Rusland

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Maar ook in Rusland geldt: als het te mooi is om waar te zijn dan is dat vaak zo.
En wat is "te mooi om waar te zijn"?
Zoiets?

Want die prijzen lijken op dit site best gebruikelijk.

Wel heerlijk, weekje Moskou en elke nacht een andere dame 🤩
 
En wat is "te mooi om waar te zijn"?
Zoiets?

Want die prijzen lijken op dit site best gebruikelijk.

Wel heerlijk, weekje Moskou en elke nacht een andere dame 🤩
Haha! Minstens 3% van die profielen op zo'n website zijn 'echt'! Al de rest is gewoon nep! Als je dacht dat de toestand in de lage landen al behoorlijk beroerd was... ga naar Moscow!
 
En wat is "te mooi om waar te zijn"?
Zoiets?

Want die prijzen lijken op dit site best gebruikelijk.

Wel heerlijk, weekje Moskou en elke nacht een andere dame 🤩
Altijd goed kijken:
Zwaar gefotoshopt, bepaalde details van de beschrijving kloppen niet met de foto's en de dame zelf is eerder eind 30 dan begin 20.
Het zou dus zomaar kunnen zijn dat dit een "hit and miss" wordt.
 
Deel 2:
Kun je nu nog naar Rusland reizen? Jazeker. De Russische ambassade deelt gewoon visa uit aan iedereen die dat wil en geeft op hun website proactief tips over hoe je de EU restricties kunt omzeilen. Je zult wel eerst naar Turkije moeten vliegen om daar een retourtje Moskou te kopen. Denk eraan dat je Russische luchtvaartmaatschappijen ook in Turkije niet kunt betalen met je EU betaalmiddel. Je zult dus als EU ingezetene met een maatschappij moeten vliegen die niet in de EU, noch in Rusland geregistreerd staat. Of cash betalen met Euro's of met in Turkije gepinde Liras.

Je zult sowieso bakken contant geld mee moeten nemen want je pinpas creditcard doen het niet meer omdat Rusland van Swift is af gegooid. Neem nieuwe en onbeschadigde Euro coupures mee. Ik heb gehoord dat sommige geldwisselkantoren beschadigde of bevuilde coupures weigeren. Maar dat zijn nog de minste problemen. Bovendien ben je met al die contanten op zak weer een aantrekkelijker prooi voor criminelen. Vandaar de toenemende belangstelling van Russische criminelen voor EU toeristen die via Turkije naar Rusland vliegen (al zullen er dat nu niet veel zijn). Want als jij op het vliegveld aankomt weet de crimineel één ding zeker: jouw contanten liggen nog niet in jouw (hotel)kluis maar draag je nog bij je. Met dank aan de EU sancties.

Er is ook nog een zeer kleine kans dat je preventief wordt gearresteerd om je later te kunnen ruilen tegen een echte crimineel die in jouw land gevangen zit. Dat overkwam laatst een Amerikaanse basketbalspeelster in Rusland. Onze Belgische collega's hebben inmiddels hulpmedewerker Olivier Vandecasteele geruild voor een Iraanse crimineel. Edward Snowdon (die in 2013 geheime CIA documenten openbaarde) zit alweer 10 jaar in Rusland in politiek asiel. Maar hij zal zonder meer aan de Amerikanen worden uitgeleverd wanneer de Russen hem kunnen ruilen tegen een andere vette vis.

Dan praktische informatie over de goedkope €24 dvp's. De meeste contacten doe je op via Internet, of dat nu een dating site is, of een Russische variant van deze site. Russische dvp websites zijn vanuit Rusland trouwens meestal niet te bereiken want prostitutie is officieel verboden in Rusland. Daarvoor heb je een vpn nodig zoals een vpn client app of de Tor browser. Installeer deze als je nog in Nederland bent. Eenmaal in Rusland wordt dat een stuk lastiger.

Je maakt met de dames contact door te bellen of chatten en 99% spreekt geen of slecht Engels. Je wordt geen €24 dvp als je jong bent en een goede opleiding (met Engels) hebt genoten. Dat zijn de $100+ dames die (in de hotels) in het centrum werken. De €24 dames moeten het hebben van het lokale Russische clientèle.

Dan komt het addertje onder het gras: Om van een €24 dvp te genieten zul je in staat moeten zijn om een in het Russisch uitgesproken woonadres correct om te zetten in Cyrillische letters en woorden en daar vervolgens naartoe te reizen. Een onneembare horde voor velen. Een Russisch adres bestaat meestal uit zeven componenten: stadsdeelnaam, straatnaam, flatnummer, ingangsnummer (een flat heeft meerdere ingangen die naar een besloten sectie van appartementen leiden), toegangscode en appartementsnummer. En als één van die 7 delen niet klopt leidt jouw reis naar nergens.

En denk maar niet dat flatnummers op de flats staan en dat alle ingangen genummerd zijn. Russische flats zijn niet zelden 200 meter lang. Voordat je daar omheen bent gelopen op zoek naar de (ongenummerde) ingang ben je minstens 15 minuten verder. Daarvoor moet je een voorbijganger aanspreken. En dus weer Russisch spreken. De toegangscode (een toetsenbordje om de deur mee te openen) wil ook nog wel eens veranderen waarna je de dame opnieuw in het Russisch moet bellen om de deur voor jou te openen.

Zoals je ziet, kleine ongemakken die gemakkelijk worden opgelost wanneer je Russisch spreekt maar een onoverkomelijke hindernis worden wanneer je dat niet kunt.

Je kunt een taxi overwegen om naar de dvp te reizen. In de binnenstad is een taxi zo gevonden. Realiseer je wel dat je ook terug moet en in de buitenwijken waar de €24 dvp's zitten komen geen taxis voorbij. Denk even na: hoe lang zou je voor je eigen woonhuis staan wachten totdat er een taxi voorbij komt? En als je vast komt te zitten ben je overgeleverd aan degene die jou gaat helpen. Of niet.

Mijn ervaringen met Russische dvp's variëren van hemels tot mechanisch. Ik heb tieners en twintigers gehad die met hun jeugdigheid en enthousiasme mij tot explosieve orgasmes brachten, bloedmooie meiden die als een zak aardappelen op bed lagen voor een plichtmatige neukpartij, tot milfs die tot alles bereid waren als ze maar met mij konden trouwen. Nmc, nzc, anaal (met of zonder), plasseks, cim, noem het maar op. Twee zusjes waarvan de een me pijpte en de ander me tegelijkertijd tongzoende. Het is allemaal beschikbaar en ik heb het allemaal gedaan.

Samenvattend: Is Rusland nog steeds een paradijs voor wie goedkoop van bil wil met mooie meiden? Ik ben geneigd om dit met met een voorzichtig "ja" te beantwoorden, mits je de huidige politieke troebelen erkent, goed Russisch leest en spreekt, je aanpast aan de lokale bevolking, en weet hoe je je moet verplaatsen. Daarbij komt nu ook nog dat je een flinke som contant geld bij je moet dragen of bij een buiten de EU geregistreerde bank een rekening met kaart moet openen. Er zijn zelfs mogelijkheden om een Russische pinpas aan te schaffen. Voor de meesten zal dat teveel rompslomp zijn voor een paar weken Rusland. Let wel op dat je je digitale geldstromen wist want anders kun je - in theorie - vervolgd worden voor het schenden van EU sancties.
Als je in de problemen komt is het nu niet vanzelfsprekend dat jouw ambassade je helpt. Maar als je van avontuur houdt, goed kunt improviseren en je voorbereidt op hoogte- én dieptepunten, dan zal Rusland je niet teleurstellen.

Is dit niet jouw ding, blijf dan thuis en bespaar jezelf een hoop moeilijkheden met onbekende afloop.
Ik heb Rusland altijd een onaangenaam land gevonden (stug, bot, asociaal en onaangenaam. Mannen zijn van die macho patsertjes) maar de Russische dames zijn werkelijk beeld en beeldschoon😍😍
 
Ik heb Rusland altijd een onaangenaam land gevonden (stug, bot, asociaal en onaangenaam. Mannen zijn van die macho patsertjes) maar de Russische dames zijn werkelijk beeld en beeldschoon😍😍
Niet mee eens! Ze zijn erg argwanend tegenover vreemdelingen, dat zeker.
Maar eens je ze wat beter kent... is het precies het tegenovergestelde!

En... de vrouwen zijn inderdaad een klasse apart!
 
Niet mee eens! Ze zijn erg argwanend tegenover vreemdelingen, dat zeker.
Maar eens je ze wat beter kent... is het precies het tegenovergestelde!

En... de vrouwen zijn inderdaad een klasse apart!
Vriendelijke mensen en knappe vrouwen heb je overal ter wereld dus het zou gek zijn als ze die in Rusland niet hebben
Maar om ze nu speciaal via een omweg tegen een negatief reisadvies in in oorlogstijd op te gaan zoeken daar komt op mij een beetje eigenwijs over eerlijk gezegd

Als je er familie of kennissen hebt wonen kan ik me het nog een beetje voorstellen maar als ik de tarieven van de dames die ik hier voorbij zie komen bekijk kan je voor hetzelfde geld of minder op een hagelwit strand met je pik in het zand liggen met een cocktail met een papieren parasolletje er in en een plaatselijke schone die je rug insmeert

Ieder zijn ding hoor , maar ik heb de gehele Bald and bankrupt serie gevolgd maar ik heb nou nog geen enkele bestemming in dat hele gigantische land voorbij zien komen waar ik van dacht "mooi daar , zou ik ook wel naar toe willen"

Over smaak valt natuurlijk niet te twisten en statistisch gezien kan het niet anders dan dat er in zo'n gigantisch land schitterende plaatsen zijn maar ze weten het goed verborgen te houden
 
Ik ben diverse keren door Russen in/aan de keuken(tafel) uitgenodigd, voor wie weet wat dat betekent.
De keuken is voor de Russen daar waar je lief en leed deelt, waar je raad vraagt.
Als je als buitenlander tot de keuken wordt toegelaten dan ben je bij wijze van spreken 'een van hun'.
 
Ik ben diverse keren door Russen in/aan de keuken(tafel) uitgenodigd, voor wie weet wat dat betekent.
De keuken is voor de Russen daar waar je lief en leed deelt, waar je raad vraagt.
Als je als buitenlander tot de keuken wordt toegelaten dan ben je bij wijze van spreken 'een van hun'.
Ja! De keukentafel en de banya!
 
De banya ben ik nooit geweest hoor 🙂
Ik denk dat ik daar net wat te westers voor was.
Na een aantal pogingen om me dronken te voeren hebben ze het maar opgegeven 😅
Ik heb sowieso nooit kunnen wennen aan hun combinatie van wodka met haring.
 
Ja! Russen op vakantie...
Gelukkig woonde ik op Bali... en in Indonesië is alcohol (erg) duur! Dus... de 'zuiptoeristen' zitten in Thailand... en wij kregen families en meer 'gerafineerde' toeristen op zoek naar zon & cultuur...
 
Ik heb Russische mensen alleen op vakantie meegemaakt, maar dat was een negatieve ervaring. (Luidruchtig, onbeschoft, bij het ontbijt om 10:00 al aan de wodka)
De dames daarintegen zijn superknap
Oké dat was in 2012. All inclusive resort in Turkije.
In het restaurant namen ze borden vol eten ,en aten weinig op.
Ik heb daar heel veel goed eten in de vuilniszak zien verdwijnen. In en in triest gewoon 😭😭
 
Ja! Russen op vakantie...
Gelukkig woonde ik op Bali... en in Indonesië is alcohol (erg) duur! Dus... de 'zuiptoeristen' zitten in Thailand... en wij kregen families en meer 'gerafineerde' toeristen op zoek naar zon & cultuur...
Om die reden zijn er Russenvrije hotels gekomen.
Ik heb die houding nooit goed begrepen maar iedere maatschappij heeft zijn zwarte schapen.
Ik vermoed dat deze Russen vergelijkbaar zijn met de Britse 'Lads' en de Amerikaanse "Yanks'. Minimum beschaving, maximum grote bek.
 
Om die reden zijn er Russenvrije hotels gekomen.
Ik heb die houding nooit goed begrepen maar iedere maatschappij heeft zijn zwarte schapen.
Ik vermoed dat deze Russen vergelijkbaar zijn met de Britse 'Lads' en de Amerikaanse "Yanks'. Minimum beschaving, maximum grote bek.
Russen uit de provincie. Het is vaak hun 1e vakantie in het buitenland. Ze spreken geen woord over de grens, en ze denken: ik heb ervoor betaald, dus dan mag ik ook helemaal los gaan. Dan hebben ze schijt aan alles.
 
Russen uit de provincie. Het is vaak hun 1e vakantie in het buitenland. Ze spreken geen woord over de grens, en ze denken: ik heb ervoor betaald, dus dan mag ik ook helemaal los gaan. Dan hebben ze schijt aan alles.
Geldt trouwens evenzeer voor de Australiërs hoor!
Thuis (braaf) alle regeltjes volgen... maar eens in Bali... alle remmen los!
 
Australië is misschien xenofobisch en hun behandeling van de oorspronkelijke bewoners van Australië verdient niet de schoonheidsprijs. Maar het is zeker niet fascistisch. Ook niet semi.

Australië ligt dichter bij Azië dan bij Europa. Ze zijn blank en willen dat graag zo houden. Aziaten (lees: Chinezen) houden ze liever op een zo groot mogelijke afstand tot verdriet van vadertje Xi die verlekkerd kijkt naar de bodemschatten die daar liggen.

Vandaar dat ze nu Amerikaanse kernonderzeeërs hebben aangeschaft tot verdriet van de Fransen. China was ook not amused over deze move.
 
Laatst bewerkt:
Net Krasnojarsk even gegoogled , inderdaad mooie stad , autobanden , aluminium , landbouwwerktuigen , papier en koelkasten worden er gemaakt , de stad was het centrum van de Russische nucleaire industrie met 3 plutoniumreactors waar materiaal voor kernwapens vervaardigt werd en misschien nog steeds wordt , er zijn een paar oude orthodoxe kathedralen die voor de religieuze wandelaar de moeite van een bezoek meer dan waard zijn maar de belangrijkste toeristische attractie is toch wel de nooit afgebouwde toren voor het instituut voor steenkoolmijnbouwtechniek van het Kansk Atsjinsk bekken
Er is in de zomer een Jazzfestival en een traditionele bardwedstrijd voor de cultuurliefhebbers

Als je er naar toe gaat zou ik het in de zomer doen want de laagst gemeten temperatuur is - 56 graden Celcius
Onbegrijpelijk eigenlijk dat de grote touroperators hier nog niet op ingesprongen zijn
Prima doelwit voor de navo inderdaad.
 
In de jaren 90 was de Russische economie helemaal ingestort. Armoede criminaliteit en alcoholisme vierde toen hoogtijdagen. De Russische "beer" had toen even geen tanden meer. Een maat van mij heeft toen halverwege jaren 90 echt een bloedmooie Russische Chick geneukt voor 50 gulden per uur. Was toen iets van een weeksalaris in Rusland.
 
Prima doelwit voor de navo inderdaad.
Beetje ver weg denk ik , ligt geloof ik in Siberië of net er tegenaan
Dit is een oud berichtje van me van voordat die oorlog uitbrak , een reactie van mij op een man die een huis op de Krim zei te hebben en naar mijn idee een beetje pedant reageerde op een opmerking van me
Achteraf vermoed ik dat hij Krasnojarsk verwarde met Krasnodar wat ook geen bruisende metropool zal zijn maar wel in ieder geval meer in de buurt van de Krim ligt
 
Ooit zal deze oorlog voorbij zijn. Poetin en de Wagner Groep dragen er zorg voor dat Rusland een vrijgezellen paradijs wordt!
Hier heb ik ook weleens aan zitten denken. Begrijp me niet verkeerd, ik vind die oorlog echt afgrijselijk. Echter, als er vele Russische en Oekraiense mannen OF dood zijn OF verplicht worden door de overheid om hun land op de bouwen dan zullen die vrouwen het steeds aantrekkelijker vinden om met je mee te gaan.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan