Algemeen Limburg algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Paar mini reviews, aangezien de bezoekjes kort en niet zo merkwaardig waren.


(= zelfde dame)

Aardige dame, zeer mooi gezichtje, prachtige ogen en mooi slank lichaam. Haar borsten in het echt wat minder groot dan op de foto's, ze is ook wat slanker dan op haar profiel. Zeker petite te noemen, denk dat ze nu wel zeker 10kg minder zou wegen dan op haar foto's (daar ziet ze er veel voller op uit). Aangezien ik de laatste dagen non-stop werk en best moe ben, aangegeven dat sex niet nodig was en een massage/oraal voldoende was. Massage was prima, handjob evenzeer niet slecht, haar een beetje gevingerd (zeker een strak poesje). Oraal niet gebeurd, had ook geen zin om er achter te zeuren, ik ging er van uit dat ze sowieso enkel met condoom zou doen, wat niets voor mij is. Leuk mee gebabbeld, probeert zeker wat connectie te leggen, maar niet om te zeggen dat ik direct nog een keer terug moet. Althans denk ik dat haar poesje wel goed zou voelen.


(= zelfde dame)

Paar dagen later naar deze dame gegaan, zelfde gedachtegang. Massage/oraal was genoeg. Ondanks ze pzc adverteerd, werd direct een jasje omgedaan om te pijpen, jammer. Zelfs handjob moest met. Dit deed ze so-so, niet speciaal. Neppe borsten, voelde niet zo geweldig. Wel een prima figuur, slank. Ze kwam moe over, toonde weinig interesse, daar ga ik zeker niet nogmaals naartoe.
 
Iemand ervaring met Carol uit Hasselt? Heb het forum al doorzocht maar niks gevonden..

 
Heeft iemand ervaring met mary?
Geile spetter naar het schijnt
 
Je moet idd helemaal niets...

Maar als je dat nu bijv. zou plaatsen in 'Misstanden, melden' kan je anderen waarschuwen!

Maar,ja... zo'n meid verandert dan gewoon weer van naam en locatie...
 


=> https://www.girlsreview.nl/threads/evelin-25-hasselt-genk.24761/
 

=> https://www.girlsreview.nl/threads/evelin-25-hasselt-genk.24761/
Is telkens dezelfde meid. Heb haar een paar jaar geleden eens bezocht in een hotelletje in Heppen (Leopoldsburg). Weet niet meer onder welke naam, maar echt de moeite niet waard.
Fysiek: jong, slank met een goede hygiëne, maar slappe borstjes A/B cup.
Niks kon, niks mocht, en alles was teveel voor haar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan