Gesluierd

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 15191

Vaste klant
DVP
132
23/08/22
349
Vandaag weer de grap van men leven mee gemaakt
Krijg ik een berichtje voor een afspraak te maken maar de man is van zeg maar een moslim land om het land niet te moeten noemen !
Had enkele wensen maar ook een verplichting ! Oeps dat schiet al in een verkeerd keelgat ! Ik ben niets verplicht ! Nu na zij wensen kenbaar gemaakt te hebben komt het : als ik (de klant) kom ben je wel verplicht om een hoofddoek te dragen want dat is verplicht bij moslimas !!!! Nu breekt men klomp gaan die moslims nu ons westerlinge verplichten voor een hoofddoek te dragen???? Nu zijn ze goed bezig ! Ik natuurlijk in vuur en vlam en een goed mijn gedacht te hebben gezegt! En natuurlijk zoals vermeld krijg je de volle laag met alles wat je niet wil horen !!! Dan vraag ik mij af ik ben dan wel een dvp maar wie loopt er naar toe ???? Het word met de dag gekker met die soort !
 
Daar ben je nog goed weggekomen. Stel hij was toch bij je geraakt en vervolgens moest je eens goed gestraft worden voor je zedeloos gedrag waarmee je de familie te schande maakt, dan wordt er niet zachtzinnig met het zakmes omgegaan, dat begrijp je. Dan kon hij buiten stappen met een lege zak en het gevoel de wereld een beetje zedelijker te hebben gemaakt.
 
Hoho, stop eens even vrouwen doen vrijwillig een hoofddoek om om zo in hun kracht en eigenwaarde te stijgen. 🤔

Dat zeggen pvdagroenlinks en d66 😉
Ik heb het even opgezocht maar dat ligt toch meer genuanceerd alleen al bij GL/PvdA

Vleestaks- en hoofddoek-standpunten opgegeven

Op andere onderwerpen heeft Timmermans behoorlijk concessies moeten doen om met GroenLinks tot een gezamenlijk verkiezingsprogramma te komen. Zo was de PvdA eerder voor een gedeeltelijk boerkaverbod, mede omdat de boerka "de mogelijkheid tot ontplooiing en participatie" van vrouwen zou ontnemen. GroenLinks was tegen het verbod, en in het gezamenlijke programma staat nu dat GL-PvdA het verbod wil afschaffen.
Ook was de PvdA tegen het dragen van een hoofddoek door politieagenten. De partij vond een neutrale uitstraling van de politie belangrijker dan de vrije keuze om je religie te uiten.
GroenLinks hechtte wel meer waarde aan die vrijheid, en in de stemwijzer zegt GL-PvdA nu vóór de hoofddoek bij de politie te zijn. Timmermans: "In bijvoorbeeld het Verenigd Koninkrijk en in Canada leidt dit tot geen enkel probleem voor de uitvoering van het politiewerk en de samenleving is er ook heel erg aan gewend."
Zijn achterban staat er iets anders in. De helft van de potentiële GL-PvdA-kiezers zegt in de Ipsos-peiling dat agenten een neutraal uniform moeten dragen, zonder religieuze uitingen zoals een kruisje, keppeltje, of hoofddoek. 28 procent is het daarmee oneens.
 
@Rimon gaf aan, in een bericht dat om één of andere reden niet meer zichtbaar is, dat hij vermoedt dat iemand een grap met je uithaalt.

Gezien ik hier vaker heb gezien dat je je openlijk opwond over de Islam @Privé veronique , denk ik dat hij best eens gelijk kan hebben.
 
Laatst bewerkt:
Aangezien ik voor een politiek ben zonder religieuze elementen en dogma's moet ik niks hebben van hoofddoeken, keppels, kruisen e.d bij ALLE overheidsdiensten. Dat is dus inclusief politie, defensie, gemeente, enz. enz.
Wat men privé doet vind ik een andere zaak, behoudens herkenbaarheid gewaarborgd is. Dus geen bivakmutsen, boerka's, helmen (alleen tijdens rijden) e.d.
We willen tenslotte leven in een open en transparant land, waarbij burgerzin hoog in het vaandel staat. Onherkenbarheid / verschuilen past daar niet bij.
 
Bij sommige moslim afsplitsingen kun je een tijdelijk huwelijk afsluiten.
Je bent dan getrouwd voor bepaalde tijd en kunt dan alles doen wat anders niet toegestaan is. Hoe krom wil je het hebben.
Ik ben even kwijt volgens welke rite/profeet het kan/mag maar absoluut bezopen.
 
Bij sommige moslim afsplitsingen kun je een tijdelijk huwelijk afsluiten.
Je bent dan getrouwd voor bepaalde tijd en kunt dan alles doen wat anders niet toegestaan is. Hoe krom wil je het hebben.
Ik ben even kwijt volgens welke rite/profeet het kan/mag maar absoluut bezopen.
Wordt met name gedaan om even te 'zondigen'.
Wie houdt je dan voor de gek .... ?
 
Daar ben je nog goed weggekomen. Stel hij was toch bij je geraakt en vervolgens moest je eens goed gestraft worden voor je zedeloos gedrag waarmee je de familie te schande maakt, dan wordt er niet zachtzinnig met het zakmes omgegaan, dat begrijp je. Dan kon hij buiten stappen met een lege zak en het gevoel de wereld een beetje zedelijker te hebben gemaakt.
Geen probleem de klanten geraken wel binnen maar als het nodig zou zijn geraakt i echt niet buiten hoor
 
@Rimon gaf aan, in een bericht dat om één of andere reden niet meer zichtbaar is, dat hij vermoedt dat iemand een grap met je uithaalt.

Gezien ik je hier vaker heb gezien dat je je openlijk opwond over de Islam @Privé veronique , denk ik dat hij best eens gelijk kan
Ik snap sowieso niet waarom ze een heel religie erbij moet betrekken alsof elke moslim een dvp verplicht om een hoofddoek te dragen.
 
! Nu breekt men klomp gaan die moslims nu ons westerlinge verplichten voor een hoofddoek te dragen????
Heb geduld. Over een aantal generaties zijn de moslims in de meerderheid en zullen de vrouwen alle verkregen rechten kwijtraken, (ver)gelijk Afghanistan en Iran.
Zoals iemand ooit zei "elke religie is nadelig voor de vrouw".
Daarom verbaast het me dat vrouwen met moslimmannen gaan samenwonen of trouwen en in een enkel geval hun rechten schijnbaar opgeven.
De juffrouw die in Nederland in het nieuws kwam met de boerkini is -voor zover mij bekend- een Nederlandse.
Misschien dat het haar goed uitkwam omdat ze schaamte heeft of is ze intussen door haar lief in een onderdanige positie gemanoeuvreerd?

Van een vroegere buurvrouw dan nog het verhaal dat veel van haar vriendinnen vielen voor de charmes van een moslim en naar "goed westers gebruik" al vrij snel met ze het bed indoken.
Daar maakten de mannen met graagte gebruik van, maar een vrouw die voor het huwelijk gemeenschap heeft met een man, wordt vervolgens door de vrienden van de man bestempeld met een woord van vier letters. (hint: het beroep waarop dit forum gebaseerd is)
Want conservatief zijn de mannen over het algemeen wel....
 
Denk het niet.
Paar jaar geleden op Turkse bruiloft geweest. +/- 350 personen waarvan helft met hoofddoek en helft zonder.
What you see is what you get bij de dames zonder hoofddoek. Je zou je spontaan en met plezier laten besnijden. Wat een mooie dames.
En dan zit daarnaast de gehoofddoekte familie.
De alcohoĺ vloeide onder de tafel royaal. Geen pilsjes maar whisky, wodka etc.
Dit zijn wel de "afvalligen" in de islam en doen niet aan Ramadan en drinken alcohol.
Alleen ouderwetse gedachten ivm enorme families en wat die ervan vinden houdt ze tegen. 2 generaties verder en geen binding met opa's oma's in land herkomst wordt het veel makkelijker.
Alleen als je weer een inboorling hierheen haalt, die alleen historisch kent, begint het deels weer opnieuw.
 
Ik hoop dat het zich anders ontwikkeld, want het is net wat je zegt; het zijn vooral de mensen van het platteland aldaar die naar hier komen en laten dat nu net de meest conservatieve zijn.
Mijn buurman is half Marokkaans en drinkt alcohol en de ramadan is niet aan hem besteed.

Dat is dan weer een aardig contrast met mensen die vooral de taal van hun (groot)ouders spreken, die zelfs beter beheersen dan het Nederlands of lichtgeraakt zijn als iemand een koran probeert te verbranden.
 
. 2 generaties verder en geen binding met opa's oma's in land herkomst
Meer dan 10 jaar een relatie gehad met een Turkse die echt uit Turkije kwam.

En dan ben je op feestjes met allemaal van die "nep Turken" die om de 3 zinnen zeggen "maar in Turkije"

En dan ook een Turkse man of vrouw uit Turkije willen om de status binnen de groep te verhogen.

Nee, die blijven lekker bij elkaar plakken en elkaar lekker de maat nemen of ze wel Turks genoeg zijn.
 
Nog even en jullie mogen ook stemmen. Kruis het juiste vakje aan ;)
Dat biedt helaas geen oplossing, want die stem wordt genegeerd door lilliputterpartijtjes die weer zullen samenhokken totdat ze aan 50%+1 komen om vervolgens hetzelfde onzinbeleid verder te zetten. Het wordt wel steeds moeilijker om samen die 50% te halen, hoe zou dat toch komen?
 
Vooral Turkse vrouwen kwamen naar het westen om met een man hier te trouwen.
Lekker handig, want zo'n vrouw spreekt alleen haar eigen taal, dus die kan zelfstandig weinig, uitgezonderd de winkels bezoeken die al door Turken bestierd worden, want met Nederlands kan ze immers niet uit de voeten.
Het is triest om te constateren dat sommigen zelfs na tien jaar verblijf niet veel verder komen dan "iek niet begrijp" (en sommigen doen dat zelfs met opzet, lekker verbergen achter een taalachterstand)
 
Het wordt wel steeds moeilijker om samen die 50% te halen, hoe zou dat toch komen?
Sociale media. Wie wil 'scoren' en 'volgers' wil behouden moet ruzie maken, woede aanwakkeren, anderen in een kwaad daglicht zetten, selectief videoclips bewerken zodat de anderen idioten lijken te zijn.

Elke religie is stom en hypocriet en zinloze geldklopperij maar de traditionele zogenaamd 'christelijke' zuilen in NL zijn al in de jaren zestig ingestort. Een groep immigranten klampt zich nog aan 'geloof' vast en wordt door anderen verder de gordijnen in gejaagd. Een boek verbranden louter om 'gelovigen' te treiteren is stom.

Doordat de traditionele witte hollander zich te weinig voortplant maar wel pakketbezorgers, maaltijdbezorgers, schoonmaak- en keukenpersoneel aan het werk wil hebben, alsmede goedkope krachten in de tuinbouw, zijn er immigranten nodig, waar diezelfde stomme hollanders zich dan aan ergeren, ergernis waar Geert-partijen weer veel geld aan verdienen.

De tuinbouwers in Westland willen wel bakken geld verdienen aan Polen en andere immigranten maar moeten er niet aan denken dat die werkers er ook zouden wonen. Stom.
 
Nog even terugkomen op het begin van dit topic. Waar wij westerlingen nog wel eens een fetisj hebben voor ondergoed of schoenen, heeft die arme jongen misschien wel een fetisj voor hoofddoekjes. Hij zou er dan misschien ook graag op willen klaarkomen. Het zou me ook niet verbazen als er in Arabische kranten of fora advertenties staan met bijvoorbeeld teksten als: vrouw biedt haar gedragen hoofddoekje aan voor 20 euro.
Misschien een gat :) in de markt?
 
Wat een gezeur. Deze persoon heeft 1 wens/eis, namelijk een hoofddoek. Wil je dat niet? Dan doe je dat niet, toch?

Apart dat als mannen vragen om bondage, rollenspellen, een dildo, een pakje aandoen, etc, allemaal geen probleem is. Maar als een bezoeker een DVP zoekt die een hoofddoek om doet, is de wereld te klein.

En te spreken over "die soort" :unsure:
 
Wat een gezeur. Deze persoon heeft 1 wens/eis, namelijk een hoofddoek. Wil je dat niet? Dan doe je dat niet, toch?

Apart dat als mannen vragen om bondage, rollenspellen, een dildo, een pakje aandoen, etc, allemaal geen probleem is. Maar als een bezoeker een DVP zoekt die een hoofddoek om doet, is de wereld te klein.

En te spreken over "die soort" :unsure:
U moet het in een context plaatsen waar het is gebeurd !! Alle wensen kan je vragen het is idd aan dvp om er op in te gaan !! Maar ik ben moslim en ik verplicht jou een hoeft doek te dragen als ik kom !!! Nee niet dus dat die ik niet ! Maar hebben zij dan het recht om mij voor het grootste vuil van de straat uit te maken??? Met dingen die je echt niet wil horen als vrouw !!! Dus als zij hun zin niet krijgen dat hebben zij het recht om zoiets te schrijven !!!! Mooi ben je dan !!! En daar ging het om !! Maar blijkbaar maker sommige hun eigen verhaal van om het goed te praten ??? Echt ni wie graag dames vernederd en beledigd komen er echt niet in!! En het fijt dat ze dan jou vertellen je moest beschaamd zijn om de daden vieze kut hoer!!enz maar wie neemt er kontakt op met die vieze hoer??? Oja maar dat mag niet gezegt worden he
 
Wat een gezeur. Deze persoon heeft 1 wens/eis, namelijk een hoofddoek. Wil je dat niet? Dan doe je dat niet, toch?
Een wens zou nog kunnen, een eis is al ver over de grens.

Het werd gebracht als "verplichting" en dat is hondsbrutaal van die gast.

De verplichting werd toegelicht als "want dat is verplicht bij moslima's" -- mevrouw is geen moslima, heeft geen verplichtingen jegens de verzonnen religieuze leider van een klant.

Maar als een bezoeker een DVP zoekt die een hoofddoek om doet, is de wereld te klein.
Nu verdraai je de zaak.

Nadat de dvp had gezegd niet akkoord te zijn kreeg ze "de volle laag met alles wat je niet wil horen!"

Ik vind dat niet netjes van de klant.

Je kunt zeggen "scheer al die mensen niet over een kam" maar de toon werd gezet door de klant. Die had beleefd en respectvol kunnen vragen of een hoofddoek tot de mogelijkheden behoort en bij afwijzing had hij vriendelijk gedag kunnen zeggen.
 
Vandaag weer de grap van men leven mee gemaakt
Krijg ik een berichtje voor een afspraak te maken maar de man is van zeg maar een moslim land om het land niet te moeten noemen !
Had enkele wensen maar ook een verplichting ! Oeps dat schiet al in een verkeerd keelgat ! Ik ben niets verplicht ! Nu na zij wensen kenbaar gemaakt te hebben komt het : als ik (de klant) kom ben je wel verplicht om een hoofddoek te dragen want dat is verplicht bij moslimas !!!! Nu breekt men klomp gaan die moslims nu ons westerlinge verplichten voor een hoofddoek te dragen???? Nu zijn ze goed bezig ! Ik natuurlijk in vuur en vlam en een goed mijn gedacht te hebben gezegt! En natuurlijk zoals vermeld krijg je de volle laag met alles wat je niet wil horen !!! Dan vraag ik mij af ik ben dan wel een dvp maar wie loopt er naar toe ???? Het word met de dag gekker met die soort !
Wel raar,je zegt die moslims terwijl het een individu is en trouwens je moet niks. Blokkeren en klaar.

Een wens ok,je verplichten dat kan niemand, er zijn rare individuen er zijn er genoeg normale. Je hebt m geblokkeerd en ben je ervanaf
 
Terug
Bovenaan Onderaan