WHEM Felix, Amsterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Goed gevonden, al is het maar voor wat extra foto's 😜

Die advertentie is van eind Juni, begin Juli, dus wie weet was ze voor Amsterdam in La France.
Die ene "recensie " is in elk geval positief.

Ze is wel 2 jaar ouder geworden en 2 cm groter...en dat in 2 maanden tijd. Andere dimensie?

Ben benieuwd naar de terugkoppeling van @TouchMe 👍
 
Een vrouw met een mannelijke voornaam als schuilnaam.
Je hebt zooo veel vrouwelijke voornaam die je kunt kiezen, waarom kies je als DvP dan juist voor een mannelijke voornaam om klandizie te lokken?
 
@TouchMe I was there a couple of days ago, in short: she is the lady in the photos (the ones, where she is wearing a black bodysuit, I think are the closest), quite pretty, everything else is bad or terrible.

The place is not discreet (you enter from a busy street in city center), there are other people (DVPs?) in the apartment, no kissing (despite what kinky or WA communication says), I'm pretty sure she was high too (multiple joints in the ashtray) and she was acting kinda weird.

She gave me the shortest blowjob of my life (I don't think it was 20 seconds, not even kidding) and then the most average sex with fake moans followed. Between the rounds she went to the main part of the apartment to talk to somebody twice. On top of that, 38 minutes in, I was told, that I only have 2 minutes left and it's time to shower. I had zero desire to continue either way, so I didn't argue.

Overall, it felt very mechanical and as far from the GFE side of things as possible.
 
Nou ik heb haar net geappt en gevraagt hoe dat zat. Dat werd niet in dank afgenomen. Ik blijkt ook 2 slechte reviews te hebben🤣. Ik denk na dat app contact 3. Ik had gewoon eerlijk gevraagd dat als ik kwam zij alleen was en niet stoned zou zijn.
 
Nou whoehoe,
Ze is er weer onder een andere naam Marina. Ik ben er net geweest en tevreden vertrokken. Super mooie dame. Ze houdt er niet van dat je aan haar kutje likt. Maar voor de rest helemaal top.
 
Nou whoehoe,
Ze is er weer onder een andere naam Marina. Ik ben er net geweest en tevreden vertrokken. Super mooie dame. Ze houdt er niet van dat je aan haar kutje likt. Maar voor de rest helemaal top.
Donders wat ziet ze er toch lekker uit.

Maareh...komt er een review?
Ben wel benieuwd naar haar kunsten, hierboven las ik weinig goeds. Jammer dat ze er niet van houdt om gebeft te worden (door klanten), hopelijk geeft ze dan een dubbele pzc beurt?

En...ze ontvangt dus wél, waar haar profiel aangeeft van niet...wat zijn de kosten dan zo al?

Nieuw profiel:
 
Vage shit. Weinig services in de lijst, geen ontvangst in profiel maar doet dat blijkbaar tóch wel...niet gelikt willen worden, pzc voor 20 seconden...TS in haar profiel en toen toch weer niet...Geen review van een top afspraak tussen Peera en Felix/ Marina...

Gelukkig hebben we de foto's nog 😅
 
Ik heb gewoon geen zin om een review te maken. Anders ga je er zelf even heen en maak je er een. 200 euro geen geld. Daar kan je niet voor pieltrekken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan