WHEM Nicole, Zulte

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Sdfhau

Newbie
15
10/04/23
2
Deze dame bevalt me wel. Knappe verschijning! Iemand die haar heeft ontmoet? Ik vind er alvast niks van terug hier. Thanks!

 
Hello, ik heb haar al meerdere malen bezocht. De ene keer heeft ze er wel meer zin in dan de andere keer. Gisterenavond heb ik haar nog bezocht, ze had er superveel zin in. Als ik goed heb geteld, is ze maar liefst 3keer klaargekomen. Ik werd lekker afgezogen, mocht haar overal aanraken. Ik vind het een toppertje. Lekker lichaam, lekkere kont, knap snoetje. Trio is ook mogelijk, ze heeft een leuke vriendin. Als er nog vragen zijn, shoot, gezien mijn vele bezoeken aan haar, weet ik wel wat te antwoorden. Ik kan ze alvast aanraden.
 
Ik ben er deze week ook bij geweest.
Ze is Spaans, woonachtig in Tenerife.

Is echt wel een toppertje. Lekkere pijpbeurt en een heel goeie massage tussendoor gekregen. Die 2 zaken sprongen er toch echt uit.

Bij mij is ze ook klaargekomen, allez dat beweerde ze toch ;)
De foto's zijn van haar.
 
Ondertussen ook al 2x bij deze dame geweest. 1e X was vorig jaar in september (2022) toen ze nog bij relaxdreams zat.

Toen 1u met haar gespendeerd. Eerst een douche, dan naar de kamer waar ze meteen zonder condoom uitgebreid en best goed begin te pijpen.
Nadien heb ik haar poesje lekker uitgelikt, waar ze op een ogenblik mijn hoofd vast nam en zelf nog begon te schudden met haar bekken. Bam, ineens een kletsnatte poes, dan weet je dat ze al klaarkwam.

Nadien condoom op en missionaris beginnen neuken zodat ik haar lekker snoetje en borstjes kon zien. Trekt ze me naar zich en begint hartstochtelijk te tongkussen met mij. Na nog geen 5 min diep stoten, begon ze opnieuw te kreunen en ja hoor. Opnieuw kwam ze klaar.
Haar kut was ondertussen zo nat dat het quasi de moeite niet meer was.
Gelukkig had ik extra betaald voor anaal.
ik ga opzij heeft ze spontaan haar beide benen in de lucht en vraagt ze Anal?
Mijn toch vrij stevige lul stond zo hard als wat, doet ze wat glijmiddel op en daar duw ik mijn dikke lul nu lekker in dat nauwe gaatje. Haar voeten neem ik in de lucht vast, duw haar benen samen op haar kontje nog nauwer te laten voelen.
Na even diep ploegen waar ik nu toch al een ander gekreun begin te horen, ga ik naast haar liggen, draai haar met haar rug naar mij, haar knieën tot aan haar borst getrokken en daar ga ik dan opnieuw in haar lekker sterretje. Eenmaal ie er opnieuw inzit, vraagt ze om ham er niet meer uit te halen tot ik klaarkom.
u vraagt, wij draaien... Mijn volle 19cm dan maar diep naar binnen geduwd op minder kans te hebben dat ie er uitfloept en gaan met die banaan.
Haar gekreun werd luider en neiger, but she took it like a champ en liet me doorgaan tot als ik lekker klaarkwam.
Na even bekomen, met mijn lul die nu slapper wordt terwijl ik nog in haar kont zit, draait ze zich om en haalt ze de condoom af met wat papier en zegt ze heel fier, you see, nice and clean.
Zalige ervaring...

Een tijdje geleden ging ik haar bezoeken in Vichte, maar toen was de service minder. Ze zat in de week voor en was overal overgevoelig. Haar borsten en tepels waren gevoelig, ze was minder intens bij het kussen en nadat ze 1x klaarkwam mocht ik haar met moeite nog aanraken. Ze deed geen anaal meer... Wat mijn hoofdreden is om de dvps te bezoeken...
 
Terug
Bovenaan Onderaan