Recensie Femke, Nijmegen (voorheen Apeldoorn)

JulesDLT

Meeloper
9 jul 2021
27
11
Ben vorige week ook bij Femke geweest; prima ervaring gehad.. dit was mijn tweede keer bij haar (3 a 4 jaar geleden ook bij haar geweest in Zwolle). Afspraak maken ging ook redelijk vlot; Ik had overdag een sms-je gestuurd of ze die avond beschikbaar was, en had aardig snel antwoord dat dit wel mogelijk was. Onderweg richting Apeldoorn haar gebeld voor de zekerheid en toen vroeg ze of het een kwartiertje later kon. Geen probleem zei ik.. Nadat ik in de straat aangekomen was en dus even gewacht heb tot de afgesproken tijd, haar gebeld voor het huisnummer.
Eenmaal binnen kon het feest beginnen! Afgesproken voor een uurtje, en het ging allemaal vrij relaxed moet ik zeggen .. ik weet van de vorige keer nog (en van sommige ervaringen van anderen) dat ze soms wat hyper / adhd kan zijn, maar daar was deze keer helemaal geen sprake van. Gewoon gezellig wat gekletst en een (bubbel) wijntje gedronken tussendoor, helemaal goed. En die borsten oh man .. dat zijn echt de mooiste die ik ooit van dichtbij heb mogen meemaken, alleen daarvoor is het al een ritje Apeldoorn waard :). Ze gaat ze inderdaad van tevoren insmeren, maar toen heb ik gelijk maar gezegd dat dat niet hoefde, ik heb liever zonder olie ;). Verder doet ze nog wel klaarkomen in mond, gewoon even om vragen.. ze heeft het idd niet meer in de advertentie staan maar ze doet het dus wel gewoon. Het zoenen was was wel karig, maar voor de rest al met al een prima date!
Heeft ze sinds de vorige date (3 a 4 jaar geleden) Coronakilojes erbij gekregen of ziet ze er nog precies zo uit als op de foto's?
 

Buttsnorkeler

Meeloper
2 dec 2021
30
12
Waalre
Ik heb haar een jaar of 10 geleden in Arnhem wel eens bezocht, toen was het echt een super strak sexpoppetje, en dan met die enorme tieten er op. Wel wat verlegen toen. Dat is ze nu zeker niet meer maar ze is ook wat minder strak. Dat wil niet zeggen dat het nog steeds een enorm lekkere sex machine is. Afgelopen zomer was ik in de bekende boerderij om met een meisje te daten en toen ik naakt uit de douche kwam liep ik op de gang tegen Femke aan. Wat er met haar aan de hand was weet ik niet maar ze pakte me bij m’n pik en duwde haar tieten vol tegen me aan, zo van, heey waar ga jij naar toe?!! Helaas moest ik door naar de andere dame en volgens mij had Femmie ook gewoon iemand op haar kamer, maar het was een leuke ervaring! :cool:
 
  • Leuk
Waarderingen: Melvin

kingfisher_69

Meeloper
13 jul 2021
25
22
Supergeile dame (duidelijk Brabants accent), paar jaar terug in Arnhem (nu Apeldoorn) een aantal keer bij haar langs geweest. Pijpen als een dolle (wat mij is bijgebleven dat ze keurig vroeg of ze het zonder cd mocht) heerlijk strak kutje. Gedurende de tijd (schat in zo’n twee jaar) werd het appartement een chaos, en vanaf dat ze ook bare aanbood niet meer langs geweest. Vond haar zienderogen aftakelen, ondertussen heb ik andere favorieten, Anders had ik uit nieuwsgierigheid misschien nog wel eens een afspraak gemaakt.
 
Laatst bewerkt:

Spiderman3007

Meeloper
3 jul 2021
74
86
Ik ben er een tijdje geleden na jaren weer eens geweest, maar vond het een grote teleurstelling.
Ze heeft inderdaad een lekker figuur en een paar flinke mooie borsten, maar dat was het oom wat mij betreft.

Aardige meid verder maar irriteerde me mateloos aan haar hyperactieve gedrag en het feit dat ze flink aan de alcohol zat. Het was allemaal erg gehaast en het tongzoenen wat in de advertentie stond stelde niets voor. Een voorzichtig puntje van de tong was het maximale.

Conclusie is voor mij wel duidelijk. Tweede en laatste keer.
 
  • Leuk
Waarderingen: Tinderhoax

Krekel

Vaste klant
9 okt 2021
211
524
Een week of drie geleden ben ik voor de tweede keer bij haar op bezoek geweest en haar service was prima. Ik vond haar beslist niet hyperactief. Tongzoenen heb ik niet geprobeerd, had ik op dat moment geen behoefte aan. Ze masseerde fijn, pijpte lekker en vooral anaal ging heerlijk, En we hebben gezellig met elkaar gekletst. Blijkbaar is ze nogal wisselvallig.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
  • Leuk
Waarderingen: Dragonfire

Breitling

Newbie
13 nov 2021
11
8
Zijn er meer mensen die haar niet te pakken krijgt via de telefoon?
Ik probeer haar al maanden te bereiken.
Krijg meteen de voice mail en op sms’jes reageert ze ook niet.
Voorheen nooit problemen mee gehad. Er is ook niks geks gebeurd ofzo..

Hoor graag van een of jullie dat ook hebben.
 

CocoV

Meeloper
23 jul 2021
34
10
Ik heb gisteren nog contact met haar gehad via sms om te informeren wanneer ze in Nijmegen is. Heb toen vrij snel antwoord gehad, dus er is niks geks gebeurd volgens mij. Zoals al eerder aangegeven kun je het best contact opnemen als haar advertentie online staat en ze aanwezig is.
 

Genieter_09

Meeloper
30 okt 2021
80
33
Omgeving Zwolle
Zijn er meer mensen die haar niet te pakken krijgt via de telefoon?
Ik probeer haar al maanden te bereiken.
Krijg meteen de voice mail en op sms’jes reageert ze ook niet.
Voorheen nooit problemen mee gehad. Er is ook niks geks gebeurd ofzo..

Hoor graag van een of jullie dat ook hebben.
De laatste keer stond ik bij haar in de straat, toen gebeld en ge-smst sindsdien niet meer te pakken gekregen. Al veel vaker geprobeerd maar voor mij hoeft het niet meer... ze is ook bekend op het nzc-forum
 

CocoV

Meeloper
23 jul 2021
34
10
Vanmiddag voor de eerste keer bij Femke geweest in Nijmegen. Alles wat over haar is gezegd klopt eigenlijk wel.
Nadat de eerste afspraak met een uur was verzet moest ik ook nog zo'n 10 minuten wachten voordat ik naar de deur mocht komen. Gelukkig was ik hier op voorbereid. De eerste indruk van Femke toen ze te deur opende was op zich goed. Ze is een kleine, slanke dame met de grootste borsten die ik ooit in mijn handen heb gehad. Alleen voor die borsten was deze afspraak al de moeite waard. Wel vond ik haar gezicht minder mooi dan ik had verwacht en heb ik het idee dat haar leeftijd in de advertentie wel erg optimistisch is.
Dan de afspraak zelf: De hygiëne was prima, ze was lekker fris beneden maar helaas niet glad geschoren. Pijpen doet ze zonder condoom en was goed, maar niet bijzonder. Het intieme deel was uiteraard wel met condoom. Begonnen in cowgirl positie waarbij je lekker met die borsten kunt spelen, maar waar ze nogal ruw op en neer gaat. Ze wil inderdaad snel wisselen van positie. Overgegaan op missionaris waarbij ik lekker door kon pompen. Uiteindelijk geëindigd in doggystyle, waarbij ze me vroeg niet te diep te stoten, maar ik toch lekker diep in haar kutje het condoom vol kon spuiten. De grote spiegel naast het bed waarin je haar lekkere borsten op en neer ziet bungelen maakt dit wel een feest. Omdat er nog tijd over was heeft ze me daarna nog gemasseerd. Dit was niet heel goed. Toen de tijd om was mezelf nog even opgefrist en vertrokken.
Al met al een goede afspraak die ik voor geen goud had willen missen, maar voor mij waarschijnlijk wel de eerste en laatste keer dat ik bij Femke ben geweest.
 

zwolle70

Newbie
22 okt 2021
7
4
Heb door de jaren heen Femke vaak bezocht op de meeste bekende plekken: Arnhem, Zwolle, Nijmegen en zelfs in Utrecht. Blijft een lekker ding met enorm mooie borsten. Het wordt altijd wel 5 tot 10 minuten later. Helaas nu al een paar keer meegemaakt dat ik een half uur wou afspreken en ze eerst ja zei en later probeerde te verplaatsen en uiteindelijk zegt andere keer dan maar. Dat vindt ik niet fijn en dat kun je zeker niet maken met iemand die zo vaak geweest is. Jammer, maar dan spendeer ik m'n geld liever aan iemand anders....
 
  • Leuk
Waarderingen: Genieter_09

Gio007

Newbie
22 feb 2022
3
1
Persoonlijk heb ik ook geen beste ervaringen met Femke. Afspraken nakomen altijd lastig voor haar, en de ontvangstruimtes ook niet fris en netjes. Als je na +10 jaar nog niet eens een fatsoenlijk locatie hebt doe je toch iets verkeerd. Die pauperclub in Nijmegen is niks, en andere locatie waren ook nooit echt oké waar ze ontvangt. Ze wisselt af tussen Apeldoorn en Nijmegen zag ik. Weet iemand of zo nu een plek voor haar alleen heeft?
 

James1966

Newbie
17 okt 2021
13
25
Zie mijn posts, #38 en #40. Uiteindelijk heb ik Femke een paar weken geleden te pakken gekregen. Inderdaad een Brabants accentje aan de telefoon, ze klonk hyper, maar wel leuk en lief. Duidelijke afspreken met haar gemaakt wat betreft tijd. Nadat ik er 70km (toen naar Apeldoorn) op had zitten en mooi op tijd was kreeg ik eerst een bericht dat het 5 minuten later zou worden. Al gauw werd dat 10 minuten en daarna kwam het bericht dat het nu echt nog maar een half uurtje zou duren. Enfin, je kan het al raden… Daar bleef het bij en ben onverrichter zake huiswaarts gekeerd.
 

knightrider

Meubelstuk
Oudgediende
2 jul 2021
1.803
1.968
Zie mijn posts, #38 en #40. Uiteindelijk heb ik Femke een paar weken geleden te pakken gekregen. Inderdaad een Brabants accentje aan de telefoon, ze klonk hyper, maar wel leuk en lief. Duidelijke afspreken met haar gemaakt wat betreft tijd. Nadat ik er 70km (toen naar Apeldoorn) op had zitten en mooi op tijd was kreeg ik eerst een bericht dat het 5 minuten later zou worden. Al gauw werd dat 10 minuten en daarna kwam het bericht dat het nu echt nog maar een half uurtje zou duren. Enfin, je kan het al raden… Daar bleef het bij en ben onverrichter zake huiswaarts gekeerd.
Dan zat je toch vrij dicht op het vuur en had je een uur later waarschijnlijk beet gehad, als je ergens in de buurt nog 1 of 2 drankjes was gaan drinken.

In ieder geval kun je zeggen dat je gratis en voor niks het hele voor-traject doorlopen hebt. 😉
 

jaykay

Newbie
25 okt 2021
21
8
Persoonlijk heb ik ook geen beste ervaringen met Femke. Afspraken nakomen altijd lastig voor haar, en de ontvangstruimtes ook niet fris en netjes. Als je na +10 jaar nog niet eens een fatsoenlijk locatie hebt doe je toch iets verkeerd. Die pauperclub in Nijmegen is niks, en andere locatie waren ook nooit echt oké waar ze ontvangt. Ze wisselt af tussen Apeldoorn en Nijmegen zag ik. Weet iemand of zo nu een plek voor haar alleen heeft?
Ik heb nog met haar ge-smst vorige week met de vraag of ze weer naar Apeldoorn zou komen binnenkort (of ergens anders), maar ze zij dat ze voorlopig in Nijmegen blijft. Laatste keer dat ik haar bezocht heb in Apeldoorn had ze het er wel over dat ze een plekje voor haar zelf zoekt, maar dan wel ergens in Brabant, dicht bij haar familie. Dus ik verwacht niet dat ze nog veel gaat verplaatsen, maar met Femke weet je het nooit :).
 

Ulrich

Meeloper
19 feb 2022
93
113
Femke is ontzettend moeilijk mee af te spreken. Soms reageert ze totaal niet of laat ze je gewoon voor de deur staan zonder te reageren. Heb inmiddels een keer of 5/6 met haar proberen af te spreken en het is me pas 1 keer gelukt. Lekker lullig altijd als je dan 1.5 uur voor niks rijd.
Heeft ze bij mij ook een keer geflikt. Ik had netjes van tevoren een afspraak gemaakt. Ben daar netjes op tijd. Ik stuur haar een bericht om het nummer te vragen. 'Effe 5 minuutjes wachten' was het antwoord. Na 5 minuutjes bleef het stil. Na 10 minuten ook. Heb haar na een kwartier wachten geprobeerd te bellen. Krijg ik weer een bericht van haar. 'Laat maar zitten, je bent te ongeduldig'.
WTF?!?!? Wat is het nut van een afspraak maken als je je er toch niet aan houdt?
No effing way dat ik daar op wacht, afspraak is afspraak, dan maar niet..
 
  • Leuk
Waarderingen: Rimon

Motorman

Meeloper
27 jul 2021
76
50
Ze kan best wat lastig te bereiken zijn, dat doet ze niet altijd goed wellicht.
Maar ze heeft toch ook een paar plus punten waar iedereen van geniet en dat al een paar jaar.
Dat ze nzc toelaat, daar ben jezelf bij als man he, je hoeft het niet te doen!
De meeste dames wisselen van locatie en van telefoonnummer, dat hoort bij dit werk.
Dan is het toch niet eerlijk om hier negatief over haar te schrijven?