Dames die hard en echt kreunen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

DickyDickson

Newbie
20
18/01/24
52
2
Voor mij is niets zo opwindend dan authentiek gekreun van een dvp en vrouwen in het algemeen. Ik geloof dat het een biologische betekenis heeft, een soort signaal. En als er geen gekreun is (of nep gekreun) vind ik het weer niet zo opwindend. Het hoeft niet perse heel hard te zijn, maar wel oprecht. Op nep gekreun knap ik doorgaans af.

Wat me bij mezelf opvalt is dat gekreun door de ramen heen naar buiten mij meer opgewonden maakt, dan gekreun tijdens de seks (waar ik bij betrokken ben). Het triggered bij mij een soort competitie instinct (een soort FOMO gevoel, fear of missing out).

Zo was er op de Achterdam ooit een dame die net begon en zij kreunde zo hard, dit hoorde ik door de ramen heen naar buiten. Het was echt, geen nep gedoe (meestal herken ik nep gekreun). Als een soort geile hond ging ik daarna direct naar binnen. Wat me daarna opviel, na een maand of 3-4, was dat het gekreun minder werd, hetgeen mij deed beseffen dat ze er waarschijnlijk minder van genoot. Haar dopamine receptoren zijn waarschijnlijk versleten naar 3 maanden van constante seks o_O...

Ik geloof dat dit verschilt bij mannen en vrouwen. Mijn ex vriendin vondt het bijvoorbeeld niet opwindend als ik kreunde. In porno films vind ik het ook niet opwindend als je zo'n mannelijke kreun er doorheen hoort (maar ook aan vrouwen, wat is jullie mening?). Ik geloof dat het biologisch zo is bepaald dat vrouwen harder kreunen. Seks is in mijn ogen een soort samenhang tussen allerlei factoren van opwinding, van uiterlijk voorkomen, aanraking, geur tot geluid, waarbij alle zintuigen betrokken zijn.

Nu wordt het misschien te filosofisch, maar ik geloof dat in de natuur er diverse opwindende factoren aanwezig zijn, immers een man komt gemiddeld na 5min en 30 seconden klaar (blijkt uit onderzoek), het zijn dus factoren die ervoor zorgen dat een man kort en heel intens opwonden raakt... immers hoe meer opgewonden de man hoe beter de zaadlozing en uiteindelijke voortplanting. Dit op het moment dat een vrouw op haar vruchtbaarst is, immers luid gekreun zou hiervan een signaal kunnen zijn.

De vraag is: Wie heeft soortgelijk ervaring en welke dames kreunen hard?
 
Laatst bewerkt:
Ik herken dat wel. Soms hoor ik in privehuizen het gekreun in de kamer naast mij,wanneer ik aan het wachten ben op de dame tot ze terugkomt. Als ik zoiets hoor en een dame wordt goed geneukt dan windt me dat mateloos op. Meestal duurt het dan ook niet lang voordat ik zelf klaarkom als de dame met mij bezig gaat. Maar ja,dan maar gauw op na de 2e keer. Dan houd ik het meestal ietsjes langer vol.
Misschien vind ik dit nog wel geiler als het bezoek zelf...
 
heb daarnet een boek uitgelezen waar dit onderwerp ook aan bod kwam (waarom vrouwen vocaler zijn tijdens de seks en waarom dit mannen opwind)
Heel interessant boek over evolutietheorie dat hier aantoont dat monogamie niet natuurlijk is voor de mens.

het grootste deel van het menselijk bestaan leefde de mens als jager/verzamelaar in kleinere nomadische groepen.
hierin bestond bezit niet echt, alles werd onmiddellijk gedeeld met elkaar.
indien er iets te eten was dan werd dit door iedereen gedeeld en eten werd ook niet bewaard, het moest onmiddellijk opgegeten worden want er werd toch genoeg gevonden en bewaren was niet nodig.

in deze groepen had iedereen ook meerdere partners en was seks een manier van sociale binding, monogamie op seksueel gebied was er niet.
kinderen werden ook samen opgevoed en een kind had dan ook niet echt 1 moeder of 1 vader.

er zijn ook elementen die via evolutie aantonen dat bvb het lichaam van de vrouw niet gemaakt is voor monogamie :
  • verschil tussen man die na klaarkomen voldaan is en moe en niet onmiddellijk terug kan presteren versus een vrouw die langere tijd nodig heeft om op te warmen en ook meerdere orgasmes na elkaar kan hebben : duid aan dat met meerdere partners na elkaar seks hebben natuurlijk is voor het vrouwelijk lichaam
  • het vocale van een vrouw tijdens de seks dient dan bvb om andere mannelijke partners aan te trekken zodat met meerdere partners na elkaar seks kan worden gehad
  • ook hoe de penis van de menselijke man gevormd is en hoe mannelijk zaad in elkaar zit toont aan dat we niet aan 1 partner gebonden zijn, de unieke vorm van de mannelijke penis zorgt ervoor dat bij de eerste stoot als ongeveer 90% van de sperma van een voorganger verwijderd wordt uit de vagina, ook zit er een groot verschil qua chemicaliën in de eerste spuiting en de laatste spuiting van de mannelijke zaadlozing die ervoor zorgt dat zaad van een man die erna komt "aangevallen" wordt
  • er is ook opgemerkt dat in het lichaam van de vrouw er ook al een soort selectie gebeurd van welke zaadcellen voorkeur krijgen, dus zaadcellen die genetisch compatibeler zijn met de vrouwelijke genen krijgen voorrang als het ware. dus de partnerselectie gebeurd ook vooral in het lichaam van de vrouw zelf wat ook aantoont dat het lichaam van de vrouw niet gebouwd is voor monogamie maar voor meerdere partners
  • enzovoort...

een echt heel interessant boek dat ik iedereen kan aanraden



 

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
37.730
Berichten
732.639
Leden
33.725
Nieuwste lid
Kwintsmax
Terug
Bovenaan Onderaan