Dame die plasseks ontvangt

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Landa

Newbie
9
02/10/21
7
Tot een paar jaar geleden kon ik hiervoor terecht bij iemand die een aantal keer per jaar kortstondig in Gelsenkirchen ontving en in die tijd zoveel mogelijk plas opdronk. Een grotere liefhebster ben ik nog nooit tegen gekomen. Ze spoorde me tijdens de date continu aan om water en cola te drinken zodat ik weer kon plassen. Tussendoor zat ze voornamelijk met haar tong in mijn anus. Niet een hele aantrekkelijke vrouw, maar wel lief en erg gewillig. Helaas sinds corona niet meer gezien en haar email adres is ook niet meer bereikbaar.

Weet er iemand een dame die nu actief is en graag plas doorslikt? Kelly in Apeldoorn werkt nog steeds, maar ik zoek iets anders dan even snel in de buitenlucht in een mond te plassen. Andersom is het aanbod veel groter, maar zelf heb ik geen behoefte om te ontvangen
 

Deze dame doet wat je zoekt. Ze gaf vooraf aan dat ze alleen de plas drinkt als ze dorst had, maar bij mij deed ze dat gewoon. Ze biedt overigens ook anaal aan (wat niet in de advertentie staat)

Ik hoor graag als er meer dames zijn die het aanbieden in omgeving Randstad
 

Rotterdam

Al een paar keer over deze dame geplast. Niet in haar mond en haar. Wel over haar gezicht en lichaam. Ook geprobeerd om in haar kutje te plassen maar dat lukte mij helaas niet. Ze geeft ook maar dat heb ik niet gedaan. Verder redelijke prijzen. Niet extra betaald.

Andere adresjes zeer welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan