WHEM Artemis en Aurora in Beverwijk

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Hij staat nog steeds voor de deur te ijsberen.
Niet bepaald. Prima contact mee gekregen en bezocht. Verslag doen is alleen wat lastig, aangezien het een nogal afwijkende ervaring was. Vandaar dat er ook geen formele recensie komt.

De dames zijn vriendelijk. Dat begint al tijdens het WhatsApp contact, vooropgesteld dat dat er komt. De ontvangst was hartelijk en de dames hebben geen haast. Hoefde in mijn geval niet, want ik had voor 3 uur geboekt. Maar er werd zeker niet op de klok gekeken. Zo slecht zelfs, dat ik uiteindelijk hals over kop moest vertrekken, aangezien de volgende cliënt 20 minuten later zou verschijnen. Er werd zelfs kort overlegd of ze die nog konden annuleren, maar daarvoor was het te laat.

De sfeer was prima. De twee dames hebben een romantische relatie. Ze zien er goed uit en zijn de dames van de foto bij de advertentie. Voor elk wat wils, want de een is slank met kleine borstjes en de ander vol , met een volle borstpartij. Omdat ik helaas niet weet wie Artemis en wie Aurora is, zal ik aan de dames met "slank" en "vol" refereren. De slanke dame geeft een prima massage. De vollere dame zou een fijne prostaatmassage in de vingers moeten hebben, maar aangezien ik die niet meer heb, kon ik dat niet aan de lijve ondervinden. Ze doen niets zonder condoom, tenzij je met een actuele soa-test en legitimatie komt.

Gedurende de date besteden de dames voldoende aandacht aan elkaar. Na de massage heb ik de vollere dame oraal verwend, die daar oprecht van leek te genieten en tot een hoogtepuntje leek te zijn gekomen. Daarna besteedde zij orale aandacht aan haar slanke partner.

Voor mij gaat een erotische date niet alleen om de sex of plat gezegd, om mijn kwakkie te lozen. Door mijn fysieke beperking is dat altijd een uitdaging en het vergt een dame met enig talent. Toch mis ik het altijd wel, wanneer het er tijdens een date niet van is gekomen. Door het prettige sociale contact vloog de tijd voorbij, hetgeen helaas ten koste ging van de sexuele ontlading. Op de terugweg naar huis, besloot ik het na enkele weken nog eens over te doen.

Daar is het nooit meer van gekomen. Zowel tijdens de aanloop als tijdens de date zelf, was er geen onvertogen woord gevallen. Toch mijn vervolgcontact zonder opgaaf van redenen geblokkeerd. Aangezien ik over een tweede telefoon beschik en de dames volledig vertrouw, probeerde ik ze vanaf die telefoon te benaderen en te vragen naar de reden. Ook daar werd ik zonder commentaar geblokkeerd.

Als je contact met ze kunt krijgen, kun je veilig een afspraak maken en denk ik dat je het prima naar je zin zult hebben. Mocht je er dan achter kunnen komen waarom ik zonder opgaaf van reden werd geghost, dan hoor ik dat graag.
 
Terug
Bovenaan Onderaan