Uitgenodigd worden voor vacantie

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik wil je droom niet in duigen laten vallen. Maar als een shemale zegt dat ze al maanden geen pik heeft gezien, had ze waarschijnlijk haar ogen dicht tijdens het pijpen, of veel doggystyle geneukt.😜
 
Ik droom er niet over, zoals ik al zei, een goed intensief app contact mee, weet haar dagelijkse handel en wandel, en kan daarom een goed inzicht in haar laten en doen.
Is min of meer gestopt, en leeft van de inkomsten van onroerend goed, dat in de jaren is aangeschaft. Hoeft het voor de euro niet meer te doen. En daar kom je alleen achter als je een goed, en veel contact hebt.
Het terug komen is ook nog niet eens zeker, vind het leven wat ze nu heeft ook relaxed.

Ik heb een mooie week gehad, laten we het daar maar op houden.
 
Ik ben met een Thaise DVP 3 weken naar Thailand op vakantie geweest. Samen veel gaan bezichtigen en dagelijks 1 of 2 keer sex gehad(in de ochtend dn s'avonds)!; kon ook in haar kontje wat ze niet deed in salon in België. Vakantie was voor haar vooral zelf genieten van goede en veelvuldige sex.
Nu al afspraak om in november terug te gaan.
Was naar noorden en in november richting Phuket.
Beeoek haar nu nog regelmatig in salon te Zaventem.
Hey Mark, over welke dame gaat het hier? Mag ook steeds privé gestuurd worden👍 Wandel namelijk veel kanten van Zaventem en zou ze wel eens willen bezoeken😉
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan