Algemeen Salon Bali, Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Want to go to a place where I can creampie / cum in pussy, and reading this forum it looks like at Salon Bali it might be possible. Any ladies you would recommend who would be ready for a creampie?
 
Ik had me voorgenomen om nooit meer erheen te gaan. Was laatst in de buurt... toch wel weer nieuwsgierig en naar binnengelopen. 3 oudere dames aanwezig, met maya naar de kamer gegaan. Pzc was wel lang en lekker, vroeg of ze me ballen ook wel mee wilde nemen en tot me verbazing zei ze dat ze dat niet doet. In me kleine 25 jaar wandelen heb ik dat nog nooit meegemaakt!! Kleine brian neem je wel zonder rubber in je mondje maar de ballen likken daar doe je niet aan? Dat wilde ik alleen even kwijt. Oja, ze werkt van vrijdag tot en met zondag.




Brian
 
Ik had me voorgenomen om nooit meer erheen te gaan. Was laatst in de buurt... toch wel weer nieuwsgierig en naar binnengelopen. 3 oudere dames aanwezig, met maya naar de kamer gegaan. Pzc was wel lang en lekker, vroeg of ze me ballen ook wel mee wilde nemen en tot me verbazing zei ze dat ze dat niet doet. In me kleine 25 jaar wandelen heb ik dat nog nooit meegemaakt!! Kleine brian neem je wel zonder rubber in je mondje maar de ballen likken daar doe je niet aan? Dat wilde ik alleen even kwijt. Oja, ze werkt van vrijdag tot en met zondag.




Brian
dat is de keuze van de dame, waar is je respect?
 
Extra's
  1. Beffen
  2. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
50+
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
55
Recensie, Voor de eerste keer naar privehuis Bali geweest rond de middag. Gelukkig stond veel al beschreven hier: gewoon naar binnen gelopen en Ellen zat niet op haar plek, linksaf in de huiskamer zaten Maria (Braziliaanse 50+) en een blonde schone met enorme mooie borsten (naam ben ik vergeten). Ik ging tussen hun op de bank zitten en aan haar vroeg ik of ze ook TZ deed wat ze ontkende. Deze vraag werd door Maria positief beantwoord 💪. Ondertussen kwam Ellen ook de huiskamer in en vroeg of ik al vaker was geweest wat ik ontkende, ze zegt jij zit zo ontspannen op de bank, ik zeg ik heb op Girlsreview over Bali gelezen vandaar 😂
Ondertussen met Maria naar beneden en daar werd mijn jongeheer heerlijk uitgebreid in de wastafel met warm water gemasseerd. Maria waste zichzelf ook en kwam heerlijk met haar gezicht bij mijn kruis bij mij liggen. Of ik van pijpen hield, prima natuurlijk.. Helaas deed ze nog wel snel een condoom erom (had ik ook niet besproken) maar het pijpen was prima. Ik gaf aan dat ik standje 69 wilde wat zij ook heerlijk vond. Nadat ik klaar was gekomen kwam ze nog lekker op mijn gezicht zitten waardoor ik goed bij haar borsten kon en zij weer mijn pik op sterkte kreeg. Lekker afgetrokken, gezoend en geknuffeld en toen hield ze haar schaamlippen uit elkaar zodat ik haar nog kon beffen en vingeren. Heb haar 10% fooi gegeven wat bij deze prijzen geen probleem is. Kortom prima prijs/ kwaliteit verhouding, ook al is de club verouderd. herhalingsgevaar door prima service 🤪
 
Laatst bewerkt:
De altijd vrolijke en zeer handige Mia is inzake de WK fan van het team uit haar thuisland Ecuador.
Dat is misschien goed om even te melden indien men daar komende vrijdag (NL-Ecuador) heen zou willen (naar de salon, niet naar het land).
 
Heb ik daar nog niet meegemaakt, afgezien van de gastvrouw dan.

Sommigen vinden haar een beetje knorrig maar ik vind het juist heel leuk dat zij erbij zit alsof ze eigenlijk hélemaal niets te maken heeft met het bedrijf. Alsof ze dat kamertje heeft gehuurd voor haar kleine administratiekantoor en dat ze pas toen de huur al was ingegaan merkte dat de andere huurders van het pand heel ander werk deden. Enfin het contract was nu eenmaal getekend en ze is eraan gewend geraakt. Doordat ze uit dezelfde gedeelde keuken koffie en bamisoep haalt heeft ze in de loop van de tijd de meiden leren kennen. Het voordeel daarvan is dat ze kan zeggen wie er aanwezig zijn als er een man binnenkomt die denkt dat zij de mamasan is en haar vraagt of Melissa er is. "Nee die werkt vandaag niet maar die en die zijn er wel" zegt ze dan en dat is minder gedoe dan telkens opnieuw uitleggen "ik heb er niks mee te maken, ik heb hier gewoon het kantoortje vlakbij de ingang, meer niet."
 
Afgelopen week weer een bezoek gebracht aan
Salon Balie. Het liefst ga ik lekker sexen met Melissa maar ze bleek helaas bezet te zijn. Volgens
Ellen zou ze wel gauw boven komen. Maar dat viel tegen. Maria was ook in de huiskamer en toen voor haar gekozen. Een leuke vrouw (uit Brazilië) met een paar mooie borsten en donker haar. Na uitkleden ging ze eerst mijn jonge heer uitgebreid wassen, en dat was al een heerlijke ervaring. Toen lekker op bed. Ik moet zeggen dat het zoenen wat lekkerder had gekund maar het was wel oké. Vervolgens lekker gefingeerd en uitgebreid in 69, aan haar kutje gesabbeld, en heerlijk door haar gepijpt, en zo fantastisch klaar gekomen. Aldus heeft Maria me een heerlijk uurtje geschonken, waar ik met veel plezier aan terug denk.
 
Ik ben nog nooit in een privehuis geweest, alleen ramen vandaar een paar vragen:

Hoe is de entree kun je hier ook een drankje drinken aan de bar of is het binnen komen en gelijk met een dame naar de kamer? Als er geen interessante dames aanwezig zijn kun je dan makkelijk weer naar buiten en later terug keren of wordt dit niet gewaardeerd.

Zitten bij Bali ook mollige dames met grote borsten cup E en groter?
En als je 1 uur boekt mag je dan ook meerdere keren klaarkomen, of is het na de eerste keer gebeurt.
 
Hoe is de entree
Heel eenvoudig, je hoeft niet aan te bellen, de deur kan open, dan sta je meteen binnen in een klein halletje met links van je een bank waarop soms de gastvrouw Ellen zit, of ze zit in haar kantoortje daar tegenover. Iets verder doorlopend zie je links van je de 'huiskamer' waar je rond kunt kijken, een keuze maken en een dame uitnodigen om jou voor te gaan naar de kamer.
Ik heb er ook weleens even plaatsgenomen toen er geen kamertjes vrij waren. Je kunt dan met de dames die er zitten praten of tv kijken. Het is geen bar waar je een drankje bestelt maar men kan wel een glaasje fris voor je inschenken.

kun je hier ook een drankje drinken aan de bar of is het binnen komen en gelijk met een dame naar de kamer? Als er geen interessante dames aanwezig zijn kun je dan makkelijk weer naar buiten en later terug keren of wordt dit niet gewaardeerd.
Als je gewoon heel vriendelijk bedankt en bijvoorbeeld zegt dat je een andere keer terugkomt is er niemand die je wat maakt.

Zitten bij Bali ook mollige dames met grote borsten cup E en groter?
Heb ik nooit op gelet. Ik kan die cups ook niet inschatten.
En als je 1 uur boekt mag je dan ook meerdere keren klaarkomen, of is het na de eerste keer gebeurt.
Ik denk het wel maar ik vertrek zelf altijd na een keer ;-) Wanneer je gul bent en niet gierig is er best veel mogelijk, ruimhartigheid werkt dan twee kanten op.
 
Ergens in het voorjaar van 2022 ben ik ook bij deze salon binnengelopen. Ik was in de buurt en had veel zin. Online gelezen dat de salon was shabby was. Maar eerlijk gezegd maakt mij dat weinig uit. Meestal heb ik daar de beste ervaringen omdat er toch meer mogelijk is.

Er was slechts 1 dame aanwezig. Weinig te kiezen dus. Ik weet haar naam niet meer, maar het was een kleine latina uit Cuba.

Op de kamer aangekomen, snel uitgekleed en even netjes alles gewassen en toen het bed op. Ze pakte een condoom en ik vroeg of pijpen zonder ook mogelijk was. Dat was geen probleem zij ze met een glimlach en een vinger tegen haar lippen. Blijkbaar een geheim daar haha. Ze begon me eerst lekker te zoenen en gleed met haar hand naar beneden om de boel wat wakker te maken. Daarna ging ze over op een lange pijpbeurt. Ze had er duidelijk zin in en het ws een genot om haar zo bezig te zien. Toen alles goed hard was, pakte ze een condoom en kroop boven op me. Haar kleine borsten met grote tepels half bungelend voor mijn mond. Heerlijk geil. Na wat afwisselende posities lekker hoogtepunt bereikt.
Ze vroeg me om op mijn buik te gaan liggen en pakte vervolgens massage olie. Blijkbaar masseren ze hier ook, al mag de massage niet echt als massage aangemerkt worden. Het was wel erg ontspannend.
Na een tijdje mocht ik weer op mijn rug. Ze kroop op me in standje 69. Pff, die had ik niet aan zijn komen. Mijn jonge heer was weer direct hard geworden en dus begon ze weer over te gaan in een pijpbeurt terwijl ik haar lekker likte.
Ze vroeg of ik nog een rondje wilde en pakte het condoom. We gingen nog lekker te keer, maar ik voelde ergens wel de tijdsdruk (totaal een uur). Het was zeker lekker maar een 2e hoogtepunt zat er niet meer in.

Het was een mooie ervaring. Doordat ze geen nederlands of engels sprak was communicatie wat lastig, maar uiteindelijk gaat het om de daden ;)

En voor € 100 voor een uurtje is het natuurlijk een top adresje!
 
Terug
Bovenaan Onderaan