Recensie babs

Jdnv

Newbie
1 nov 2021
9
3
Eens afgesproken met Babs, vooral omdat ik nieuwsgierig was na het zien van haar advertentie.
Afspreken ging vlot en dame was correct op tijd op de afspraak.
Na een korte kennismaking verder gegaan naar hetgeen waarvoor we gekomen waren; pijpen deed ze degelijk, en ze nam hem ook volledig in de mond. Beffen vond ze wel lekker, maar zelf afgeknapt op haar vrij grote clitoris.
Tijdens de seks doet ze goed mee en verschillende standjes zijn geen probleem.
Al bij al een deftige date, ze doet wat ze aangeeft in haar profiel, maar geen echt herhalingsgevaar voor mij.
 

gracias

Meeloper
14 mei 2022
25
24
Heb ze een jaar geleden ook eens geboekt na veel twijfelen. was wel in orde, Een vriendelijke dame maar de grote clitoris is een afknapper voor mij. Ik kan het mij nu een jaar later nog inbeelden..😐 denk dat de oorzaak ligt bij fitness en hulpmiddelen.
 
  • Leuk
Waarderingen: feynoord

Florr

Newbie
3 jul 2021
6
1
Onlangs ook eens mee afgesproken, is zoals ze op de foto’s staat.voor mij was het nieuw en eens iets anders. Persoonlijk gezien ga ik er niet meer mee afspreken omdat iets me toch zei dat ze te mannelijk overkwam. Niet tegenstaand deed ze wel heel erg haar best en was ze zeer vriendelijk en proper. Maar toen we bezig waren en ik haar armen vastnam en die pomphard waren besefte ik toch dat ik eerder voor de meer vrouwelijke types ben.
 

Carl P

Meeloper
26 jan 2022
63
28
Ik heb haar vorig jaar ook eens mogen bespelen. Is stevig gebouwd door fitnes maar best wel een lieve dame. Weet wat ze wil en wat niet. Grote clitoris was voor mijn geen issue. Wel geen herhalingsgevaar.