WHEM Rosa - Zoetermeer

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
hey glen
ik heb 2 keer met haar afgesproken, wat op zich al een kunst is , neemt zelden de telefoon op , en dan moet ze nog haken , breien en schoonmaken en boodschappen doen,... en dan ben je over 4 tot 7 dagen aan de beurt, rij je naar zoetermeer, haar straat in , bel je voor het huisnummer , dan pakt ze de telefoon niet meer op... is mij 2 keer gebeurd, dus ik weet niet of de reviews kloppen, ben nooit zo ver gekomen.
 
Op een ander forum staat ze beschreven. Haar diensten zouden prima zijn. Heb haar een jaar geleden eens bericht, kreeg toen vrij vlot antwoord. Van een afspraak is het niet meer gekomen, maar dat lag aan mij.
 
ze is niet mooi en aantrekkelijk, eerder tegen lelijk aan , als je het over Rosa hebt, maar dat is voor eenieder verschillend , ik "doe" alleen 45 plus en het liefst amateur...
en die zijn nu eenmaal niet zo mooi meer als 25 jarigen, maar vaak , losser , spontaner en hebben wat te vertellen en genieten er ook vaak zelf van.
dat doen de meeste latino's en oostblokkers niet.
en daarbij ik heb dochters van 25 , vind ik toch een "dingetje"....
vandaar mijn voorkeur voor een bepaalde leeftijd ongeveer 45 en ouder.
 
Oh oké, bedankt voor je antwoord. Ik zelf had hier niet zo over gedacht. Voor ieder wat wils. Ik was echt benieuwd. Succes en plezier toegewenst tijdens de date(s) met haar 👍🏻
 
Ontvangt nu in Zoetermeer
 
Word wat een trio, het is al moeilijk om met Rosa af te spreken laat staan dat je 2 dames op het zelfde tijdstip kan krijgen. Heb haar ook tijdje geleden geprobeerd te bereiken.....ieder keer een dingetje. Nu ze ook met n.z.c. adverteert skip haar toch.
 
Een keer trio gedaan.
Prijs was rond 140 of zo (weet niet meer).
Andere dame was wat jonger 50+ volgens mij.
Rosa is wel boven 60+, een kleine oude stoute dame dat van seks houd. Stukje porno en lekker pzc.
Ik heb haar keihard geneukt en ze hou veel van. Nog echt flexible ook dus kan lekker verschillende standjes doen.
Andere dame was meer rustig en lief, meer GFE.
Ik wil nog een keer alleen met Rosa, ze is so stout.
Nzc heb ik niet gevraagd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan