdagen meestal op de goede plek... 😄
 
Voor mij was het afgelopen maandag ook Eroxx time. Samen met een vriendin gegaan, ze lust wel een mannetje meer, in dit geval heeft ze er toch een 5 tal en mezelf van hun DNA af geholpen🙈😁. Zelf heb ik ook nog bij 2 koppels aangesloten. Het was lekker druk, genoeg en ook deftige koppels en ook wel een aantal deftige mannen binnen. Veel huisdames aanwezig maar daar bedank ik voor. Vrijdagavond terug richting Eroxx en weer in het gezelschap van het lekkere sletje....dus hopen dat er wat deftigs voor haar tussen zit😉😜
 
Voor mij was het afgelopen maandag ook Eroxx time. Samen met een vriendin gegaan, ze lust wel een mannetje meer, in dit geval heeft ze er toch een 5 tal en mezelf van hun DNA af geholpen🙈😁. Zelf heb ik ook nog bij 2 koppels aangesloten. Het was lekker druk, genoeg en ook deftige koppels en ook wel een aantal deftige mannen binnen. Veel huisdames aanwezig maar daar bedank ik voor. Vrijdagavond terug richting Eroxx en weer in het gezelschap van het lekkere sletje....dus hopen dat er wat deftigs voor haar tussen zit😉😜
Wat bedoel je met deftig? Aantrekkelijk? Of leuk? Of geil en actief?
 
Ongekende weelde aan actieve koppels had wel één nadeel: tegen dat ik jullie gezien had, had ik al een deel van mijn kruit verschoten waardoor ik nog niet terug op volle sterkte was. Zal het volgende keer goedmaken ;)
We zijn idd wat later toegekomen dan gepland & eerst nog iets gegeten. We vonden het wel aan de rustige kant. Maar, het was een fijne namiddag... 😄
 
Terug
Bovenaan Onderaan