Tippelzone, Antwerpen, België

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

mechelen

Stamgast
Forumpionier
353
02/07/21
328
12
In Antwerpen werd er vroeger getippeld in de 'Atheneumbuurt', de Van Stralenstraat en omgeving, vlak bij het Centraal Station. Nu gebeurt dat sporadisch nog, maar het zijn hoofdzakelijk junks.
De politie patrouilleert daar vaak en je riskeert een ferme boete.
 
Klopt Mechelen. Er zijn nog tippelaarsters, maar inderdaad van een heel laag niveau. Vroeger, had je rond het centraal station meisjes die aan de drugs waren die je pijpten voor 10 euro. Allez, dat zegden ze toch. Kom maar mee naar toilet: we zullen ons amuseren. In café Breda of de Koetsier, beiden inmiddels opgedoekt, ontmoette je ze steevast. Nooit op ingegaan want er liepen daar ook nog een aantal ongure types rond die je wel eens konden volgen. En dan had je nog de sexbio Planet Sexy. Ook verdwenen. Ik ben daar in een ver verleden een paar keer binnengestapt en pas twee keer was het raak. Dertig, veertig mannen die zich rond 1 (jawel 1) meisje verzamelden, die enkel en alleen haar jaretelles en kousen aanhield, en er bovendien, weliswaar in het donker niet onaardig uitzag,) en maar tongzoenen, pijpen zonder condoom, ook neuken zonder en likken aan haar kutje. Echt decadent. De waanzin voorbij. En dit alles voor niks. Hygiënisch was het wel niet want de spermavlekken (excuseer me voor de uitdrukking) spatten in het rond. En die zijn nooit meer verdwenen want beetje bij beetje rook het stilaan daar naar zweet, urine en dergelijke meer. De tweede keer was er minder volk. Zo'n 15 kerels voor alweer een eenzaam meisje vergezeld van haar partner. Ook toen ging deze deerne geweldig te keer. Later is de Planet Sexy verloederd tot een kot vol transen en homo's. Tot het een stille dood stierf. Moet nu reeds 2 jaar geleden zijn me dunkt.
 
Er worden hier twee dingen door elkaar gehaald: de Atheneumbuurt en de omgeving van het Centraal Station.

De tippelbuurt was de Atheneumbuurt, bestaande uit de Van Straelenstraat, de Osystraat, de Van Maerlandstraat, de Goudbloemstraat en de Rotterdamstraat. Er waren daar destijds verschillende rdv hotelletjes, vaak niet meer dan een uitgewoond huis dat als kamerverhuur voor kortverblijf werd uitgebaat. Zowat het enige overblijvende hotel moet de Canterbury zijn, alhoewel dat tegenwoordig 'eigenlijk' geen rdv hotel maar is, maar een gewoon hotel. De geest van vroeger dwaalt daar nog wel wat rond, want er komen nog regelmatig onechte paartjes kameren.

De omgeving van het Centraal Station was geen tippelbuurt, maar moet je eerder een uitgangsbuurt noemen.

Het belangrijkste woord in mechelen zijn openingspost is zeker vroeger. Wie daar de dag van vandaag nog zijn vertier gaat zoeken bij de meisjes zal van een kale reis thuiskomen. Zoals mechelen vermeldt, nog eens een verloren gelopen junk, maar niets deftigs meer. Behalve de controles van de politie, sinds de grote opkuis daar. Die zijn wél deftig.
 
Laatst bewerkt:
Ja mannen, waar is den tijd ?
Heb hier vroeger heel wat Belgische franken achtergelaten, 1000 BEF voor de DVP en 300 voor de kamer.
Exotische Leila, in haar jonge tijd één van de knapste DVP's, Valerie, Claudine, Cathy de Cannes, Sandra de Hollandse van Surinaamse afkomst. De Antwerpse Katia die altijd in de Canterburry zat ...
Toen tippelen verboden werd hebben een aantal meisjes de weg naar het SKW gevonden . Die zijn nu op een paar na ook allemaal op pensioen gegaan.
Nostalgie
 
Enkele weken terug toen ik van de laatste zonnestralen genoot op een bankje op het Sint Jansplein werd ik meermaals benaderd door dames.
Eerst door een blondje van rond de 40 met kort haar met een blikje zwaar bier in haar hand, later door een grote slanke niet bijzondere negerin die m.i. iets jonger was.
Nog wat later zag ik een jong grietje (met toch wel enkel junkiekenmerken) met een echt oude dikke vent weggaan....
 
Eergisteren een gipsysletje tegengekomen in een café op de hoek van de Dambruggestraat en de Lange Beeldekensstraat.
Kreeg interessante voorwaarden, maar ben er toch niet op ingegaan...
 
Angelique zit nog altijd in het SKW (Verversrui), uiteraard intussen een generatie ouder geworden. Maar nog steeds vrij populair.
Klopt, ik denk dat zij en de exotische Lila VT 18? nog de enige "oudgedienden" zijn (met alle respect) uit de tippelbuurt van weleer.
Vroeger heel dikwijls bij Lila geweest in de Goudbloemstraat ...was toen één van de knapste dvp's van t stad.
Mis toch nog vooral Cathy de Cannes daar had ik een goeie klik mee, alles gaat voorbij :cry:
 
ik denk dat zij en de exotische Lila VT 18? nog de enige "oudgedienden" zijn (met alle respect) uit de tippelbuurt van weleer.
Vroeger heel dikwijls bij Lila geweest in de Goudbloemstraat
Inderdaad, zij zijn ook bij mijn weten de enigen. Het neukhotelletje in de Goudbloemstraat is intussen ook al een eeuwigheid gesloten en omgevormd tot woongelegenheden. Mochten de muren daar kunnen praten, het zou een heel lang en leuk verhaal worden.
 
Antwerpen heeft enerzijds geïnvesteerd in een 'best of Europ' raambuurt, maar anderzijds werd er dan ook energie gestoken in het lamleggen van de tippelprostitutie (Atheneumbuurt). Tippelen is niet toegelaten. Als het nog gebeurt, is het klandestien. Of je daar dan de scharrel van de week gaat scoren, is weinig waarschijnlijk want als ze nog een uitzondering treft, zal het waarschijnlijk een hardnekkige achtergebleven junk zijn. Die waren er vroeger trouwens ook al meer dan genoeg in de AB. Ik zou niemand aanraden om nog op een tippelmeisje te gaan hopen daar in de buurt, want je loopt meer kans dat je een nummertje met de politie mag gaan maken ipv met een meisje.

De hotelletjes van weleer zijn intussen in die buurt ook allemaal ter ziele gegaan, Uitzondering is de Canterbury, dat bestaat nog, maar het is zogezegd een meer 'normaal' hotelletje geworden. Er ademt echter nog wel een geest van het afwerkhotel-verleden, en niemand zal je scheef bekijken als je daar met een vriendin of met een escortje effe wat turnoefeningen komt doen.
 
Indertijd pikte ik daar regelmatig eentje op langs de Rotterdamstraat, ze noemde zichzelf Nancy en had een Hollands accent.
En dan gingen we altijd in een afwerkhotelletje in de Van Stralenstraat. Nostalgie van zowat 25 à 30 jaar geleden.
Als ik daar nu nog langsloop dan vraag ik me soms wel eens af wat er van haar geworden is.
Ook liep daar toen een Deense rond die hier in 't stad studeerde en geld nodig had voor dat te betalen.
Een heel verlegen meisje, waar ik leuke tijden heb mee beleefd.
 
Heb zo al meer dan twintig jaar geleden eens een knappe milf aangesproken die in het SKW wat "rondliep".
Samen naar het Zeemanshuis waar ze een kamer huurde.
Een half uur voor 2000 Belgische franken met een gelegenheidsprostituee. Was OK maar niet echt top, beetje spannend ook.
Was een française, heb haar daarna nooit meer terug gezien.
Een aparte ervaring, nu nostalgie, het Zeemanshuis ook trouwens ;)
 
weet niemand waar ik nog een tippelhoertje kan vinden in antwerpen vind het zo geil een hoertje op te pikken op straat

Alles verandert !

In Antwerpen en bijna in al België, zijn tippelhoertjes een verre herinnering uit het verleden geworden.

Er zijn er nog enkele in Brussel, enerzijds in de Alhambrawijk, overdag en 's avonds, met het Vlaams theater, de Koopliedensstraat en de omliggende straten, en anderzijds langs de Louizalaan, vanaf 22 uur.

Maar het worden er steeds minder, en zij die er nog zijn, bereiden de overgang voor van een totaal verbod op straatprostitutie, zoals in Frankrijk en dat politiek wordt voorbereid, naar prostitutie op het internet.

Steeds meer straatmeisjes hebben een profiel op RedLights of Quartier-Rouge, en sommige, zoals Elsa de Russische, zijn naar de Aerschotsstraat verhuisd.

🤔
🧐😎😿
 
Klopt, ik denk dat zij en de exotische Lila VT 18? nog de enige "oudgedienden" zijn (met alle respect) uit de tippelbuurt van weleer.
Vroeger heel dikwijls bij Lila geweest in de Goudbloemstraat ...was toen één van de knapste dvp's van t stad.
Mis toch nog vooral Cathy de Cannes daar had ik een goeie klik mee, alles gaat voorbij :cry:
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan