WHEM Jacky Rijswijk

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb een aantal jaren terug haar bezocht, had toch een soortgelijke naam die ik me nu even niet kan herinneren .
Het is een lange slanke dame en heeft Arabische looks maar verder geen bijzondere schoonheid.
Ze heeft me toen eerst een half uur gemasseerd wat wel ok was maar was geen proffesional daarin.
Het intiem gedeelte was te standaard met weinig interactie vandaar dat ik ook nooit op herhaling ben geweest. Voor zover ik kan herinneren was het wel een lieve dame, maar daar win je geen oorlog mee.
 

Ik heb Jacky bezocht vorig jaar begin augustus. Contact ging makkelijk via WA. Eenmaal aangekomen in de straat appte ze de huisadres. Ze ontvangt in een flat in Rijswijk. Bij binnenkomst zag ik een wat lange dame staan. Voor mij dan, ik ben zelf best kort.

Niet echt de knapste, maar wel vriendelijk en spreekt gewoon Nederlands. Ze had mooie lingerie aan. Had haar geboekt voor 1 uur.

Na de betaling, op bed gaan liggen, ze heeft me wat gemasseerd, niets bijzonders. Condoom om mijn lul gedaan en gepijpt. Dat was wel ok. Aangezien het mijn 2e keer was dat ik een dvp bezocht was ik wat nerveus. Ze stelde me gerust, en na het pijpen kwam ik klaar. Ze is geen klokkijker. Dus na het klaarkomen ff gekletst, en wederom condoom om en ging ze mij pijpen. Dat deed ze wel vol passie met deepthroat. Daarna even missionaris geneukt, en tijdens het neuken werd ik weer slap. Ik dacht ze gaat mij eruit gooien maar ze zei ga liggen en ging me weer lekker pijpen. Na het pijpen weer gesext en ik kwam klaar. Had nog 10 min over, gaf ze ook aan en zei ook je mag gewoon blijven. Waarbij ik aangaf nee ik ga ervandoor dank je wel. Beffen had ik niet gedaan, want had niet het idee dat ze helemaal fris rook. Volgens mij had ze net een klant voor mij gehad ..

Conclusie: Aardige dame, vriendelijk, maakt de tijd vol. Niet de knapste.
 
Tja... Jacky. Ben inmiddels 3 keer bij haar geweest en zal vast nog wel een keer afspreken. De eerste keer was ergens in 2018 of zo, de andere keren in 2022. In 2018 was ik net begonnen met wandelen en wilde ik zoveel mogelijk verschillende dames bezoeken. Inmiddels ben ik er achter dat een betrouwbaar adres ook heel wat waard is. En dat is Jacky zeker! Wat ze vraag voor een uur is een mooie prijs, er zijn genoeg dames die dat voor een half uur willen en je vervolgens na een kwartier er uit willen werken. Bij Jacky kun je op zeker het uur vol maken, als je eerder weg gaat geeft ze ook aan dat je nog niet weg hoeft, zoals Beffer80 hierboven aangeeft. Speaking of beffen, ze heeft een lekker kutje om te beffen, hmmmm... heerlijk. Ze is niet de knapste, maar ook écht niet lelijk, zeker niet. Mooi lichaam met niet al te grote borsten en lekkere billen.

Ik ga zeker nog een keer terug naar haar. Gewoon een prima adresje met een prima prijsje!
 
Haar advertentie is niet meer online. Ontvangt ze nog?
Heb een week of 3 terug nog contact met haar gehad. Gaf aan de griep goed te pakken te hebben en even goed uit te willen zieken.
Geeft in W'App onderschrift nog altijd aan de komende weken niet beschikbaar te zijn, dus even afwachten.

Geduld mannen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan