WHEM Nana - Breda

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Scourge

Wandelaar
Forumpionier
99
28/07/21
67
2
Heeft iemand ervaring met de Chinese Nana?
Ik zie haar regelmatig voorbij komen. Ze is steeds een paar dagen of weken in Breda en dan gaat ze naar een andere locatie. Maar ze komt om de zoveel tijd terug.

 
Zit nu in Amsterdam in de buurt van het AMC.
Gisteren afgesproken en er naar toe gereden. Op afgesproken tijdstip reageerde ze niet meer. Nadat ik 2 straten verder was appte ze terug met huisnummer. Van mij hoefde het niet meer en ben er verder ook niet terug gegaan. Wel aangegeven dat ik teleurgesteld was waarop ze geeneens excuses aanmaakte.
 
Ze heeft een tijdje in Rotterdam gezeten en gistermiddag stond in haar advertentie dat ze eindelijk weer eens in Breda was. Ik heb haar geappt en kreeg laat op de avond pas een reactie dat ze niet meer in Breda aanwezig was. Toen bleek dat het was aangepast en ze zou in Leiden zitten. Nu kijk ik en zit ze inmiddels weer in Duivendrecht. Is het normaal bij die Chinese dames dat ze steeds zo vaak en zo snel van locatie wisselen?
 
Nana eerder dit jaar bezocht in Alphen aan den Rijn. Ze zat toen in een modern appartement dicht bij het station. Slanke chinese dame. Prima ervaring, douchen vooraf , zij vouwde mijn kleren netjes op. Lekker lang voorspel met wat handwerk over en weer, daarna prima pijpbeurt zonder. Daarna rollen omgedraaid en haar keurige poesje uitgebreid gelikt. Ze duwde mijn hoofd stevig tegen haar poes aan. Daarna met rubber (zonder + 50,-) bij haar naar binnen, de kreetjes in het chinees maakte het een heerlijk ritje, met de hand afgemaakt en gelost over haar onderbuik. Was leuk!
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan