WHEM Thai Belgische Naomi, Aalst

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Yep. Ben er bij geweest wegens veel te mooie foto's. Deze zijn helaas blijkbaar al redelijk wat verouderd. Weinig enthousiasme gemerkt want het was precies vooral op automatische piloot. Wel vriendelijk en slim, maar lekker is toch anders... Ik keer zeker niet terug!
 
Ik had er vandaag mee afgesproken maar ik heb spijtig genoeg moeten afbellen door een situatie op het werk maar aan de hand van ons gesprek lijkt het mij wel een zeer leuke correcte dame, over haar diensten volgt nog een review wanneer ik er eens geraak!
 
Ik had er vandaag mee afgesproken maar ik heb spijtig genoeg moeten afbellen door een situatie op het werk maar aan de hand van ons gesprek lijkt het mij wel een zeer leuke correcte dame, over haar diensten volgt nog een review wanneer ik er eens geraak!
Een tijdje geleden ben ik bij deze dame geweest. Ik merk nu dat ik toen geen review geschreven heb. Ik vond alvast de dame leuk en zeer correct. In tegenstelling tot wat Peter9000 schrijft, zijn volgens mij haar foto's niet verouderd. Je kan trouwens een hele foto- en videogallerij vinden op Instagram onder https://www.instagram.com/thaidesert_/

Haar profiel lijkt me ook correct opgesteld, ik denk dat zelfs (en dat is uitzonderlijk) haar leeftijd juist is.
Verwacht dus geen superslank Aziatisch poppetje, wel een goed verzorgde jonge vrouw van vlees en bloed ;-) Qua uiterlijk kon ik vooral haar natuurlijke verschijning op prijs stellen. Geen siliboobs, geen tattoos, geen piercings, geen make-up... alles puur natuur dus en zo heb ik het graag.

Qua service deed ze alles wat ze beloofde (TZ, PZC, NMC)

Ik kom niet zo vaak meer in de buurt van Aalst, maar bij een volgende gelegenheid zou ik er toch weer langs gaan.
 
Ik ben er een paar weken geleden geweest en moet zeggen ik had een beetje gemengde gevoelens bij mijn bezoek. De hygiene was top. De kamer was te donker, en vooral veel te koud. Ik was er voor een bezoek je van een half uur. Pijpen was zeer goed maar vroeg al vlug voor een condoom zodat ik eigenlijk al op bijna 20 a 25 minuten buiten was. Haar foto's kloppen wel niet met de werkelijkheid. Ik had het gevoel dat het allemaal rap rap moest gaan. Pluspunt is wel dat ze onze taal spreekt, en dat je niet het gevoel hebt dat je met iemand sex hebt, die je totaal niet verstaat. En toch zal ik er misschien nog wel eens langsgaan.
 
Geen idee waarom er twee topics van deze dame zijn, misschien een keer samenvoegen, mod?

 
Terug
Bovenaan Onderaan