Recensie Nansy, Utrecht (voorheen Eindhoven) 1,50 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

FafGM

Wandelaar
48
19/09/22
82
15
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Highclass companion
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
A
Lengte
1.70 m - 1.80 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/5120127-nansy
Totale kosten (in euro)
170
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Had al een WHEM post geplaatst, niemand ervaring met haar. Ondanks twijfel toch doorgezet, mede omdat haar foto's idd van haar zijn. Dat weet ik omdat zij ook een vid appte nav mijn navraag. Dus ik dacht proberen maar. Stom, stom, stom. Zij is zeer zeer slank, dat heeft mijn voorkeur. Maar haar gezicht is wat gehavend en natuurlijk vandaag de dag makkelijk digitaal weg te poetsen voor je advert. Nou is dat voor mij geen echte showstopper, maar als de service ver beneden peil is, dan is het gewoon een klote bezoek. Beetje afwerk sex, gezicht wegdraaien om zoenen te voorkomen (maar wel mee adverteren), snel condoom erom en na de daad drie aaitjes op je rug en dat massage noemen 🤦. Helaas, helaas, want haar lichaam is een echte turn on voor mij. Dat is ook de enige reden waarom ik twee ipv een ster overall heb gegeven.

De locatie was net acceptabel, buurt met veel eengezinswoningen die in de jaren 70 erg in trek waren. Zij ontvangt in een lagere flat.
 
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Onvoldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
18-25
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/advertenties/5120127-nansy
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Vanmorgen deze Nansy voorbij zien komen op de bekende website en mezelf bedacht haar graag te willen daten :D
Vanmiddag geappt, ze reageert snel, en kon als snel die kant op komen!
Daar in de straat aangekomen haar geappt voor het huisnummer, ze startte vervolgens een videogesprek om te checken of ik daar echt voor die voordeur stond:( Afijn, prima, ze verbrak de video call en stuurde me haar huisnummer, ik naar binnen, paar trapjes op en daar aangekomen ging haar voordeur voorzichtig open.
Ik zag meteen dat het de dame van de foto's was, maar de foto's online zijn wel heel erg opgeleukt, in het echt is ze spierwit en vond ik haar gezicht echt wel minder dan op de foto's, afijn, ik moest mijn jas in de gang ophangen, schoenen uit, en ze zei me direct dat ik 100 euro moest betalen:D Had haar via de app nog aangegeven dat ik een uur wilde en geen half uur, maar mijn goede gevoel was al redelijk verdwenen, dus dacht, een half uur is ook prima.
Ze was echt mega chagrijnig, er kon geen lachje af, ze vertelde me waar ik mijn kleren neer kon leggen, nou dat werd de vensterbank, want een ander plekje was er niet, terwijl ik aan het uitkleden was, zat zij al op het bed te wachten met haar jurkje half open.
Ik kroop ook het bed op, het bed is een soort zachte spons, niet mijn ding, maar goed, ze begon wat aan kleine klaas te trekken en te sjorren, maar keek terwijl ze dat deed op haar telefoon:mad: Nou daar werd ik niet hard van, ik dacht begin maar met kluiven, dat helpt wellicht om hard te worden, nou en ja hoor, daar kwam een condoom aanzetten, staat overigens in haar profiel dat het pijpen zonder is, maar nee dus:cry: nou het pijpen was ook ruk! ze was er ook snel klaar mee, en pakte een flinke klodder glijmiddel om vervolgens on top te gaan zitten.
Ze zat half met haar lichaam weggedraaid en keek naar buiten, OMG🥶 Ik gaf aan te willen wisselen, ik wilde missionaris om haar hard aan te douwen, ze had de gordijnen open, dus goed zonlicht over haar tengere lijf en best wel grotere tepels, bij het zien daarvan kwam Klaas in de flow en knalde binnen no time het rubbertje vol, maar ik was nog niet half klaar, of mevrouw duwde me bijna uit haar kut, vingers erbij, je kent het wel😰 ze griste een stuk keukenrol om het rubber in te doen, terwijl het zaad nog uit mijn Klaas druppelde, stond mevrouw alweer op de gang met haar jurkje aan.
Ik vroeg haar of ik me kon opfrissen, kreeg een handdoek, en voelde ook de druk dat ze me weg wilde hebben, want wellicht stond de volgende al te wachten1 Ik mezelf aankleden, terwijl ze al bij de voordeur stond, hahaha, OMG, wat slecht zeg, ik mijn jas aan, schoenen aan, heb zelfs mijn jas buiten pas aangedaan, wilde daar zo snel mogelijk weg, wat een slechte ervaring, Hier moet je dus echt niet heengaan!!!! Was 15 minuten binnen geweest, ze zou het prima op de wallen doen, 4 per uur afwerken, want het is een echte afwerk H..r Bah👺
 
Terug
Bovenaan Onderaan