Frankrijk, Lyon

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Fondler

Wandelaar
83
11/05/22
56
1
Is er iemand die ervaring heeft met dvps in Lyon? In het draadje over Parijs worden straten genoemd waar je als man alleen s-avonds wel eens pardoes een vrouw tegen het lijf kan lopen die voor het e,e,a, in is. Zijn er ook dat soort gebieden aan te wijzen in Lyon?
 
Ik heb onlangs daar een hele ontnuchterende ervaring gehad met ene Elvy (of Evy, Lala, Dussuyeur). Ruim een week van tevoren afgesproken via whatsapp. Kreeg meteen het adres. Een vriendin van haar, Mélissa, zou ook komen. Ze vroeg wel een aanbetaling van 50 p.p. via transcash (je koopt dat online en geeft haar de code). Ik weet wel dat daar mee gefraudeerd wordt maar vond 2x50 een fair bedrag op het afgesproken totaal (1000 voor 4 uur). Het was heerlijke communicatie in het begin. "Probably we will make you vibrate". Ze vroeg ook nog 100 voor lingerie, die ze me vervolgens liet zien via een filmpje. Dat bedrag zou er dan af gaan. Ze vroeg me ook nog 50 om wat te gaan drinken met haar vriendin, bij wijze van gift en stuurde me een melig tafereeltje van de beide dames in een bar en in een taxi. Heb beloofd dat ik uit Italië wijn zou meenemen. Bij elk betaald geldbedrag ontstond er een hausse aan liefkozingen. Toen verslapte het contact wat, ook omdat ik op reis was (ik zou daar op 31 mei 1 nacht zijn). Twee dagen voor de date kwam er een "hello", waarop ik natuurlijk gretig antwoordde. Toen vroeg ze me meteen om 200 omdat haar ""boss" dat zou willen. Ik haakte toen teleurgesteld af, ook omdat ze geen goede verklaring had. De middag van de date kreeg ik in de trein een appje van haar vriendin, die me toch weer verleidde tot betaling van dat bedrag, ook met vals sentiment ("we vinden het heel erg dat je ons niet vertrouwt"). Ik besloot ze nog een kans te geven. Dat had ik niet moeten doen. Na aankomst in Lyon nog een hoop contact over het tijdstip en dat ze er klaar voor waren. "we wachten ongeduldig op je", met een prachtige foto erbij van de twee dames, die in het trapgat naar beneden keken. Ik had in de tussentijd een appartement om de hoek gehuurd. Snel douchen en naar hun adres toe. Was er helemaal klaar voor. Aangekomen bij hun appartement wist ik niet op welk belletje ik moest drukken dus ik appte, waarop ik echter weer een verzoek om betaling kreeg, weer 200, nu als een soort borg voor hun "boss" ivm mogelijke schade (??). Ik ben meteen teruggegaan naar mijn eigen appartement. Ik was 450 euro lichter en geen date. Wel een hoop wijzer. Eén fles wijn heb ik die avond maar zelf opgedronken. Het is een heel slimme vorm van oplichterij en ik vraag me af of Elvy als escort wel echt bestaat. De meisjes op de foto's natuurlijk wel, wie het dan ook zijn. Elvy blijft er in ieder geval op los adverteren. Onder "Dussuyeur" kom je overigens behalve haar (zij zelfs met een instagrampagina) alleen een voetbaltrainer uit Zambia tegen..
 
Ai. Pijnlijk om te lezen. Dat was een dure les. Snel vergeten en hecht geen enkele waarde aan wat je aan namen, foto's, insta's aan elkaar weet te rijgen.

Leidt wel tot de vervolgvraag hoe je dan op Wannonce.com bijvoorbeeld echt van nep kan onderscheiden... Okee, nooit vooruitbetaling, da's duidelijk. Maar zijn er andere tips/hints?
 
Dit weekend staat Lyon bij mij op de agenda. Tips voor cinema's (mag evt ook gay/bi zijn, ook al ben ik niet voor de mannen) of swinger clubs of iets dergelijks?
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan