WHEM shemale Debby, Antwerpen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Iemand nog een recente ervaring? Haar foto's lijken al lang dezelfde te zijn.
(meeste) Foto's zijn idd al wat ouder, maar Debby is de moeite waard. Kom er nu graag 2 jaar, laatste x 2mnd geleden.
Alles is bespreekbaar, ze is schoon, lief, supersexy en open.
Debby kan heel dominant zijn maar laat zich ook dolgraag nemen. De 2e keer heeft ze me ontmaagd. Een Aanrader.
 
Ben er ook al een paar keer geweest, ze is mooi en vriendelijk, enige nadeel, haar pik is niet de grote zoals ze adverteerd, eerder een klein kinderpikkie😊,welke ook niet groter word wanneer je ze zuigt.
 
debby staat al langer op mijn verlanglijstje maar ik twijfelde omdat dit op zicht een mooie dame is en de vergoeding volgens kinky is slechts 100/uur klopt dit?
 
Dat vraagt ze inderdaad. Dinsdag wou ik er naartoemaar uitje voor ik vertrok kwam er bericht dat er een jonge gast aanwezig was en enkel trio kon… vond beetje raar ben dus niet gegaan. Maar dat zegt niets over haar kwaliteiten 😏
 
Haar foto's zijn al wat achterhaald, dat klopt. Maar zo veel verschil met nu is er niet, vind ik. Hier en daar een paar rimpeltjes, haar haren zijn een stuk korter en ze is denk ik een paar kilootjes bijgekomen. Haar piemeltje valt effectief wat tegen, ik zou er niet van verschieten dat dat door de vele jaren hormonen nemen is gekomen.
Maar los van deze uiterlijkheden is ze een bezoekje meer dan waard. Ze is 100% versa en biedt je een fijne GFE zonder klokkijken. Daar kunnen de meeste dames van plezier nog wat van leren. Voor mij is ze een vast adresje geworden!
 
Het is jaren geleden dat ik bij haar was, ooit nog triotje met Pamela en haar gedaan, maar moet zeggen Debby was altijd zeer correct, ze zag er toen 100% uit als haar foto's, wellicht is ze nu wel wat veranderd, maar denk dat haar service nog altijd even goed is als toen als ik alles hierboven lees, als ik weer eens de kans krijg om tot in Antwerpen te rijden ga ik haar zeker weer eens bezoeken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan