WHEM Lucienne uit Rotterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Gerard001

Newbie
11
18/07/22
0
Iemand ervaring met deze dame (Lucienne/Miss Goldberg) uit Rotterdam ? Plaats heel veel advertenties al jaren, altijd dezelfde foto's dus zal nu wel een stuk ouder zijn.
https://www.tweedehands.net/profiel/1140311/
 
Laatst bewerkt:
Ze adverteerde ook als Miss Goldberg,, waar weet ik niet meer precies. De massage ging toen veel verder dan alleen een massage met HE. Toen ze (jaren geleden) weer een vriend kreeg werden t weer gewone massages en ben ik afgehaakt.
 
Weet iemand of ze nog actief is en wat er mogelijk is? Graag reactie per PM
Deze dame is nog steeds actief. Ben er diverse keren geweest. Geeft alleen massage met HJ. Verder geen andere mogelijkheden. Is een kunstenaar van Duitse afkomst van in de 50. Ze heeft nog wel een mooi lichaam met heerlijke borsten. Ben afgehaakt bij haar omdat ze veel rookt. Ik heb ook geen nummer meer van haar. Maar ze reageert altijd snel op haar advertentie.
 
Jaar of 6 geleden een paar keer geweest. Heb haar een keer mogen neuken. Maar dat was echt wel een uitzondering.
Ze is nu trouw aan d'r vriend wat dat betreft. ( als ze die nog steeds heeft ? ).

Massage was behoorlijk standaard. Beetje kneden en strelen en effe wat aan je slurf rukken aan 't eind.
Vond het wat saai worden op een gegeven moment. En ben de afgelopen jaren dan ook nooit meer geweest.

Maar, ze is niet fake en je kan gerust reageren en afspreken met haar.
Veel plezier gewenst voor degene die haar eens willen proberen.
 
Ik was over de massage niet echt enthousiast. Maar, ik vond het een aardige vrouw. Vandaar toch maar een paar keer geweest ( met tussenpozen van enkele maanden telkens ) toen.
Ze rookt binnen in huis. Voor mij niet echt plezierig, thuis alles in de wasmachine en douchen, en 't 'probleem' zo opgelost.

Heb nog even gezocht, maar kan zo gauw geen advertentie meer van haar vinden momenteel.
 
In 2018 een keer bij haar geweest. Massage toen wel naakt met b2b. Zag er wel goed uit, eind in de 50 denk ik, slank, best mooi lichaam. Betaalde toen 100,- als ik het goed herinner. Ze adverteerde inderdaad onder de naam Miss Goldberg (oa op Speuders) en later op de hierboven genoemde sites. Vaak meerdere advertenties tegelijk. Had niet echt een klik met d'r, maar ze was wel vriendelijk en kwam toen absoluut niet verward over.
 
Gisteren ben ik bij haar geweest in haar simpele flatje, waar het inderdaad naar sigarettenrook ruikt. Massage vond plaats midden in de huiskamer op een matras. Heel aardige vrouw met een mooi lichaam. Wel ouder als op de foto.
Massage was niet slecht, maar niet echt een topper. Afgerekend € 100,00
 
geen idee waarom maar kan geen recensie hierin toevoegen. Paar weken geleden langs geweest voor een massage. Had gevraagd of ik over haar heerlijke 'mature' borsten mocht klaar komen aan het eind en dat mocht ondanks dat ze dat nog nooit had gedaan tijdens een massage. En zo geschiedde aan het eind trok ze me klaar tussen haar borsten en ze genoot ook daarvan. Ga misschien nog wel een keer langs..
 
Dit forum is ook best leerzaam.
Ik kom er steeds meer achter dat je moet doorvragen en niet afwachten wat een dame aanbiedt. Ik ben daarin veel te terughoudend, maar ik leer snel.
Deze dame heeft echt prachtige borsten en geniet zelf ook van hetgeen ze doet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan