Alternatief voor Tikkie

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ter bescherming van sekswerkers zou een anoniem betaalsysteem wel heel erg schelen. Vergeet niet dat verreweg de meeste sekswerkers gewoon op een leuke manier hun diensten willen aanbieden en er niet op uit zijn om mensen op te lichten. Sekswerkers hebben meer te vrezen van klanten dan andersom. Een stukje warmte en vertrouwen over en weer zou veel schelen. Respecteren en faciliteren van privacy hoort daar ook bij.
Ik heb verhalen gehoord van dames waar ik wel eens mee afspreek..... dit moet echt komen.
 
Banken en overheden doen er alles aan om alles digitaal te krijgen en dus iedereen te controleren. Geloof me dat is hun doel. Want controle is macht.

Voor sexdiensten denk ik dan: gewoon die cash meuk accepteren. Sexwerkers moeten gewoon zonder kosten kunnen storten. Kom op zeg dat snapt iedereen toch?

Banken zijn totaal niet innovatief, je zou ook automatische stortboxen kunnen ontwikkelen waar je geld door een scanner gaat en in de box belandt. Geen telfouten meer en veilig dicht. Unsealen kan met key van ondernemer of de bank. Doet de ondernemer het dan moet hij opnieuw laten tellen. Unit veilig en onhackbaar maken.
Zo kun je ook de digitale uitkomst alvast uploaden en syncen met je boekhouding. Verantwoordelijkheid ligt dan bij onderneming en bank kan controleren achteraf.
 
Je kan toch gewoon contant geld in een automaat storten? ik doe dat zelf regelmatig ,laten we zeggen drie of vier maal per jaar
Je stopt je pasje in de machine ,het muntgeld in een bak en het papiergeld in een soort la , de machine telt het en als je akkoord gaat staat het op je rekening
Beschadigde biljetten of munten krijg je gewoon terug en als er kosten aan verbonden zijn zijn die zo marginaal dat ze mij nog nooit opgevallen zijn , in iedere grotere plaats is wel één of meerdere van dergelijke machines aanwezig en waar ik ga staat hij gewoon in een ruimte met een paar pin automaten waar je ook buiten kantooruren terecht kunt

Maar dit was geloof ik niet echt de vraag van Amber Annabel , die vroeg expliciet naar een veilige anonieme online betalingsmethode om virtuele diensten en dergelijke af te kunnen rekenen
 
als er kosten aan verbonden zijn zijn die zo marginaal dat ze mij nog nooit opgevallen zijn
De kosten hangen af van je bank en het gestorte bedrag. Bij ABN AMRO is het bijvoorbeeld 0,5% over het gestorte bedrag per transactie, tot een bedrag van € 10.000. Bij de Rabobank is het de eerste vier keer € 2,25 per storting (maximumbedrag € 2500), en daarna € 9,50 per storting. Bij ING is het € 6,00 per storting (maximaal € 3000 per dag). Bij SNS (GWK Travelex) is storten bij mijn weten gratis, maar je moet het in persoon doen, en de medewerker kan je een hoop vragen stellen over de herkomst van het bedrag en de transactie zonder opgave van redenen weigeren.
 
De kosten hangen af van je bank en het gestorte bedrag. Bij ABN AMRO is het bijvoorbeeld 0,5% over het gestorte bedrag per transactie, tot een bedrag van € 10.000. Bij de Rabobank is het de eerste vier keer € 2,25 per storting (maximumbedrag € 2500), en daarna € 9,50 per storting. Bij ING is het € 6,00 per storting (maximaal € 3000 per dag). Bij SNS (GWK Travelex) is storten bij mijn weten gratis.
Oké die kosten worden later verrekend neem ik aan want voor zover ik weet krijg je gewoon keurig het bedrag op je rekening wat je in die machine douwt
Raar eigenlijk dat je moet betalen voor een handeling die volledig geautomatiseerd is en waar geen bankmedewerker aan te pas komt , oké die machines kosten ook geld natuurlijk maar ze hebben er volgens mij alle belang bij om geldzaken uit het contante circuit te halen en zo veel mogelijk geld in hun beheer te houden
 
Oké die kosten worden later verrekend neem ik aan want voor zover ik weet krijg je gewoon keurig het bedrag op je rekening wat je in die machine douwt
Raar eigenlijk dat je moet betalen voor een handeling die volledig geautomatiseerd is en waar geen bankmedewerker aan te pas komt , oké die machines kosten ook geld natuurlijk maar ze hebben er volgens mij alle belang bij om geldzaken uit het contante circuit te halen en zo veel mogelijk geld in hun beheer te houden
Volgens mij zitten de kosten hem vooral in de wettelijke verplichting om onderzoek te doen naar witwaspraktijken, en het feit dat die kosten over steeds minder klanten verdeeld moeten worden (want steeds minder mensen storten contant geld).
 
Ik houd het bij cash.
In mijn buurtwinkel vraag ik bij het afrekenen er steeds 2 briefjes van 50 bij, en dan pinnen.
Altijd dure boodschappen .
En de zaakvoerder heeft nog eens een mooi wijfie ook, en 2 prachtige twintigjarige dochters met heerlijke tieten en kontjes.
Dus ik ben nog eens goed opgewarmd voor ik vertrek .
 
Voor de dames die ook digitale diensten aanbieden: onlyfans? Geen idee wat je aan kosten mag afdragen. Profiel houd je vrij basic met het bericht voor 'maatwerk' een DM voldoende is. Wellicht pak je zo wat extra klanten mee.
 
Voor de dames die ook digitale diensten aanbieden: onlyfans? Geen idee wat je aan kosten mag afdragen. Profiel houd je vrij basic met het bericht voor 'maatwerk' een DM voldoende is. Wellicht pak je zo wat extra klanten mee.
Ik heb mij daar wel eens in verdiept. 20% commissie en volgens de dames veel werk met promoten. Praten over afspreken is ten strengste verboden. Dan ben je direct jouw account kwijt en ook het geld.
 
Hey dames,

Sinds al een hele tijd is het gebruiken van Tikkie niet meer anoniem.

Maar helaas is er nooit een vervanger gekomen, die populaire in gebruik is. Alle alternatieve die ik heb gebruikt zijn, of niet bekend bij de heren, of ze hebben er negatieve ervaringen mee. (kunnen natuurlijk smoesjes zijn. )

Welke anonieme online betaal mogelijkheden gebruiken jullie?
PayPal, PaySafe kaarten, Cadeaubonnen (in bepaalde gevallen), geschenken (in bepaalde gevallen) en ja gewoon cash.
Helaas bijzonder weinig mogelijkheden.
 
Cadeaubonnen/tegoeden is (als je de juiste kiest) anoniem en kun je dan tegen een kleine commissie inwisselen op bijvoorbeeld https://www.wissel.nl/

Voorbeeld:
Maak als ontvanger een anoniem email adres aan, bijvoorbeeld op protonmail.com
Er moet 50 euro betaald worden.
Laat de klant 2x netflix tegoed kopen op bijvoorbeeld: https://www.primera.nl/25-netflix-code
De klant geeft aan dat het een cadeau is en vult het emailadres van de ontvanger is.
Klant betaald met IDEAL (in dit voorbeeld aan de Primera)
De ontvanger krijgt netjes het netflix tegoed binnen in de mail.
Ontvanger wisselt dit later in bij een wisselbedrijf tegen een geringe commissie.

Op die manier maak je wel wat verlies als ontvangende partij maar blijf je voor de klant volledig anoniem. Alleen het wisselbedrijf weet jouw gegevens.

Het beste is om vooraf met het wisselbedrijf kort te sluiten voor welke tegoed/cadeaubonnen zij de minste commissie in rekening brengen (sommige bonnen/tegoeden zijn meer gewild dan andere, kwestie van vraag en aanbod) zodat je er het meeste aan overhoud. En dan laat je de klant dat specifiek kopen en aan jou "kado" doen.
 
Laatst bewerkt:
Paypal perhaps? I only pay with it myself and I have no idea what the receiving party can see from the payer. Of course it is linked to a bank account, but the recipient certainly does not see it.
PayPal is against sex workers. I was a cam girl in America and when PayPal found out that the money in my account came from a cam site, they locked the account and I didn't get that money. It may be different in Europe regarding PayPal, but PayPal did tell me that I was violating their terms and conditions. I would not use PayPal for work.
 
Ik zit met een gelijkaardig probleem.

Cash is natuurlijk voor de hand liggend als het gaat om een bezoek, maar er wordt de laatste tijd regelmatig gevraagd naar "digitale diensten". Telefonisch entertainment, een korte film of pikante foto's doorsturen etc.

Cash is dan geen optie, Paypal en andere online betaalmethoden mag je niet gebruiken als je seksuele content of diensten verkoopt!
De enige mogelijkheid lijkt mij Paysafe Card, volledig anoniem voor de gebruiker. Het nadeel is dat je zo'n kaart eerst in een winkel moet aankopen, een heel gedoe toch als je net in een geile bui bent.

Digitale seksuele content is typisch een impulsaankoop, het moet onmiddellijk beschikbaar zijn, tegen de tijd dat je op en af naar de winkel gaat is je verstand al lang terug! :ROFLMAO:

Tips zijn welkom.
Cryptomunten en PayPal gaat makkelijk en snel.
Een anoniem PayPal account aanmaken is met 5 minuten gebeurd & Cryptomunten is volatiel maar wel veilig en snel
 
Bitcoin via het Lightning Netwerk (een extra betalingslaag op het Bitcoin-protocol met meer privacy, snelheid en lagere kosten) is het eerste wat mij te binnen schiet. Het Lightning Netwerk werkt daarbij met betalingsverzoeken / facturen, dus dat sluit redelijk aan op de use-case. Gebruiksvriendelijkheid is nog wel een issue, maar geef het wat tijd en dat zal ook beter worden.
 
Paysafe kaarten zijn slechts bij een beperkt aantal online winkels te besteden toch? Anders zou het inderdaad een mooi systeem zijn.
Cadeaubonnen als VVV of een digitale AH kaart zou kunnen, maar ook daar geldt het beperkt aantal winkels dat accepteert.

Ik heb een keer gebruik gemaakt van Wise, dat vond ik erg goed werken. Net als bij PayPal hoef je alleen het emailadres van de ontvanger te weten. Je betaalt via iDeal bijvoorbeeld, aan een bankrekening van Wise. De ontvanger krijgt een mail en moet dan bankgegevens invoeren waarna Wise het geld overmaakt. Ik denk dat dit precies is wat je zoekt? Kost ook niets. Ik moet wel zeggen dat ik een klein bedrag overmaakte en dat het uiteindelijk niet doorging door de ontvanger, dus misschien dat er haken en ogen aan zitten in sommige gevallen. Misschien kan je het eens testen en terugrapporteren?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?

Partners

Nieuwste berichten

Forum statistieken

Onderwerpen
37.147
Berichten
717.981
Leden
33.144
Nieuwste lid
Mirella
Terug
Bovenaan Onderaan