WHEM Celine Top escort

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het lijkt me iets meer een @Omdatikhetlekkervind dan een @Bootz type, maar ik kan me vergissen. Prove me wrong met een knettergoede recensie!

Trouwens die @Bootz deelt bar weinig met ons en lacht alleen nog maar luid als we hem er bij betrekken.

En mijn intuïtie zegt dat @Omdatikhetlekkervind op vakantie is. Het zal weer eens niet.
Ook belachelijk dat ik nu, als hij 3 dagen geen nieuwe dames aanprijst, direct denk: Is @Omdatikhetlekkervind soms op vakantie?
Maar ja, je raakt aan mensen gewend he.

Zelf vind ik het best een mooie dame, maar ze lijkt me niet echt aardig. En duur he, hoewel ze wel de half uur optie aanbiedt.
Dan denk je al snel dat is ook 150 euro, maar als je een half uur flink los gaat en het daarna over haar geboorteland gaat hebben in het resterende half uur, kun je die extra 2 vijftigjes beter in je zak houden.

Maar goed, @Bootz en @Omdatikhetlekkervind zijn nu samen een week met Nicole aan het snowboarden en pussygliden (ieder 5K betaald) dus die vegen hun kont af met dat kleingeld.

Sorry, ik schoot even door....ehm....' nog geen ervaring met Celine'. :)
 
Laatst bewerkt:
Tja, op zich heeft @knightrider gelijk. In die zin, ik dacht ook "dat lijkt helemaal mijn type!".
Knap koppie, goed lichaam, tattoos, speels, beetje ordi...check!

Maar ik moet zeggen, dat foto 2 en daarmee ook het vidootje, mijn enthousiasme weer afzwakken. Ik hou namelijk van klein/ slank/ skinny en daar past deze 1.72 meter lange, 58 kg. dame niet "tussen", vind ik.

Zelfs met "een volle broek" na 2 weken Corona/ op bed te hebben gelegen (nope gents, geen vakantie), is het niet dat ik naar Celine ren zodra ik kan.

Dan wacht ik liever nog effies. Helaas heb ik Nicole moeten missen ?!
 
Volgens mij is Nicole er letterlijk maar 2-3 dagen geweest.

En een van onze bronnen zei dat ze zich toen ziek voelde, waarna jij Corona bleek te hebben, dus besloten wij er sowieso verre van te blijven….maar nu blijkt dat jij haar dus ook niet bezocht hebt….
 
Terug
Bovenaan Onderaan