WHEM Jenni Rotterdam

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ja ben bij haar geweest. Afspreken was wat rommelig omdat ik aan de vroege kant was, maar al met al een goeie date. Heeft kleine maar mooie borsten, redelijk wat tatoeages en een mooie volle kont. Ze ontving in een hotel in Capelle waar ik zonder enige belemmering naar de juiste kamer kon, niemand tegen gekomen. Na het financiële gedeelte om bed beetje zoenen (geen tong) en voelen. Was al snel op sterkte dus rubber er om en gekozen om gelijk anaal te gaan. Man ze heeft een heerlijke kont om te neuken. Lekker strak en ze kon m helemaal hebben. Heb haar heel rustig geneukt omdat ik merkte dat ik anders erg snel zou komen. Na een minuut of 15 hield ik het echt niet meer en heb haar nog een paar goede stevige stoten gegeven waarna ik echt hemels klaarkwam. Het is lang geleden dat ik zo lekker kwam. Al met al een zeer geslaagde date, ga er zeker nog eens terug dan zal de sfeer waarschijnlijk ook wat spontaner zijn. Totale schade €130,-
 
Klinkt heel erg als dame met tegenwoordig deze link:


Vanmorgen vroeg afgesproken. Gevraagd wekker te zetten ivm tijdstip. Richtlijn Capelle gereden waar ik adres zou krijgen.
Nee dus. Geen antwoord meer.
Mijn advies: niet ver voor gaan rijden.
 
Ik ben wel eens bij dr geweest.. Ontvangt in een flatje in Capelle en als d'r kinderen er zijn gaat ze naar een hotel begreep ik..
Pijpen was gewoon normaal niet echt deeptroath en met condoom en anaal ook gedaan bij dr gedaan..
Maar ik ga er geen 2e keer heen had er niet veel mee..
 
Afspreken met deze dame is een complete ramp! Alles mooi afgesproken en gezegd dat voordat ik zou vertrekken ik haar nog een laatste appje stuur waarop zij zou terug appen dat ik kon komen. Ik wacht nog steeds op haar appje...... DRAMA!
 
Terug
Bovenaan Onderaan