WHEM Evi, Den Bosch

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Wie heeft haar massage ervaren? Dus kan ze een beetje masseren is de vraag.

Helaas fake wat mij betreft.
Ik had 1,5 week geleden contact met haar gehad. Afspraak gemaakt voor een massage. Ze appte me het adres en als ik daar was kon ik even bellen voor het huisnummer. Maar je raad het al. Geen contact meer zelfs niet via de app. Liet niets meer van zich horen. Dus afspreken op eigen risico. Ik ben daar voor niets naar toe gereden. Uiteindelijk maar door gereden naar Mona Lisa in Breda voor een massage. Ik hoop dat jullie meer geluk hebben. Succes.
 
Vanaf eind augustus is ze idd ziek volgens haar WA. Afgelopen week nog geprobeerd maar WA blijft op 1 vinkje staan. Hopelijk is ze aan de beterende hand want dit is best een langdurig ziekbed aan het worden.
 
Op app blijft het bij een vinkje.
Bellen, krijg ik in gesprek toon. Haar status op whatsapp is nog steeds."afwezig door ziekte". Al sinds Augustus

Iemand tussen nu en augustus contact met haar weten te maken?
 
Ze adverteert soms nog wel op Marktplaats, maar als je dan probeert te bellen krijg ik meteen de voicemail. Op Apps reageert ze ook niet. Jammer, want ik vond de massage wel fijn.
 
vertel eens wat meer @Jantje62
Ik vind het geen lelijke vrouw. Je mag in de woonkamer op een matras gaan liggen. Zij kleedt zich helemaal uit en doet dan een BtB op je achterzijde. Daarna mag je je omdraaien en doet ze weer een BtB waarbij ze echt alle plekjes met aandacht beroerd. Je mag haar overal aanraken, vingeren weet ik (nog) niet want zover ben ik uit respect nog niet gegaan. Ik hoopte op een tweede keer, maar helaas dus.
 
Terug
Bovenaan Onderaan