Chantal, Enschede

69Charger

Stamgast
Oudgediende
30 jun 2021
348
14
475
Weet Niet Hoor Ze Is Wel Heel Erg Dol Op Hoofdletters In Haar Advertentie Maar Verder Is Er Geen Touw Aan Vast Te Knopen Springt Van De Hak Op De Tak Maar Zegt Eigenlijk Niks En Bovendien Gatverdamme
 
  • Leuk
Waarderingen: Suprice

Glenn

Wandelaar
23 jul 2021
99
90
40
Chantal is een vrolijke lieve tante die open doet met een glimlach. Een vlotte babbel heeft waardoor er niet gauw stiltes vallen.
Ben een keer bij haar geweest nadat ik haar in een filmpje met porno Bob had gezien. Ze stuurt je wel eerst op een soort speurtocht naar een ander adres voordat ze het juiste adres geeft. Nadeel vond ik dat mensen je daar eenmaal aangekomen in de straat makkelijk naar binnen of naar buiten zien komen. Ervaring was goed en ze heeft echt enorme borsten. Daarnaast is 70 euro voor een half uur zeker niet slecht gezien de overige dames al gauw 80 a 100 vragen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Kapitein81 en Suprice

Glenn

Wandelaar
23 jul 2021
99
90
40
Ze is zeker niet meer zo jong als in het filmpje daar was ik ook al achter gekomen tijdens mijn bezoek. Alleen 70 euro voor een half uur is wel een van de voordelen. Heb ook wel meegemaakt dat een dame 100 vroeg voor een half uur en bij elke handeling in bed meer wou hebben. Enorme afknapper op zo'n moment. Chantal mag wel niet de jongste meer zijn maar je krijgt wel waar voor je geld.
 

Streamliner

Wandelaar
9 aug 2022
48
14
Pas nog geweest, vriendelijke dame,vrolijk aardig en lief. Geen klok kijker, is mij goed bevallen. Netjes ontvangen en ook schoon vind ik ook belangrijk, haar die waren goed.
 

Hornypony

Wandelaar
15 jul 2021
70
18
46
Paar keer gebeld op verschillende tijdstippen, uren uit elkaar. Geen gehoor. Vreemd, advertentie is dezelfde dag nog ververst. Goed, het kan druk zijn dus ik probeer het nog wel een andere keer. Op een zeker moment neemt ze telefoon aan, rond 16.30. Nee, hele middag en avond bezet. Nou, en dat op een doordeweekse dag. Vreemd, echter niet onmogelijk. Paar dagen erna bel ik weer. Paar keer geprobeerd met flinke tijd ertussen. Ineens neemt iemand de telefoon aan en krijg ik (redelijk bot) te horen dat ik niet constant moet bellen.
Denk niet dat ik obsessief gebeld heb, als je geen andere optie biedt voor af te spreken dan moet je proberen totdat je antwoord krijgt.
Maar ik bel voortaan iemand anders.....
 

Hornypony

Wandelaar
15 jul 2021
70
18
46
Nou, ik heb op diverse momenten geprobeerd. En als het eerste contact meteen gaat "ja, ik ben de rest van de dag bezet!" zonder antwoord af te wachten, zonder voorstel voor een ander moment. Tweede keer verrot gescholden "Honderdduizend keer gebeld" en dat klopt echt niet. Als het 10x bij elkaar is over enkele weken bij elkaar, dan is het veel.
 

Ben131

Wandelaar
15 nov 2021
26
1
6
Onlangs met haar een date gehad. Afspreken ging prima. Parkeren in de straat moeizaam omdat het parkeerautomaat geen pinpas accepteerde; kon alleen met contant geld.
Chantal is zeer fors qua postuur, maar als je daarvan houd is er niets mis mee. Ze is aardig en gezellig, alles loopt zoals je bespreekt met haar. Toch vond ik het een beetje oppervlakkig allemaal. Je merkt dat ze zeer ervaren is, waardoor je niet echt een gfe krijgt.
 

Apg

Newbie
8 jan 2023
10
1
8
Ik had al gezocht naar haar topic, dank je.

Ik heb haar ook een aantal keer bezocht (is wel ff geleden) en vind haar echt een heerlijke vrouw. Alles erop en eraan😉. Ze was ook een van mijn eerste bezoeken bij een dame, de eerste keer was ik zo opgewonden dat ik al klaarkwam tijdens het beffen. Ze had hem op dat moment geeneens in de handen gehad 😂. Dat was wel vlug natuurlijk maar de tijd die je boekt krijg je. Alleen anaal met haar spijtig genoeg niet gedaan, na ja altijd een reden om weer eens te gaan. En je kan ook een goed gesprek houden met haar over alles. Voor toekomstige bezoekers je zal geen spijt krijgen, althans dat is mijn mening.
 

Genieter_09

Vaste klant
30 okt 2021
156
5
68
Omgeving Zwolle
Onderlaatst contact met haar opgenomen toen ik belde nam ze gelijk op en afgesproken om 2 uur later bij haar te zijn. De straat is makkelijk te vinden en parkeren ook wel betaald ! Zoals een ander schreef eerst een andere straat gekregen dat was bij mij niet zo. De foto's kloppen voor 100% ik heb haar gebeft wat lekker was en later heeft zei zichzelf nog gevingerd. Ik mocht ook haar heerlijke borsten veelvuldig bewonderen 🥰waar ik echt voor kwam ! Ze heeft mij gepijpt wat ook goed was en met haar borsten heeft ze mijn jonge heer verwend. Zou ik terug gaan? Dat denk ik niet: ten eerste de afstand... en ten tweede ze ging liggen en dat was het een lange tijd. Je kunt wel echt lekker met haar praten en ze is heel normaal. Zou ze wat dichterbij wonen ging eerder heen voor 30 minuten en niet voor een uur dat vind ik bij haar te lang.