WHEM Valerie Londerzeel

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik heb haar net een bezoekje gebracht. Kostprijs: 120€ inclusief massage, pmc, nmc en je mag haar kussen maar er is geen reactie terug. Kort samengevat, ze masseert zeer zacht en het was met body milk ipv olie. Geen teasen. Omdraaien waar ze je pik gaat masseren. Condoom errond en ja, haar pijpen viel goed mee. Op sterkte en op haar rug en pompen maar. Ze ziet er echt echt als een milf, geen slanke meer, ik vermoed dat de foto's ook al van een tijdje dateren. Ze heeft een buikje en hangertjes zoals de meeste vrouwen geschat 40 jaar en misschien erover. Niet slecht maar toch iets te zwak. Geen herhaling voor mij.
Ontvangt in een redelijk proper, ouder gelijkvloers appt waar je vrij goed discreet kan parkeren en binnen wandelen langs de tuin. Douchen is mogelijk.
 
Ben er enkele weken geleden langs geweest in dag hotel in Boom, gekozen voor uurtje. Is wel degelijk ouder en volumineuzer als op foto. Massage stelt niet veel voor, body tot body enkel op rug en pijpen met condoom zonder veel overgave, enkel omdat het er bij hoort. Wel een toffe dame maar niet voor herhaalbaar vatbaar.Ps volgens haar laatste advertentie op Red Ligts staat ze niet meer op voor intiem, groetjes
 
Enkele weken geleden. Is niet lelijk. Zeker niet volumineus.
Veel tattoos.
Maar pijpt goed zonder en cim.
Intiem met.
Is erg vriendelijk.
Zeer discrete parking achteraan en binnenkomen via tuin. Ideaal.
Massage zelf geskipt😊
Is zondermeer goed.
100€.
 
Terug
Bovenaan Onderaan