WHEM Evelyne/Kelly Belgische trans in Antwerpen??

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Heb er even contact mee gehad, maar naar mijn mening kan haar uiterlijk wat tegenvallen. Ik vroeg naar een foto van haar lichaam, maar heb er geen te zien gekregen. De RL foto's zijn natuurlijk de knapste he.
 
ook als


Volgens mij had ze geen goede recensies op H, maar helaas weg.
 
slechte ervaring, foto's lijken in de verste verte er niet op, is een pak dikker dan op foto, rommelige en vuile omgeving, toen ze zich uitkleedde had ze zelfs een korset aan :oops: deed maar de helft van wat ze beloofde en ben uiteindelijk na een kwartiertje doorgegaan... af ta raden!!
 
Iemand nog ervaring gehad? Ik ben er ooit geweest maar direct omgedraaid omdat de foto's totaal niet overeenkomen. Ze zijn waarschijnlijk wel van ham (kan geen vrouw zeggen) maar zeer zwaar gephotoshopt. Ik merkte ook al snel dat niet alles mogelijk is.
Misschien toch veranderd?
 
Ik had ook wel interesse in haar. Na een beetje research kwam ik op nog een profiel van haar terecht op Kinky.

Het is nou niet dat ik wil bodyshamen, maar ze ziet er véél te mannelijk uit en haar geadverteerde leeftijd van 49 jaar op Kinky is meer de werkelijkheid dan de 33 jaar op Redlights.

 
Ik ben erbij geweest enkele jaren geleden. Als dit mijn eerste ervaring was geweest met een 'trans' had het ook de laatste geweest. Omdat ik in een bepaalde zin compassie heb met haar heb ik er nooit over willen schrijven, ik kon toen al niet begrijpen dat er ooit een klant twee keer naartoe gaat, en ik dacht dat ze wel zou uitdoven. Zij heeft mij voor 150euro afgetrokken en voor de rest hebben wij over haar gebabbelt, zij had hopen zelfvertrouwen en toekomst plannen, die in mijn ogen heel ver van de realiteit zaten. Zelfs al had ze mij 150euro gegeven had ik niets méér met haar willen doen. Ik was blij dat ik buiten was, en heb mijzelf moeten brainwashen om het geheel te vergeten.
 
Ik heb er ook een tijdje mee gemaild. Wou enorm grote borsten (bimbo extra) en nog ettelijke operaties om een echte bimbo te worden. Zocht iemand die heer/hem hierbij motiveerde en begeleidde.
 
Mijn ervaring met Kelly is ook verre van woaw. Ze doet zelf weinig of niks, alleen maar met haar stevige nep-borsten pronken en veel blah-blah verkopen. Haar pruik heeft betere tijden gekend, haar lingerie-setje (dat ze weigert om uit te doen) is altijd hetzelfde, wil je haar kussen perst ze haar mond goed dicht, wil je haar pijpen of aftrekken vind je haar piemel amper terug enz... Kortom, een dame die weinig of niks initiatief neemt, maar na een uurtje wel zit te zeuren of je niet langer wil blijven. Op deze manier gaat ze daar echter niemand voor warm maken, vrees ik.
 
Mijn ervaring was eigenlijk wel ok, ze had een vriendinnetje bij haar en de trio was best wel leuk, we hebben een glaasje bubbels gedronken en een jacuzzi genomen.
Heb geen ervaring met haar alleen maar ik heb geen negatieve momenten gehad op mijn afspraak dus kan daar niet over oordelen, de date was ontspannend en ben uiteindelijk lekker klaargekomen (verdienste van beide).
 
Onlangs bij Kelly geweest. Appartement was rommelig en zeker niet proper. Kelly zelf was ook redelijk verfrommeld. Een versleten en opvallende pruik, (haar)stoppels op haar tieten, doordringende okselgeur, een ongeschoren baard die van onder de make-up kwam piepen, totaal niet verzorgd! Ze heeft mij wel lekker geneukt, maar dat was ook alles. Voor de rest een heel lang verhaal gehoord over hoe ze er ooit wil uit zien als bimbo. Met enorme tieten en supergrote lippen! En maar blijven babbelen en vragen om langer te blijven. Ik was gekomen om te neuken en geneukt te worden. Maar na het zien van Kelly, was mijn goesting over. Mocht dit mijn eerste ervaring met een shemale geweest zijn, het zou meteen de laatste geweest zijn!
 
Zoals ik hier al eens geschreven heb, moest ik nadien mijzelf brainwashen om haar te vergeten. De beschrijving van Olly1 brengt alles nog eens terug. Het is echt zo slecht als hij beschrijft.
 
Terug
Bovenaan Onderaan