Clients to remember...🔥

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dat snap ik allemaal, ik doelde meer op de dame die een klant had die haar live uitschold die ze niet mocht weigeren, aan de ene kant doet dat me meer dan een internetforum, aan de andere kant kan ik er minder mee.

Wat ik ermee bedoel is: Het is dezelfde sfeer die hier in verschillende topics hangt.

Sommige mensen praten continue denigrerend over sekswerkers. Ze delen zelfs vernederende gesprekken.

Op een kamer is het vaak echt niet anders met dit type persoonlijkheid.
Of je treft iemand die zeer geweldadig is (net te hard bijten, klemmen, te hard ad haren trekken, bare proberen (oeps sorry of ik weet dat jij het ook wilt..).
Of je treft een heel onzeker persoon, die zeer afwachtend is, waardoor de verbinding opzoeken heel lastig is. Vaak minder goed gewassen, waardoor wellicht van te voren afgesproken pzc niet mogelijk is of je gaat als sekswerker over persoonlijke grenzen van hygiëne omdat je bang bent.

Beide geven een slechte recensie, beide types denken "zie je wel alle sekswerkers, alle vrouwen deugen niet."

Tuurlijk zijn niet alle sekswerkers ok, maar je kan wel zelf bijdragen aan een fijne sfeer.
Sekswerkers kunnen je problemen voor een moment doen vergeten. Maar persoonlijkheidsproblematiek, dat moet iemand echt zelf doen. Daar zijn andere professionals geschikt voor.

Een dame die je niet kent, kan je niet helpen, in dit geval heb ik haar een duwtje in de rug gegeven.
Maar online dragen we wel zeker allemaal bij aan de manier waarop sekswerkers bezien en behandeld worden.

Bv 1 heer hier vind ik een zeer fijne man.
Maar het moment dat je online erop knalt dat een sekswerker lager is dan de vuilnisman..
Tsja daar raak je mij kwijt 😅
Het is intieme dienstverlening, het is niet wegggoien van je vuilnis.
Verder, laat lekker de hokjes los.
Ik hou ook van kaders, maar als sekswerk zo minachtend was zou de betaling niet zo hoog zijn. We zijn gewenst door zowel regering leiders, popsterren tot aan de bakker.
We zijn nodig.
Als we dat eens zouden accepteren en integreren, dan zou onze dienstverlening een stuk plezanter zijn. ☀️
 
Ik ben dit forum nog niet zo lang aan het volgen. Maar de laatste week ofzo heb ik toch wel het gevoel gehad dat er een paar mensen eigenlijk niet het privilege verdienen van het bezoeken van dames. Zelfs al zouden ze 3 dubbel betalen, als je hen niet met respect kan behandelen, niet hun regels kan volgen en het belangerijkste ze niet kan zien als gelijken. Dan kan je toch niet verwachten dat ze je tot dienst kunnen zijn. Al is je fetish iemand een uur als vuil behandelen dat kan enkel als je het haar duidelijk maakt en ze er mee akkoord gaat. Doorbreekt dat de illusie even ? So be it! Daarmee toon je wel het respect en weet je dat de dame in kwestie akkoord gaat met je fetish.

Ikzelf begin steeds met de vraag wat kan, wat niet en wat heb jij graag, voor mij is dit het aantonen van ik respecteer wat je doet en op deze manier probeer ik het voor ons beide zo leuk mogelijk te maken!
 
Kijk heb je natuurlijk gelijk in dat jullie gewone mensen zijn maar het snijdt wel even het moeilijk probleem aan, hoe ga je om met zo'n professionele relatie. Ik probeerde het gewoon te behandelen als de schoonheidsspecialist maar dat is lastig want met fysieke intimiteit komt vaak ook emotioneel intimiteit en die probeer ik zoveel mogelijk te vermijden aangezien dit een professionele relatie is en ik wil dat zo te blijven en toch moet je stel je je compleet naakt tegen over elkaar. Het blijft een moeilijke balans.

Persoonlijk denk ik: Laat dat zoveel mogelijk los.
Verliefd worden is niet handig. Maar er zijn zoveel meer uitingen van liefde en respect.
Dat kan je best omarmen in dat moment. Dat je volledig in elkaar op kan gaan, dat er oogcontact is, een glimlach, geluiden van genot.
Voor mij is dat intimiteit, gelinkt aan liefde voor mensen ansich.

Het blijft vaak oppervlakkig omdat we vaak bang zijn voor verbinding, bang voor teleurstelling.
En natuurlijk zijn er ook sekswerkers die misbruik maken van verliefde klanten, alsook klanten die veel te veel geven om hun verliefdheid tentoon te spreiden.
Beide niet ok.

Binnen de intieme dienstverlening neem ik mijn verantwoordelijkheid. Merk ik dat ik zelf verliefd wordt, neem ik afstand.
Merk ik dat de ander verliefd wordt of gaat claimen, neem ik afstand.
Krijg ik cadeautjes, geef ik ook wel cadeautjes terug. Gaat om de intentie.
Verantwoordelijkheid is ook: Veilig met mijn lichaam en andersmans lichaam omgaan. Is er een partner, dan geen lippenstift, geen parfum, niet krabben enzovoorts.
Bij mij kan je eerlijk zijn. Dat wordt gewaardeerd.

Sowieso krijg ik echt heel en heel veel terug, allemaal vormen van liefdevolle aandacht. En dit komt toch door de manier waarop ik zelf verantwoordelijk met mensen omga.
Bijvoorbeeld ik vind het niet erg om gerefereerd te worden als klant want dat ben ik en als dat ik altijd dames refereer met hun gekozen naam zelfs als ik hun geboorte naam weet.

Maar bijvoorbeeld nu ook ik wil een nieuwe meid uitproberen maar er is toch een bepaalde loyaliteit gevoel die toch wilt dat ik voor de vaste ga gewoon omdat er toch emotioneel connectie is ontstaan.

Zet jezelf vrij: Jij kan niet geclaimd worden en jij kan de ander niet claimen. Dat is de basis.

Al merk ik zelf ook dat ik soms jaloers ben hoor haha. Ik blijf toch mens. Maar mezelf vrij maken, zorgt ervoor dat ik juist meer mensen kan liefhebben. Dat vergroten van het hart, geeft ook steeds minder ruimte voor teleurstelling en onzekerheid.
En dat is een mooi gevolg.
 
Ik probeerde het gewoon te behandelen als de schoonheidsspecialist maar dat is lastig want met fysieke intimiteit komt vaak ook emotioneel intimiteit en die probeer ik zoveel mogelijk te vermijden aangezien dit een professionele relatie is en ik wil dat zo te blijven en toch moet je stel je je compleet naakt tegen over elkaar.
Wat een zin!

Maar om je antwoord te proberen te geven, tenminste zoals ik het zie.

Ik kan alles even los laten als ik met een leuke vrouw op bed ben. Alleen het daar en dat moment tellen.
Heerlijk vind ik dat!
Maar voordat we zover zijn en weer vanaf dat we gedag zeggen behandel ik haar niet anders dan ik de dames bij de kapper of de bakker doe.
Hoe ik dat doe? Ik onthoud dat het een betaalde dienst is en dat het prettiger voor ons beiden is als ik het zo blijf zien.
Ik wissel van dames zodat ik me niet teveel aan één ga hechten en ik ga niet te vaak, te dicht op elkaar naar dezelfde dame.
Dit alles creëert wat afstand (buiten de tijd op de kamer). Een beetje afstand is belangrijk, zeker als je van jezelf weet dat je het er wat moeilijk mee hebt.
 
Merk ik dat ik zelf verliefd wordt, neem ik afstand.



Zet jezelf vrij: Jij kan niet geclaimd worden en jij kan de ander niet claimen. Dat is de basis.
Kijk en ik ben dus aan het proberen om te voorkomen dat beide partijen verliefd worden zodat die irritante situatie niet ontstaat.


En wanneer wordt je geclaim of ben je aan het claimen waar ligt die grens. Ben je aan het claimen als je betrokken bent met haar en haar situatie, meeste zeggen van niet maar mijn instinct wilt onmiddellijk dan gaan beschermen maar dat is niet te bedoeling.


Het is gewoon balans vinden en die ga ik ook vinden maar ja tot die tijd is het even zoeken.
 
Ik zou zelf meer zeggen. Je kan een slechte jeugd gehad hebben en daarom net dezelfde fouten van je ouders vermijden. Het is gewoon een drogreden waar helaas veel te snel in wordt meegegaan.
Helemaal waar. Ik had ook geen goede vader. Maar bij mij heeft dat er net voor gezorgd dat ik extreem de andere richting uitging. Ik wou net helemaal niet zoals hij zijn.

Ook daar te ver in gaan geeft (soms zware) problemen (negatief zelfbeeld, onzekerheid, donkere gedachten, doorgedreven perfectionisme...), maar dat is met ongeveer alles: extremen zijn zelden goed. Maar ik zou er niet mee kunnen leven om te zijn zoals hij was.
 
En toch even on topic, eens met merendeel wat hier gezegd wordt vanochtend. Behandel elkaar met respect en je hebt een mooie tijd samen... 😍

Hoorde gisteren nog dat hier een raam dvp vorige week door een doorgesnoven keutel is verkracht en mishandeld. Uiteindelijk gered doordat de studenten die er boven wonen hulpgeroep hoorden en raam en deur hebben ingeslagen. Op andere plekken in de straat is er niet zo'n 'buur'. Bij goede vriendin-dvp van me zat daarom de schrik er goed in.
 
Toen alles mis ging...

Als de Keizerin, werd ik geconfronteerd met heel veel verliefdheid. En als dame van plezier kon ik hier totaal niet mee omgaan.
Het was een stuurloos schip, dat ik niet onder controlle had.

Omdat ik poly ben en van meer mensen tegelijk kan houden, werd het heel lastig voor deze heren.
Onzekerheid en jaloezie tot gevolg. Maar ook een verbroken huwelijk..Iets waarvoor ik echt wilde waken, maar wat buiten mijn reikwijdte was.

Natuurlijk voelde ik mij een bitch! Ik twijfelde enorm aan mijn manier van intieme dienstverlening..
Wellicht gaf ik echt te veel.
Toch was ik steeds heel duidelijk geweest. Afstand aangegeven. Maar dan werd er buiten mij om een afspraak gepland met de gastvrouw van 3 uur.
Uiteindelijk voelde ik mij meer hoer dan ervoor..
Omdat er niet naar mijn grenzen werd geluisterd.

Als ik de boodschap gaf: Laten we afstand nemen, nam hij een sleeve tattoo met verwijzing naar mij.
Opnieuw: "Meer afstand alsjeblieft."
Twee gouden kettingen, een echtscheiding en uiteindelijk kocht hij zelfs een huis met de intentie hier met mij te gaan wonen.

Was ik niet duidelijk geweest?
Jawel.
Uiteindelijk moest ik naar het buitenland om onbereikbaar te zijn, zodat hij zijn tijd kon nemen om mij los te laten.

Ik ben mij zeer bewust van hoe intimiteit, betaalde intimiteit, een heel eigen leven kan gaan leiden.
Als ik afstand wil, is dit nooit voor niks.
Ik heb echt het beste met jou alsook mijzelf voor. Ik wil je geen sprookje verkopen. Ik wil je alleen meenemen in een moment van geluk, plezier en genot.

In mijn eigen wereld, mijn paradijs, zou ik zeker en vast een gelijkwaardige poly relatie appreciëren. Niet voor de seks, maar voor de liefde voor elkaar.
Maar zover ben ik zelf ook nog niet. Ik geniet van wat ik nu mag delen en wat ik terug krijg. En voor nu is dat ook echt meer dan voldoende.

❤️
 
Jup net wakker dan is grammatica een complete ramp met mij. Maar thanks voor het antwoord maar dan komen bij mij weer vragen op zoals ; wat is te vaak 1x per maand of 1x in de twee weken. En ja alles loslaten is gruwelijk moeilijk voor mij. Een van de gruwelijke nadelen van mijn brein.
Tja, dit is voor iedereen anders. Sommigen zouden waarschijnlijk niet meer dan één keer naar dezelfde dame moeten gaan.
Veel hangt natuurlijk ook af van hoe vaak je in totaal dames bezoekt.

Maar even uitgaande van dat je 1x per 1-2 weken gaat. Dan is waarschijnlijk maximaal één keer in de maand naar dezelfde dame gaan een goed startpunt. Gaat je dit goed af kan je een extra keertje gaan, heb je het er moeilijk mee sla een keer over.

Toen alles mis ging...
Bedankt voor het delen lieverd.
 
Als ik de boodschap gaf: Laten we afstand nemen, nam hij een sleeve tattoo met verwijzing naar mij.
Opnieuw: "Meer afstand alsjeblieft."
Twee gouden kettingen, een echtscheiding en uiteindelijk kocht hij zelfs een huis met de intentie hier met mij te gaan wonen.
... damn

Dit heb ik met enige verbazing zitten lezen.
 
... damn

Dit heb ik met enige verbazing zitten lezen.
Nog veel erger, ik wist het niet maar ik ben niet eens verbaasd.

Oh en @Miss Tiffany. Het spijt me als je het vervelend vindt dat ik je in mijn vorige bericht aanspreek als lieverd. Daarvoor ken ik je eigenlijk niet goed genoeg, maar het was mijn directe reactie op jouw bericht (gecombineerd met de wens iemand te knuffelen) en ik vond dat ik het dan ook maar zo moest schrijven.
 
Lieve schatjes van me met veel plezier introduceer ik mijn nieuwe collega Jessy @Jessy98

Super knappe Nederlandse meid van 24 lentes jong!
Enkel ervaring met stoute massages. Ik weet zeker dat menigeen haar wel iets wil bij leren 🤭
Wees lief voor deze dame anders wordt ik boos 😉😘
Bekijk bijlage 180933

Hoi @Jessy98,
Welkom hier en veel plezier en genot gewenst.
24 jaar wat een heerlijke leeftijd dat kan mij ook jong houden.

Zal zeker lief zijn voor haar @Miss Tiffany maar dat ben ik voor alle lieve jonge meiden/vrouwen ;) 😘
 
En toch even on topic, eens met merendeel wat hier gezegd wordt vanochtend. Behandel elkaar met respect en je hebt een mooie tijd samen... 😍

Zo simpel is het uiteindelijk hè. Respect, basis beleefdheid, de vriendelijkheid en liefde die je geeft ga je ontvangen.

Bij één van mijn eerste bezoeken begon de dame op het einde het bed opnieuw te fatsoeneren en haar kleren te zoeken. Ik begon te helpen en ze verschoot daarvan. Ik vond het onlogisch dat ik er gewoon op zou staan kijken of zou weglopen zonder te helpen. Zij vond het super lief en was het duidelijk niet gewend.


Bij een goede vriendin-dvp van me zat daarom de schrik er goed in.
Volkomen begrijpelijk, ocharme. 😕 En dan nog durven sommigen beweren dat het 'zo gemakkelijk geld verdienen' is... Echt ziekelijk.
 
Toen alles mis ging...

Als de Keizerin, werd ik geconfronteerd met heel veel verliefdheid. En als dame van plezier kon ik hier totaal niet mee omgaan.
Het was een stuurloos schip, dat ik niet onder controlle had.

Omdat ik poly ben en van meer mensen tegelijk kan houden, werd het heel lastig voor deze heren.
Onzekerheid en jaloezie tot gevolg. Maar ook een verbroken huwelijk..Iets waarvoor ik echt wilde waken, maar wat buiten mijn reikwijdte was.

Natuurlijk voelde ik mij een bitch! Ik twijfelde enorm aan mijn manier van intieme dienstverlening..
Wellicht gaf ik echt te veel.
Toch was ik steeds heel duidelijk geweest. Afstand aangegeven. Maar dan werd er buiten mij om een afspraak gepland met de gastvrouw van 3 uur.
Uiteindelijk voelde ik mij meer hoer dan ervoor..
Omdat er niet naar mijn grenzen werd geluisterd.

Als ik de boodschap gaf: Laten we afstand nemen, nam hij een sleeve tattoo met verwijzing naar mij.
Opnieuw: "Meer afstand alsjeblieft."
Twee gouden kettingen, een echtscheiding en uiteindelijk kocht hij zelfs een huis met de intentie hier met mij te gaan wonen.

Was ik niet duidelijk geweest?
Jawel.
Uiteindelijk moest ik naar het buitenland om onbereikbaar te zijn, zodat hij zijn tijd kon nemen om mij los te laten.

Ik ben mij zeer bewust van hoe intimiteit, betaalde intimiteit, een heel eigen leven kan gaan leiden.
Als ik afstand wil, is dit nooit voor niks.
Ik heb echt het beste met jou alsook mijzelf voor. Ik wil je geen sprookje verkopen. Ik wil je alleen meenemen in een moment van geluk, plezier en genot.

In mijn eigen wereld, mijn paradijs, zou ik zeker en vast een gelijkwaardige poly relatie appreciëren. Niet voor de seks, maar voor de liefde voor elkaar.
Maar zover ben ik zelf ook nog niet. Ik geniet van wat ik nu mag delen en wat ik terug krijg. En voor nu is dat ook echt meer dan voldoende.

❤️
Dat is erg zot en creepy. Ik heb ook een gelijkaardig verhaal gehoord van een dame. Als je echt van iemand houd neem je afstand als de ander dat vraagt.

Het probleem is vaak dat mensen sex zien als een teken van liefde. Dat is waar en geen waar. Je kan sex hebben uit liefde maar ook sex zonder liefde. Bv als vrienden, dvp of gewoon iemand die je niet kent gewoon omdat het leuk is.

Vaak worden er dingen gezocht die er niet zijn of signalen die verkeerd begrepen worden. Het is heel erg dat de gast vrouw jou verzoek om die man te mijden negeerd.
 
Ja hiervoor enkel erotische massages.
Dus haar horizon in de erotiek ah verbreden 🥰

Eerste dat ik dacht: dit gaat mij klanten kosten 🫣🫣 want ze is echt heel knap! Naturel, lang, volle boezem, lieve persoonlijkheid, echt een plaatje!

Maar ik gun het haar van harte!

Een ieder is knap en aantrekkelijk op zijn/haar eigen manier schoonheid. De ene keer val ik op een vrouw met kleine borsten en de andere keer op één met grote(re) borsten. Het moet bij het lichaam passen vind ik. De verhouding moet zeg maar niet scheef zijn.
 
Nog veel erger, ik wist het niet maar ik ben niet eens verbaasd.

Oh en @Miss Tiffany. Het spijt me als je het vervelend vindt dat ik je in mijn vorige bericht aanspreek als lieverd. Daarvoor ken ik je eigenlijk niet goed genoeg, maar het was mijn directe reactie op jouw bericht (gecombineerd met de wens iemand te knuffelen) en ik vond dat ik het dan ook maar zo moest schrijven.

Excuses voor lieverd te gebruiken, nee hoor dat is onnodig! Heerlijk 🥰🥰
Lieverd is altijd gewenst!
Hahaha, het blijft genieten op zo'n forum dat er een bepaalde discussie loopt en er iemand nog tussendoor op vorige week aan het reageren is 🥰
Ja die moet nog inhalen van vorige week haha.

Ook dat is een lieverd @beffer007 😘
Als ik het goed gelezen had heeft ze het wel gezegt. Zowel tegen hem als de mensen van het huis.

Ja was bekend van de gouden ketting tot aan de tattoo 🙈
Maar daar was de instelling gewoon knaken verdienen en verder niks.
 
Hahaha, het blijft genieten op zo'n forum dat er een bepaalde discussie loopt en er iemand nog tussendoor op vorige week aan het reageren is 🥰
Ik vind dat de max. Zaterdag had ik een date. Dus kon ik even niet mee lezen. 3 pagina´s om te lezen. 😁 gisteren naar de kapper achteraf ook terug leesstof 😁
 
Excuses voor lieverd te gebruiken, nee hoor dat is onnodig! Heerlijk 🥰🥰
Lieverd is altijd gewenst!

Ja die moet nog inhalen van vorige week haha.

Ook dat is een lieverd @beffer007 😘


Ja was bekend van de gouden ketting tot aan de tattoo 🙈
Maar daar was de instelling gewoon knaken verdienen en verder niks.
Dat is ook de reden waarom ik privé-huizen lang gemijd heb. Omdat ik het gevoel heb van de dame moet het maar ondergaan voor zolang de klant betaald.

Wat ik mij af vraag is hoeveel hou jij er aan over van die 150€ en hoeveel het huis? Om een voorbeeld het huis dat ik bezoek had een promo 30 min voor 80€ i.p.v 100€.

Dan vraag ik mij af word die 20€ afgehouden van de in komsten van het huis? Of van haar loon? Of is het elk 10?

En ook gewoon is de dame het er wel mee akkoord? Of is het niet te kiezen.
Nu ben je weer een knappe verschijning vers vd kapperstoel!
Idd het bord langs de weg zij je bent te snel.😂

Het is een vriendin van mijn ouders en ik die mijn haar knipt. Best wel leuk er kan eens geplaagd worden. Gisteren stond ik bijna met mijn mond vol tanden. 😂
 
Nou 6-0 verloren en ik kan bekant niet meer lopen door hamstring.
Maar gaat steeds beter pieterke. Onze keeper is al 65 he en nee dat is niet zijn rugnummer. 🤣

Succes met de reparatie en een fijne zondag allen! ;)

Aai hamstring kan echt verrekte pijnlijk zijn als je daar een probleem mee hebt. Pas goed op jezelf er mee heb er vroeger ervaring mee gehad.
 
Terug
Bovenaan Onderaan