Recensie Kathy, Antwerpen, Verversrui 7/3 4,17 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Krokettje

Stamgast
Forumpionier
843
23/07/21
637
30
Hallo beste wandelaars.
Sorry voor het niet volledig invullen van naam straat en nummer, naar dit kan ik niet omdat ik dit niet weet. Nu het volgende, ik heb een tweetal jaar geleden een blonde Kathy leren kennen in Gent en ze kwam van Antwerpen. Na de corona heb ik een haar daar niet meer gezien en is ze volgens geruchten terug in Antwerpen begonnen. Maar ik zou haar graag terug vinden want het was echt wel mijn favorietje en er was een echt goede klik met haar en de sex was mega goed. Mocht er ook alles mee doen, likken aan de poes, tongzoenen, en na de daad mocht ik mee douche nemen met haar. Wist ongeveer dat ze werkte tot 19 u en ging altijd rond 18 u 30 zodat ik zeker wist dat ik haar laatste speeltje was ???. Zit ze echt terug in Antwerpen? En kunnen er misschien mannen nog ondervindingen van aar hier noteren? Ze stond in Gent altijd met een bikini en kort jeans shirtje en normaal transparent heels, of in een wit, rood of zwart badpak als ik het me goed herinner. Mvg krokettje
 
Kathy was voor de sluiting al teruggekeerd in Antwerpen. Ze werkt op Verversrui 07/2 momenteel. Ik heb haar nooit bezocht dus ervaring kan ik niet delen.
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
50
Kathy voor corona bezocht ,wel een lekker ding en heel vriendelijk meisje ,eens je binnenkomt en geheel uitgekleed doet ze aan pussyrubbing dan wat teasen met haar voetjes ze heeft ook een speciale techniek met condoom in haar mond schuift ze en pijpt ze direkt uwe soldaatje gereed dan komt ze lekker bovenop en geeft ze lekkere kusjes ,ik geloof extra is niet mogelijk bij haar,zeker een aanrader
 
deze dame gezien vorige week, zag er zeer aantrekkelijk uit, dichterbij vond ik haar gezicht er toch 30+ uitzien.
niet naar binnen geweest, had net andere dame bezocht. Misschien volgende keer toch proberen.
 
Hey muis, ja idd lol ? Kathy is dan ook 30 +wist ze me te vertellen in Gent ? dat heb je goed gezien maar aangezien ze rond mijn leeftijd dijd draait, ben er 34 is dit voor mij geen probleem. Ze is heel vriendelijk en steeds meegaand en doet alles wat ik vraag, tis echt een schatje jammer dat 50 euro is en dat ze in Antwerpen zit of ging er alle dagen naartoe ???. Nee echt waar van al de dames die bezocht heb vondt ik haar toch wel de mooiste en de beste. Nu smaken verschillen natuurlijk e ? anders zou het maar een saaie wereld zijn e ?. Als je haar vriendelijk behandeld en respect toont voor haar dan krijg je er veel van terug. Heb ze in Gent bezocht keer of 8 denk ik en na de derde keer vroeg ik wat ze allemaal van outfits en zo had en ze heeft mij dat op haar gemak er een heleboel getoond aan me waarschijnlijk denk ik ongeveer 40 min binnen geweest. Vroeg haar of dit geen probleem was en zei me geen probleem je bent mijn laatste klant vandaag, wist dat ze altijd bleef tot 19 u ?
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Zaterdag
Link naar advertentie
50
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Kathy voor corona bezocht ,wel een lekker ding en heel vriendelijk meisje ,eens je binnenkomt en geheel uitgekleed doet ze aan pussyrubbing dan wat teasen met haar voetjes ze heeft ook een speciale techniek met condoom in haar mond schuift ze en pijpt ze direkt uwe soldaatje gereed dan komt ze lekker bovenop en geeft ze lekkere kusjes ,ik geloof extra is niet mogelijk bij haar,zeker een aanrader
Sorry, maar u mag uw formulier aanpassen qua lengte van de dame tss 1.60-1.70, als het niet ietsje meer is.

Mijn bezoek datteert nog van toen ze in Gent werkte, dat zal van de grote vakantie periode vorig jaar zijn.
Heb ze daarvoor al meermaals bezocht in Antwerpen op het adres waar ze nu nog steeds staat, zowel in dag als nachtshift.

Dus heb ze niet recent bezocht, zelfs niet recent gezien, maar gezien mijn verleden, wel goed geplaatst om een review op dit nieuwe forum te plaatsen over Kathy.


Beginnen met haar opvallendste kenmerk, haar algemene looks:
Ze ziet eruit als een Victoria's Secret model.
Voor degenen die er niet mee bekend zijn, dat zijn lange, ranke modellen van de bovenste plank.
Geen catwalk modellen à la grote modehuizen, want die zijn té mager, nee die Victoria's Secret modellen, zijn in mijn ogen gewoon veel geiler.
Ze zijn niet mager, maar wel superslank, hebben een mooi bronzé velletje en hebben ook een gezicht van een supermodel waardig.

Daarmee is de toon gezet.
Maar mooie looks doesn't equal goeie service per se, maar hier wél.
Ze is zo geil en zo service gericht, als haar looks doen vermoeden, dusja, een zeldzame jackpot dame die haar service aanbied vanachter een raam zowaar.
Je zou je bijna nederig moeten voelen dat zo iemand zich goed genoeg voelt om zich te verlagen tot het statuut van een raamdame!
Want met haar looks en service kan ze perfect meedraaien bij de luxe hoeren in Dubai!

Haar gezicht vind ik een aparte vermelding waard, want vanaf je die ziet, straat de cuteness ervan af.
Ze heeft een zacht gezicht en dat straalt ze ook wel uit als je met haar in conversatie gaat.

Maar voor te converseren heb je andere beroepscategorieën, niet waar?
Nee, deze Kathy specialiseert zich in pikken opnemen en pikken afrijden!
En holy moly, dat doet ze als de beste.

Als er voor mij 1 iets is dat als mogelijks 'negatief' kan bestempeld worden, is dat dat ze soms wel luid kan zijn zowaar, jaja je zou het dat engelengezicht helemaal niet aangeven. :)
Ik heb al arrogantere dames achter een raam zien staan met een attitude die doet vermoeden dat die wel weten hoe aanpakken, maar dan blijkt niets minder waar te zijn :unsure::cautious:
Neen, haar pijpstijl zou ik in de meer geilere echelons plaatsen :p
Veel variatie, je geil aankijkend, en zelfs met gespuug op je gewillige cock! en luid ademend, kreunend!
Jawel, alle zintuigen worden bij het eerste onderdeel, de pijpbeurt, meer dan effectief geprikkeld!

Ze kan ook letterlijk tegen een stootje, want het neuken gebeurt in alle standen, die JIJ aankan, 'positionswitches' à volonté!
Ze lijkt er ook heel hard van te genieten gezien het tempo en de kronkelingen die ze maakt bij elke stand waarmee je haar confronteert....
Wel allemaal met de luide kreten, die moet je erbij pakken zeker :ROFLMAO:

Tieten zien er goed uit, handje vol.
Kont, ook stevig en mooi gevormd, goed volume!
Lichaam is zoals gezegd van sterrenniveau, alleen, weer heel klein puntje van kritiek, dat heb je als je meespeelt voor goud :cool:, ik herinner me ze net dat ietsje strakker in haar pré-corona jaren....maar zoals ze nu stond (tis al een jaar geleden ondertss), is ze bijna een fit body lijf en zeker in vergelijking met de gemiddelde raamdame, met alle respect voor de gemiddelde raamdame :giggle:

Ook niet onbelangrijk, ze zal hoogstwss haar pussy aanbieden ook, en zelfs de niet beffers onder ons zullen die mooi afgewerkte onderlippen niet kunnen negeren, laat staan verwaarlozen!

Ik herinner me dat deze Roemeense schone Nederlandse lessen volgde, wss met het oog ook hier te blijven.
Dus wie weet kan je er al een aardig woordje in de moedertaal mee klappen....

Allesbehalve opgejaagd gedoe ook bij haar, ze zal je lekker opgeilen door met haar Victoria's Secret lichaam over je heen te kronkelen, daar zal je slappe piet wel direct transformeren in een stijve piet, als dat al niet gebeurd is onderweg van haar raam tot de kamer in het bed....

En doordat ze zo een liefelijk en goedlachs karakter heeft, zou je bijna hopen dat ze extra services aanbied.
Zo heb ik haar nummer kunnen vragen, maar spijtig genoeg, komt daar niets uit (privé ontvangst etc) om niet te zeggen: radiostilte.

Nuja, 50 euro voor een half uur (als je dat al kan volhouden), met zo een body, meer moet dat eigenlijk niet zijn!

Mocht er ook alles mee doen, likken aan de poes, tongzoenen, en na de daad mocht ik mee douche nemen met haar.
Tongzoenen, kan ik eigenlijk moeilijk geloven.
Zonder bijbetalen?

Alles kan, en de klik kan zo goed zijn natuurlijk, maar toch, ze leek mij daar wel vrij principieel en duidelijk in.
 
Laatst bewerkt:
Idd fanboydude een missertje van ne met tongzoenen, doet dit idd niet mijn oprechte excuses hiervoor, ben terug te rap geweest met tokkelen ????
Dus als ik heel rap leer typen, bv met twee vingers ipv met eentje, dan mag ik tongzoenen. Het is het proberen waard. Sjans dat je van wat leugentjes niet meteen barst. :ROFLMAO:

Ondertussen heeft dat meiske waarschijnlijk al een hoop klanten gehad die gelezen hadden dat ze tongzoent en die dat dus ook opeisten.
 
Nog eens sorry mannen, was al een tijdje geleden ook dacht 1 en half jaar en zal een ander meisje op gehad hebben, missen is toch menselijk? Wil bedoelen met te rap tokkelen dat ik mij beter nog eens goed had overdacht voor ik dit geschreven had. Maar Kathy doet idd niet aan tongzoenen nooit gedaan en zal ook nooit doen geloof ik, zelfs niet voor meerprijs geloof ik.
 
Nog eens sorry mannen, was al een tijdje geleden ook dacht 1 en half jaar en zal een ander meisje op gehad hebben, missen is toch menselijk? Wil bedoelen met te rap tokkelen dat ik mij beter nog eens goed had overdacht voor ik dit geschreven had. Maar Kathy doet idd niet aan tongzoenen nooit gedaan en zal ook nooit doen geloof ik, zelfs niet voor meerprijs geloof ik.

Ik maak even een bedenking ....... is een recensie van een bezoek van anderhalf jaar geleden vandaag nog relevant? ? Over welk meisje het dan ook gaat, over deze Kathy of over een ander meisje is van ondergeschikt belang.
 
Laatst bewerkt:
Als ze terug aan het werk is volgende week, zou ik ze wel eens durven bezoeken... jammer dat je eerst zegt dat ze tongzoent en nadien blijkt dat het geen waar is...

Overigens doet ze extra's als je bij betaald?
Ik denk trouwens dat er niet veel meiden zijn die tongzoenen die achter een raam werken... be my guest als er zijn die er wel weten zitten in Antwerpen?
ze doet geen extra's als je bijbetaald, toch niet bij mij, maar ik vermoed bij niemand nie

ze heeft blijkbaar wel grenzen dus, trust me, I asked...
 
Ik ken haar nog van vroeger, ze was toen erg verslavend, ooit opnieuw ontdekt te Gent, ze zou dan opnieuw naar Antwerpen gegaan zijn. 18/8 rond 12h was ze er niet. Rond hoe laat start ze normaal of is ze er momenteel niet?
 
Afgelopen vrijdag (gisteren dus) was het weer eens zover, mooi wandelweer, verder weinig te doen, en dan kan je als slimme Hollander twee dingen doen: Dicht bij huis blijven en de Amsterdamse en/of de Haagse buurten platlopen of je zorgt voor voldoende brandstof in de tank (v/d auto) en een zak chips voor onderweg voor een bezoekje aan de mooiste wandelbuurt van west Europa, nl. het Schipperskwartier in Antwerpen. Zo gezegd, zo gedaan, na een rit van ca. 2 1/2uur (50min in de file op de A27:mad:) aangekomen, en begonnen in de Vvr. Ik zag haar van veraf meteen al staan, een mooi blond meisje/dame in een rood setje op Vvr7/1, mooie glimlach (naar mij) toppie!:) Eerst nog ff snel een rondje lopen voor nieuwe kandidaten voor de volgende week, niet dus. Wel enkele andere voor mij bekende toppers, dus weer snel naar Vvr7, en ja hoor meisje Vvr7/1 bezet, gvd.:mad: Maar wat ziet mijn oog op Vvr7/2 (het middelste raam): een nog veel mooier meisje/dame in een wit lingeriesetje met ook een hele mooie glimlach. Praatje maken, lief mooi meisje Cathy heet zij (Kathy, Kathie of Katie kan natuurlijk ook, maar ik noem haar Cathy.:LOL:)50 Euro voor befje in 69 en 3 standjes, Deal! achter haar aan trap op, perfecte kontje goed vasthouden natuurlijk. Wat een mooie ruime nette kamer heeft zij zeg!, spiegel aan de deur, en een spiegel links naast het bed, dit komt helemaal goed vandaag dacht ik, en dat kwam het ook.;):) Tijdens het praatje achteraf dat zij zichzelf op het bidet aan het schoonmaken was zag ik nogmaals hoe mooi dit meisje is, mooi gebruind, licht gekruld blond haar over haar schouders, slanke taille, perfect gewoon. :) Weer een nieuwe topper erbij voor de oude Gaas,

zij vertelde mij dat zij van 10.00u tot 17.30u werkt.

Allemaal heel veel plezier toegewenst met haar!

Groeten, Gaastra 1968
 
Heb haar een veertiental dagen geleden haar werkplek zien verlaten rond 16u en de VR oplopen richting Falconplein. Ik was onder de indruk van de mooie kont.
Sindsdien al een paar keer opzoek geweest naar haar, maar VR 7/2 bleef altijd leeg. Iemand enig info over haar aan- afwezigheden ?
 
Vandaag (zaterdag) miss K bezocht. Was omstreeks 18u15. Ze zei dat ze tijdens de week van 10u tot 17u werkt en zaterdag iets langer, misschien afhankelijk van de dagomzet.

Zeer knappe vrouw. Dat model en die haar kastanjebruine ogen! Amai m'n kl*ten... Aitorreke was in de wolken. Cathy is porno en GFE in One.
 
Laatst bewerkt:
Ze had vroeger in Gent ook al wat onregelmatigheden in haar aanwezigheid en uren, ze stopte soms vroeger dan voorzien als het bijvoorbeeld regende omdat ze dacht dat er toch niemand meer ging doorkomen.
Ge zult toch een beetje op goed geluk moeten afkomen maar ze is het wel waard.
 
Inderdaad lievadibas ?klopt helemaal. Gaat er graag nogal vroeg vandoor als het weer niet dat is en ze neemt graag een snipperdag nu en dan ? tis een spijbelaarke ons Kathy, maar als ze er zit en je bent er echt in geïnteresseerd moet je ze bezoeken! Meer dan zijn geld waard en voor mij mag ze gerust nog keertje terug komen naar Gent ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan