WHEM Megan Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ja dat is zeker mogelijk.
Maar naam/leeftijd/lengte komen niet overeen.
Alleen de cupmaat klopt.
En die is makkelijk te raden op de foto's.
De Zwitserse site geeft aan dat de foto's geverifieerd zijn.
Dat doet kinky niet.
Tel daarbij op de rommelige tekst op kinky...(zelfs de leeftijd komt niet overeen met de tekst, die fout had ik nog niet vermeld).
Ik vrees het ergste.
Ze is hier trouwens ook flink duurder dan in Zwitserland.

(wel een lekkere meid trouwens hoor)
 
Goh, de gegevens van een advertentie zijn niet 100% correct. Als we daarover vallen blijft er niemand over om te bezoeken.
De tekst in de kinky advertentie is duidelijk door translate gehaald en absoluut oorspronkelijk geschreven in het Spaans. Ik ken meer dames die op fgirls als veel jonger adverteren. Ze is in Zwitserland niet per definitie goedkoper, er staat tarieven vanaf 150 Zwitserse frank. Als dit per half uur is, is ze daar juist iets duurder in vergelijking met hier.
Dat ze verified is op die site in Zwitserland doet mij juist overtuigen dat ze legit is.
 
Even langs geweest. Het is de dame van de foto's (minder glamour natuurlijk). Klein maar fijn. Ik kreeg geen toestemming om heerlijk even het poesje middels de mond te verwennen. Dit was namelijk alleen toegestaan voor lieden die zich een uur kunnen veroorloven, aldus Megan.
Douchen mogelijk en prima parkeren.
not-allowed.PNG
De route naar dit festijn is wat eigenaardig maar met wat aanwijzingen via WhatsApp kwam het goed.
 
Laatst bewerkt:
De zusjes zijn weer verhuisd naar Rotterdam.


Megan


Manuela

Nu 1 weinig zeggende recentie op Kinky. Lastig te bereiken, nachtwerk, overdag bezoeken lijkt niet mogelijk...of iemand met andere ervaringen?
 
Laatst bewerkt:
I visited her some time ago and it was an ok-ish experience. First of all she is not as nearly good looking as on the pictures (flattering angles) but that is her. She was also sniffing a lot, and I don't think she had a cold 😅. Sex was ok, also did anal which didn't go that smooth even though it was advertised at that time (tho I am a bit big). All in all nothing special
 
Terug
Bovenaan Onderaan