Algemeen Ervaringen Maison Monty

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Die ervaring van Blaarkaak heb ik dus ook. In mijn geval betreffende Mila. " nee sorry schat, Mila komt pas om 2 uur en dan kan je bellen voor een afspraak ". Nou dat schiet lekker op. Ik heb meet te doen op een dag dan af te wachten of een " dame" tijd en zin heeft
Ik vind dit juist duidelijk, en goed gecommuniceerd. Als ze een afspraak zouden inplannen en je zou op komen dagen en Mila was niet gekomen, had je dáár weer over geklaagd. Ik vind het goed dat ze klanten niet voor niets laten komen.
Slechte ochtend @Wendy?

Beetje jammer om negatieve recensies/berichten over een concurrerend privéhuis te liken.
Bewerking: Wendy - die ik overigens niet ken - lijkt inderdaad bevooroordeeld te zijn tegen MM.
 
Laatst bewerkt:
Beetje jammer om negatieve recensies/berichten over een concurrerend privéhuis te liken.

Bewerking: Wendy - die ik overigens niet ken
Ze is volgens mij een gastvrouw bij DS. Heeft als avatar meestal een van de nieuwste dames daar, beantwoord af en toe een vraag over DS en plaatst ook veel reclame-berichtjes voor DS tussendoor.

Allemaal overigens prima wat mij betreft, als het maar niet teveel reclame wordt 😉

Meelezen hier vind ik ook niet onlogisch, maar reageren hier vind ik wel bijzonder voor een bedrijf terwijl het over een ander bedrijf gaat.
 
Meelezen hier vind ik ook niet onlogisch, maar reageren hier vind ik wel bijzonder voor een bedrijf terwijl het over een ander bedrijf gaat.
Ik bedoel... tis wel eerlijk...

De Like-knop is er voor posts die je leuk vindt, en ik kan me best voorstellen dat een mevrouw van DS deze posts leuk vindt...

Er zijn ook belanghebbenden (uitbaters) die hier vanuit de anonimiteit mee reageren, dat is nog vervelender.
 
Laatst bewerkt:
Ja, dit is zeker verre van ideaal.

Maar ik heb hierbij zoals eerder gezegd wel begrip voor het huis. Beter zo dan gewoon de afspraken inplannen en klanten binnen die voor niets komen. Je kan dan als huis niet veel anders dan sorry zeggen en een andere dame aanbieden.
Als je dat doet krijg je de andere bovenstaande klacht dat klanten voor niets gekomen zijn.

Als huis kan je het niet goed doen als dames zich wel inplannen maar vaak toch niet komen opdagen.
Maak je geen afspraken terwijl ze nog niet aanwezig is wordt er daarover geklaagd. Maak je wel afspraken en komt de klant voor niets wordt er ook geklaagd.
Verder kan je als huis de dame de deur wijzen, maar zeker bij een populaire dame betekent dat gewoon geld weggooien.

Misschien zou het een mogelijkheid zijn om de dame pas op de agenda te zetten als ze aanwezig is. Maar daarvoor moet de agenda wel een stuk beter bijgehouden worden.

Over de agenda van MM gesproken, ik zag weer een update. Hij wordt (geleidelijk) steeds beter.
Ik hoop dat dit zo doorzet en dat het actief bijgehouden wordt.
Ik snap dat hier mensen begrip hebben voor maison maar ik heb dat minder en mijn geilheid overwint heel vaak want ik ben alweer terug geweest zoals je ziet aan mijn recensie. Maar het kan echt veel beter echt geloof mij maar het is voor dovemansoren want het is al jaren kut en leg mijzelf er al bij neer hoor. Als je nu normaal appt met een goedemorgen dan krijg je neit eens een goedemorgen of middag terug maar alleen een antwoord en prima dat je tig berichten krijgt op de app maar dat kan ook wat vriendelijker.

Ben niet de enige en als wendy van ds al meeleest dan doet iemand van mm dat ook dus hopelijk doen ze iets met de tips van eenhoorn en de rest.
Ik snap niet dat er zo gezeikt moet worden over de agenda van Maison Monty. Ja, hij is niet waterdicht. Dames bellen af, komen niet of gaan juist eerder naar huis door omstandigheden.

Wat je heel simpel kan doen is:
1) bel ze op en vraag wie er vrij is rond tijdstip x. Niet vragen wie er aanwezig is, das een groot verschil.
2) ga er gewoon blanco naar toe voor een verassing.
3) bied je zelf aan om de agenda bij te houden op de site van MM voor een kleine vergoeding of gratis

Overigens heb ik nóóit meegemaakt dat de date niet doorging met de dame voor wie ik had gebeld.

Ik kan mij dus totaal niet vinden in de negatieve zeikerige reacties hier.
1 het is niet zeiken maar onze ervaringen delen
2 ze bieden appen aan dus ik app liever maar als ik bel wil ik keuzes hebben dus prima dat jij het zo doet maar we zijn niet allemaal gelijk
3 blanco komen en alleen dezelfde dame aangeboden krijgen omdat alles weer volgeboekt is of niet iedereen waar ze mee adverteren en de enige dame die altijd in de woonkmaer zit waar ik geen interesse in heb pas ik voor
4 je opmerking om jezelf gratis aan te bieden is heel grappig maar niet heus joh we zijn hier om dingen te delen toch?

leuk dat het bij jou allemaal voor de wind gaat daar maar je naam heb ik hier ook wel een gezien met dingen die niet goed zijn gegaan dus laten wij dat blijven delen en niet elkaar zo afvallen en met onzin opsommigen komen en je mede wandelaars afzeieken met je opmerkingen
Ja het is allemaal irritant....maar mocht de afspraak wel doorgaan , dan is het altijd wel porno 😛 nooit ontevreden dit pand verlaten..... Om deze toko mijn vaste huis te laten zijn gaat er veel te veel mis qua afspraken.....in andere privehuizen op de laan van noi na , gaat het wel beter is mijn ervaring
ds ben ik laatst ook geweest zie recensie maar daar hebben ze ook wel wat onzin bij hun is het met namen de photoshop van dames. en de meiden gaan daar ook niet voor niets weg maar goed wel betere keuzes en daar kun je wel afspraken maken zelfs via de mail te bereiken
 
Laatst bewerkt:
Ik ga er niet meer naartoe ben het helemaal zat
mijn geilheid overwint heel vaak want ik ben alweer terug geweest zoals je ziet aan mijn recensie.
want het is al jaren kut

Wat ik lees is dat het bij MM blijkbaar toch allemaal niet zo slecht is. Anders bleef je wel bij je eerste besluit.

ds ben ik laatst ook geweest zie recensie maar daar hebben ze ook wel wat onzin
Dus eigenlijk is overal wel iets dat beter zou kunnen.

Misschien is het een idee om eens te beginnen met wat positiefs te schrijven, dan een beetje opbouwende kritiek en afsluiten met nog iets positiefs.
Ondertussen komt het vooral over als klagen om het klagen met vooral veel herhaling.

Iedere commerciële instelling wil luisteren naar opbouwende kritiek en zich proberen te verbeteren. Dat trekt en bind namelijk klanten en meer klanten is meer omzet.
Maar niemand heeft zin om een hoop gezeik over zich heen te krijgen (niet letterlijk nemen). Dus als je niet redelijk overkomt luistert er niemand.

Het is maar mijn mening, doe ermee wat je wil.

Als je nu normaal appt met een goedemorgen dan krijg je neit eens een goedemorgen of middag terug maar alleen een antwoord en prima dat je tig berichten krijgt op de app maar dat kan ook wat vriendelijker.
... het is geen chatbox. Je stelt een vraag en krijgt een antwoord. Daarbij kan als je appt of mailt een antwoord even op zich laten wachten. Wil je direct antwoord dan pak je de telefoon.
 
Wat ik wel jammer vind is dat er van elke dame maar één foto op de site staat. Vaak kun je aan die foto totaal niets aflezen, en een omschrijving ontbreekt ook. Dus dan heb je totaal geen idee wat voor dame het is.
exact, en dan ook een nietzeggend close up van iemands billen... Maar de website ziet er een stuk proffesioneler uit!
 
Ik kom er eigenlijk best wel lang en heb meerdere dames gehad zeg maar. Het is wel minder geworden; echt leuke spontane meiden (die geen kapsones hebben en spontaan echt geil meededen) zie je m.i. niet meer.
 
Kom er al vele jaren en vind Maison Monty ook een prettig huis om te bezoeken.

Wordt er altijd heel netjes, goed en gezellig ontvangen. Ook als ik bel of een WhatsApp stuur krijg ik de info waarnaar ik op zoek ben i.h.a. snel.

De drukte/hectiek kan soms wat chaotisch overkomen maar dat verwijt ik het huis niet. Vind die dynamiek ook wel iets gaafs en levendigs hebben.
Ben het inmiddels gewend en erop ingespeeld en beschouw het zelfs als een compliment aan het huis dat het draait 'als een tierelier'.
Vanwege dit laatste probeer ik er altijd op tijd bij te zijn om zo nodig ruim van tevoren een afspraak in te plannen en check op de dag zelf of de dame daadwerkelijk binnen is en er niet per ongeluk een dubbele afspraak is gemaakt zodat ik niet voor niets een flinke autorit maak.

Heb er ook begrip voor dat het huis de (immers zelfstandige) dames niet aan een lijntje heeft en bij een 'no show' van de dames ook wel eens in verlegenheid gebracht wordt. Overmacht...
Voor mij als klant is dat echter toch vervelend en teleurstellend, zeker als je je al even op een date verheugt. Zo gingen er van mijn laatste 10 afspraken er 5 of 6 niet door, jammer!

Op de kwaliteit van de dienstverlening door de dames is helaas nog wel eens het een en ander af te dingen.
Dit geldt uiteraard niet voor mijn allerliefste buiten categoriale topfavoriete allover die hier werkt en mij keer op keer in de zevende hemel doet belanden en mij de fijnste uurtjes van de maand bezorgt!
Maar van de 7 overige dames die ik hier het afgelopen ruime jaar bezocht gaven slechts 2 mij een probleemloze fijne complete standaard privé huis service.
De rest deed sommige standaard dingen niet en/of kwam afspraken (deels) niet na en/of gooide er min of meer met de pet naar.
Twee van die 7 waren regelrechte zeperds. De overige drie waren redelijk/goed met enkele kanttekeningen.
Wisselende ervaringen met de dames dus al is de gemiddelde ervaring redelijk tot goed, vergelijkbaar en in lijn met andere privé huizen.

Afgezien van die zeperds ben ik dus zoals de meeste schrijvers hier i.h.a. heel tevreden met Maison Monty!
 
Zo gingen er van mijn laatste 10 afspraken er 5 of 6 niet door, jammer!
Ik neem aan dat dit niet was terwijl je al ter plaatse was? Door het van tevoren nabellen bedoel ik.

Wisselende ervaringen met de dames dus
Dus als ik het goed begrijp:
1x geweldig
2x goed
3x niet geweldig maar voldoende
2x slecht

Ieders schaal van waardering ligt anders, maar deze verhouding klinkt heel normaal.
Mijn ervaringen zijn in ieder geval vergelijkbaar.
 
Ik neem aan dat dit niet was terwijl je al ter plaatse was? Door het van tevoren nabellen bedoel ik.


Dus als ik het goed begrijp:
1x geweldig
2x goed
3x niet geweldig maar voldoende
2x slecht

Ieders schaal van waardering ligt anders, maar deze verhouding klinkt heel normaal.
Mijn ervaringen zijn in ieder geval vergelijkbaar.
Nee gelukkig niet, ben het afgelopen jaar slechts 1 x voor niets heen en weer gereden.

Ja ben het wel met je eens. Het is 1 x fantastisch, 2 x zeer goed, 3 x redelijk/goed en 2 x slecht/onvoldoende.

Het belangrijkste is dat ik die '1 x geweldig' regelmatig bezoek, ze steekt met kop en schouders boven alles en iedereen uit, fantastisch en hemels!
 
Laatst bewerkt:
Nee gelukkig niet, ben het afgelopen jaar slechts 1 x voor niets heen en weer gereden.

Ja ben het wel met je eens. Het is 1 x fantastisch, 2 x zeer goed, 3 x redelijk/goed en 2 x slecht/onvoldoende.

Het belangrijkste is dat ik die '1 x geweldig' regelmatig bezoek, ze steekt met kop en schouders boven alles en iedereen uit, fantastisch en hemels!
Welke is het? Ik ga ook aansluiten :D
 
Ik zou liever een vergelijkbaar draadje zien per privehuis.
Ik ook, lijkt mij juist overzichtelijker dan alles in een draad plempen!

Mijn ervaringen met dit privehuis zijn ook gemengd, vroeger was het top maar de laatste tijd is het zeuren. Meiden die afzeggen gebeurt overal maar bij monty is het wel heel vaak het geval. Die agenda klopt vaak niet omdat ze liegen, ik heb contact met 2 meiden waar ik prive mee afspreek die dit ook beamen.

Toen die mannen er waren ging het vaak beter voor mijn gevoel. Kom er voor de lekkere meiden die er soms zijn en het is voor mij nog geen 2 minuten fietsen en fiets zo door naar een ander.
 
Ik ben zelf heel benieuwd naar Nora, nu er een foto van haar op de site staat. Ziet er wel uit als mijn type!

Grappig dat de nieuwe foto van Mila mij helemaal niet zou trekken. Terwijl zij juist een heel knap meisje is; die foto doet haar geen recht, vind ik.

Overall zou er wel wat meer info op de site mogen over de meiden, en meer dan één (onduidelijke) foto. Dan heb ik toch eerder de neiging om langs te gaan voor een specifiek meisje.
 
Ik ben zelf heel benieuwd naar Nora, nu er een foto van haar op de site staat. Ziet er wel uit als mijn type!

Grappig dat de nieuwe foto van Mila mij helemaal niet zou trekken. Terwijl zij juist een heel knap meisje is; die foto doet haar geen recht, vind ik.

Overall zou er wel wat meer info op de site mogen over de meiden, en meer dan één (onduidelijke) foto. Dan heb ik toch eerder de neiging om langs te gaan voor een specifiek meisje.
Stiekem hoop ik dat iemand van monty meeleest en eindelijk iets aan die foto's gaat doen. Veel mensen hebben dit al benoemd in de diverse draadjes daarom is het fijn dat er een specifiek topic is per huis.
 
Ik zou niet weten wat ze er aan moeten doen.
Eén foto is een keuze en de dames leveren die volgens mij zelf aan als ze dat willen. De meesten zijn, begrijpelijk, gesteld op hun privacy.
Persoonlijk denk ik dat het toch nooit goed genoeg zal zijn voor velen, overal wordt er commentaar geleverd op de foto's. Zowel bij privehuizen als advertenties. Zelf kijken blijft de beste optie.
In ieder geval zijn de foto's hier echt.
Iets meer informatie naast de leeftijd zoals lengte, cupmaat, kleur haar en gesproken taal (of talen) zou ik dan meer waarderen.
 
Ik zou niet weten wat ze er aan moeten doen.
Eén foto is een keuze en de dames leveren die volgens mij zelf aan als ze dat willen. De meesten zijn, begrijpelijk, gesteld op hun privacy.
Persoonlijk denk ik dat het toch nooit goed genoeg zal zijn voor velen, overal wordt er commentaar geleverd op de foto's. Zowel bij privehuizen als advertenties. Zelf kijken blijft de beste optie.
In ieder geval zijn de foto's hier echt.
Iets meer informatie naast de leeftijd zoals lengte, cupmaat, kleur haar en gesproken taal (of talen) zou ik dan meer waarderen.
Een beetje een rare opmerking. Aan één foto heb je meestal niet veel, omdat die niet veel laat zien van de dame. Wat voor indruk krijg je bijv bij een foto van alleen een kont? Daarmee weet je nog niks. De meeste privéhuizen hebben toch per dame wel meerdere foto's, die ze (laten) schieten in het privéhuis. Lijkt me een kleine moeite. Ik wil best zelf gaan kijken, maar ik ga alleen de best wel lange reis maken als ik het idee heb dat de dame potentieel mijn type is. Daarvoor zegt een foto van bijv alleen een paar benen niet genoeg.
 
Terug
Bovenaan Onderaan