Recensie Luna , Den Haag, Doubletstraat 37 k2 5,00 ster(ren)

Jimmybones

Wandelaar
8 apr 2022
46
12
46
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
30-35
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Maandag
Totale kosten (in euro)
35
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
vandaag als eerst bij deze mooi domicaanse geweest , volgen mij zit ze op 37k2 of ernaast haar naam was luna .
ook haar al een paar keer zien staan die heupen en die kont spraken mij meteen aan toch is ze best slank , wat een heerlijk lichaam heeft zei ! na het standaard geklets waar kom je vandaan exct plaats genomen op het bed waar zei helemaal naakt zat , ze begon met aftetrekken en daarna te pijpen met condoom wat ze heel goed kan diep kan ze ook goed , ze zat voor dus met haar tieten spelen maar ik wou liever aan der kont zitten dus zei naar mij draaien , ik mocht lekker over der klitje wrijfen terwijl zei me pijpte ook ffe een vinger erin maar dat had ze liever niet . daarna meteen doggy ik wil geen ander standje ik wou die KONT zien ! ze neukt lekker mee en klemt der benen lekker tegen je aan pfff wat een mooi uitzicht , eerst met de benen open daarna met der benen dicht en kont helemaal omhoog tijdens het stoten lekker der kont masseren zodat ie op gaat staan en ik lekker naar der kontgaatje kan kijken terwijl me pik in haar kutje glijd .

ze vond het bet lang duren en vroeg of ik zou klaar zou komen wat ik niet erg vond omdat ze dit niet al naar een paar minuten vroeg maar toen we al tegen het einde zaten .

lekker het condoom vol gemaakt en zei me ffe schoon gemaakt echt een goeie ervaring leuke meid , voor mij de lekkerste kont die ik tot nu toe heb ervaren in de doublet !
 

Rickdekoning

Stamgast
20 aug 2021
830
17
1.214
@admin hier is Al een topic van


Wel fijn dat ik niet meer de enige ben die over deze goddes schrijft

Luna gaat naar de kamer van coral 1a1

Inderdaad wat een kont🥰
Zelfs Kelly Kan daar niet tegenop
 
  • Leuk
Waarderingen: Jimmybones